Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
μαλλον ο πουτσος βρισκεται στο βαθος των παρελθοντων χρονων
Ηταν η Μελετη και εμεινε η Μελετη. Απλως ξεφτιλιστηκε.ε ναι ηταν η αρβελερ και εγινε η μελετη.
Το δικο σου κολλημα είναι ότι περιμεναμε να την παιξουμε και χαλαστήκαμε.γιατί ψέματα λεω ρε λοπεζ. Κόντεψε ο αλεξ να παθει κόλπο απο τα νεύρα του που δεν βγήκε η μελετη με μαγιο. Ενω ο λεονης ειπε ξενερωσα και τελος ενω εσυ δεν εβγαλες κιχ. Ποιος ειναι ο αγαμητος ποιος ο μερακλης ποιος ο σκασιλαρα μου δηλαδη; το δικο μου λαθος ειναι οτι απανταω συνολικα σε ολους και δεν απανταω σε καθε ενα οποτε κάπως βγαινει περιεργα![]()
Ηταν η Μελετη και εμεινε η Μελετη. Απλως ξεφτιλιστηκε.
Το δικο σου κολλημα είναι ότι περιμεναμε να την παιξουμε και χαλαστήκαμε.
Σου ειπαμε εκατο φορες ποιο είναι το θεμα, δεν εννοεις να καταλάβεις.
Ε τι άλλο να κανουμε δηλαδή?
Τυπισα και ο ιπποτης69 ειχε υποσχεθει παρτουζα αν περνουσε η εθνικη,και μετα το γυρισε.Απειλησε τους υποψηφιους παρτουζιαρηδες οτι την ωρα που θα γαμαν στο μπουρδελο να τους πιασει τον πουτσο η την κωλοτρυπιδα.Κανεις ομως δεν του την επεσε για την αλλαξοκωλια.Κανεις δεν του την ειπε.Ολοι με την Μελετη τα βαλανε,Παρακαλω την κοινοτητα να παρει θεση.ε ναι ηταν η αρβελερ και εγινε η μελετη.
Τυπισα και ο ιπποτης69 ειχε υποσχεθει παρτουζα αν περνουσε η εθνικη,και μετα το γυρισε.Απειλησε τους υποψηφιους παρτουζιαρηδες οτι την ωρα που θα γαμαν στο μπουρδελο να τους πιασει τον πουτσο η την κωλοτρυπιδα.Κανεις ομως δεν του την επεσε για την αλλαξοκωλια.Κανεις δεν του την ειπε.Ολοι με την Μελετη τα βαλανε,Παρακαλω την κοινοτητα να παρει θεση.
εαν κι εσυ παιρνεις στα σοβαρα οσα γραφονται εδω μεσα ειδικα σε ενα τετοιου τυπου θρεντ...κι ειδικα για τη μελετη που κοιταει να δειξει-πουλησει κανα βιζακι μας κ ανεβει η ακροαματικοτητα της...ε τι να σου πω βρε παιδακι μου...γιατί ψέματα λεω ρε λοπεζ. Κόντεψε ο αλεξ να παθει κόλπο απο τα νεύρα του που δεν βγήκε η μελετη με μαγιο. Ενω ο λεονης ειπε ξενερωσα και τελος ενω εσυ δεν εβγαλες κιχ. Ποιος ειναι ο αγαμητος ποιος ο μερακλης ποιος ο σκασιλαρα μου δηλαδη; το δικο μου λαθος ειναι οτι απανταω συνολικα σε ολους και δεν απανταω σε καθε ενα οποτε κάπως βγαινει περιεργα![]()
παλι δεν γαμηθηκες .....
ε ναι ηταν η αρβελερ και εγινε η μελετη.
τυπε ευτυχως που δεν το βαλανε οι book στο ιντερνετ το στοιχημα αλλιως
http://[URL unfurl="true"]www.olimpiazzurra.com/wp-content/uploads/2014/05/escobar2333.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εαν κι εσυ παιρνεις στα σοβαρα οσα γραφονται εδω μεσα ειδικα σε ενα τετοιου τυπου θρεντ...κι ειδικα για τη μελετη που κοιταει να δειξει-πουλησει κανα βιζακι μας κ ανεβει η ακροαματικοτητα της...ε τι να σου πω βρε παιδακι μου...
χαρα στο κουραγιο σου...
Ε τωρα αν συγγρινεις τις βυζαρες και την κολαρα της μελετη με τις κολοτριχες και τα αρχιδια του ιποτη κατι υπολογιζεις λαθως...Τυπισα και ο ιπποτης69 ειχε υποσχεθει παρτουζα αν περνουσε η εθνικη,και μετα το γυρισε.Απειλησε τους υποψηφιους παρτουζιαρηδες οτι την ωρα που θα γαμαν στο μπουρδελο να τους πιασει τον πουτσο η την κωλοτρυπιδα.Κανεις ομως δεν του την επεσε για την αλλαξοκωλια.Κανεις δεν του την ειπε.Ολοι με την Μελετη τα βαλανε,Παρακαλω την κοινοτητα να παρει θεση.
εννοείταικαλύτερα μελέτη από την ξιπασμένη μουνόγρια![]()
Εσυ αν εβαζες τετοιο στοίχημα δεν θα θεωρούσες ξεφτιλα να μην το πληρωσεις τη γνωμη σουτιποτα δεν πειθεις
καλύτερα μελέτη από την ξιπασμένη μουνόγρια![]()
Καλυτερα να εισαι η Μελετη παρα η Αρβελερ. Και εννοείται κιολας. Ω ρε μανα μου. Το μπου είναι μαγικο.εννοείται![]()