life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Και τελικα ειναι σουβλακι το καλαμακι???
Σαντουιτs
γιατι λεμε για το ορθογραφικο?
αντεχω αντεχωΕ καλα, μην πληγωνεσαι και τοσο ευκολα .
μπαχαλακιδες τυπε....σε οποιο θρεντ και να βρεθουν το μπαχαλευουν :Sδεν πατε στο τσατ να αφησετε ησυχη και την ελεωνορα;
χαχαχαχαχαχαχαχαχ σωστος . Εγω πάντως το βρηκα υπεροχοέσφαξαν παοκτσί όπως θα έσφαζαν αρνί ποιητική άδεια για να γίνει πιο έντονη η παρομοίωση δεν υπάρχει ορθογραφικό ;)
χαχαχαχαχαχαχαχαχ σωστος . Εγω πάντως το βρηκα υπεροχο
ετσι οπως τα λες ειναι....τιποτα δεν πινω :SΟ Stardust το δικαιολόγησε οτι το ι κ το η ακουγονται ίδια οπότε κανένα πρόβλημα..και νόμιζε οτι το λάθος ήταν στο σ που το έγραψε σωστά.. τι πίνεις κ δεν μας δίνεις ρε αρχηγέ;
Ποια η γνώμη σου για τον συνάδελφο σου?αν εξαιρέσεις ότι κάποιος μαχαιρώθηκε γαμάτο ήταν
Ποια η γνώμη σου για τον συνάδελφο σου?
την γνώμη σου για τον κώλο της μελέτη καλά έκανε που δεν τον μόστραρε στο πρωινό
http://[URL unfurl="true"]www.boxtv.gr/wp-content/uploads/2013/09/Eleonwra-Meleth-mikroskopiko-magio.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Αν τη γαμούσα θα είχα άποψη. :birdman:
Πολλές κουβέντες για την κόντρα και λίγος ρεαλισμός.
Για να τεκμηριώσω το σχολιό μου αναφέρω ...
Λόγω windsurf έχω συναντήσει την ΕΜ μερικές φορές τον τελευταίο καιρό (Κούρος – Ανάβυσσος). Όλες τις φορές είδα την κοπέλα κάτω απο ντάλα ήλιο (που σίγουρα δεν κολακεύει) και άβαφη αχτένιστη κτλ.
Απλά είναι ένα κορίτσι που σίγουρα μεταδίδει θετικότητα χαμόγελο και δυναμισμό (Δεν είναι λίγο ! ) ...
Εχει σφιχτό - γυμνασμένο κορμί, αλλά οι αναλογίες της και το συνολό τους είναι αδιάφορες και μονοκόμματες.
Πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά και γωνίες βορειοευρωπαίου. Συνολικά δεν ξελιγώθηκα καθόλου ....
Δεν ξέρω αν την έβλεπα βράδυ μαυρισμένη - φταγμένη - στα 4ερα - μετά απο μισό μπουκάλι κτλ. τι αίσθηση θα είχα, προς το παρών όμως 'εχω να πω για μια ακομπλεξάτιστη θετική super ενεργητική παρουσία και αυτό μόνον .
Τα παντα θελουν ψαξημο μαν.Εδω Αθηνα εχει πολλες επιλογες για γυρους και γιγαντιες μεριδες....παντος οσες φορες εχω ερθει πανω και εχω ερχομαι πολλυ συχνα λογο δουλειας εχω φαει ωραια σουβλακια..η σαντουιτς...η οπως θες πεστο ηταν πολυ καλααυτο που πινουν την κοκα κολα το λενε καλαμακι...και αυτο που τρωνε παλι καλαμακι το λενε...
ασε που τους κοροιδευουν κανονικα...3 γυροι της Αθηνας ενα της Σαλονικας...βαζουν 2 κομματακια γυρο κ 2 πατατες κ τους το πασαρουνε....
ημουνα κατω 2 χρονια...τους δουλευουν κανονικα...
γιαι οι Αθηναιοι νομιζεις ξεορυν να τρωνε? κοιτα ποσα Γρηγοτης κ Εβερεστ εχουν............. παιρνουν ενα χοτ ντογκ η μια τυροπιτα κ γουσταρουν...αυτα τα μαγαζια ανοιξαν ενα χρονο Σαλονικα κ εκλεισαν...τι να κλασουν ,μπροστα στους τεραστιους γυρους της Σαλονικας?
Αν τη γαμούσα θα είχα άποψη.
την γνώμη σου για τον κώλο της μελέτη καλά έκανε που δεν τον μόστραρε στο πρωινό
http://[URL unfurl="true"]www.boxtv.gr/wp-content/uploads/2013/09/Eleonwra-Meleth-mikroskopiko-magio.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μην παιρνεις ορκο οτι live θα εβλεπες τον ιδιο πισινο.
Το real time ρετουσαρσιμα on camera δεν εχει ανακαλυφθει ακομη.
Μας ξελίγωσες χρυσό μου .αυτο που πινουν την κοκα κολα το λενε καλαμακι...και αυτο που τρωνε παλι καλαμακι το λενε...
ασε που τους κοροιδευουν κανονικα...3 γυροι της Αθηνας ενα της Σαλονικας...βαζουν 2 κομματακια γυρο κ 2 πατατες κ τους το πασαρουνε....
ημουνα κατω 2 χρονια...τους δουλευουν κανονικα...
γιαι οι Αθηναιοι νομιζεις ξεορυν να τρωνε? κοιτα ποσα Γρηγοτης κ Εβερεστ εχουν............. παιρνουν ενα χοτ ντογκ η μια τυροπιτα κ γουσταρουν...αυτα τα μαγαζια ανοιξαν ενα χρονο Σαλονικα κ εκλεισαν...τι να κλασουν ,μπροστα στους τεραστιους γυρους της Σαλονικας?
Η τρύπα του κοσμά είναι σαν το τρίγωνο των βερμούδων,ότι μπαίνει χάνεται.πες μας την αποψη σου για το μπος τοτε , και μετα για τον κοσμα
Τα παντα θελουν ψαξημο μαν.Εδω Αθηνα εχει πολλες επιλογες για γυρους και γιγαντιες μεριδες....παντος οσες φορες εχω ερθει πανω και εχω ερχομαι πολλυ συχνα λογο δουλειας εχω φαει ωραια σουβλακια..η σαντουιτς...η οπως θες πεστο ηταν πολυ καλα