Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
θα ειχαν σκοτωσει οτι συγγενη εχει μεχρι 4 βαθμο συγγένειας
θα ειχαν σκοτωσει οτι συγγενη εχει μεχρι 4 βαθμο συγγένειας
Καποιοι που διαφωνουσαν αν η Μελετη τηρησε την υποσχεση της ή όχιασχετο
προχθες ποιοι πλακονωντουσαν στο μανου τσαο?
ξέρω και γω γινόταν χαμος απο κόσμο.
Δεν τιθετε θεμα συζητησης...αν υπαρχει αντρικη κολοτρυπιδα στην παρεα της παρτουζας λειτουργει αρνητικα εως κατασταλτικα...Δηλαδη αν οι αντρικες κωλοτρυπιδες ηταν ατριχες τύπε, το συζητούσες?
μαλλον για οπαδικα ηταν...μαχαιρωσαν κι ενανξέρω και γω γινόταν χαμος απο κόσμο.
Αρειανοι την πεσαν σε παοκια.ασχετο
το λυσαμε αυτο εκτεθηκε...ΤΕΛΟΣΚαποιοι που διαφωνουσαν αν η Μελετη τηρησε την υποσχεση της ή όχι
ασχετο
Βασικά εσείς τραβάτε το ζόρι 2 μέρες τώρα για το αν γδύθηκε αρκετά η Μελέτη.Ρε μπας κ η Ερινάλ είναι η Μελέτη; Πολύ ζόρι δεν τραβάει με την τσουλίτσα της πλάκας;
ναι αυτο υπεθεσα κι εγω...αριανοι σφαξαν μαλλον παοκτσι...Αρειανοι την πεσαν σε παοκια.
παοκτσι αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχναι αυτο υπεθεσα κι εγω...αριανοι σφαξαν μαλλον παοκτσι...
Όταν εκραζα τον Λαδακη ότι δεν πληρωσε το στοίχημα που εχασε στις εκλογες, πιστευεις ότι το θεμα ηταν ότι ειχα αναγκη τα 100 ευρω?Βασικά εσείς τραβάτε το ζόρι 2 μέρες τώρα για το αν γδύθηκε αρκετά η Μελέτη.
Τι είναι ο πα-οκ-τσι? Κινέζος?ναι αυτο υπεθεσα κι εγω...αριανοι σφαξαν μαλλον παοκτσι...
παοκτσι αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχ
Βασικά εσείς τραβάτε το ζόρι 2 μέρες τώρα για το αν γδύθηκε αρκετά η Μελέτη.
μα παοκτσι; ΘΕΙΚΟ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχασαν ινδιάνικη φυλή
Ε και τί να σου πω ρε Σουηδέ?Αν ζηλεύω τις πούτσες που τρώει η Λένα?Εσύ ακόμα να μου απαντήσεις στο θρέντ του Πανοφάνη..