Νέα

Ελεονώρα Μελέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ελα ρε παιδια μια χαρα ειναι...και καυλωμενη φουλ καθ οτι Λ Α Τ Ρ Ε Υ Ε Ι την πουτσα,ποιος δεν θα της ρουφαγε την κωλοτρυπα αμα του στυνοτανε :cum: :cum: εγω παντος για παρτι της εχο ρηξει πολλες παχιες :cum:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Αντε γαμησου μωρη πουτανα,ψευτρα....

Τη καταρα μου,να κανεις να δεις πουτσο δεκα χρονια....

ειναι γνησια ελληνιδα 100%,"δεν εννοουσα αυτο που καταλαβατε αλλα κατι αλλο", στρεψοδικια και η μπαλα στην εξεδρα...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τύπε καταρχάς ως άντρες που γαμάτε σε μπουρδέλα μέσα στην καλτίλα πολύ χειρότερες κατά δήλωσή σας, δεν είναι δυνατόν να λέτε άσχημη την μελέτη.
Δεύτερον σαν άντρες το αν εχει πτυχίο ή ειναι τσόκαρο δεν σας αφορά εφόσον μιλάτε για γαμήσι εκτός αν θέτε να ανοίξετε σπίτι μαζί της.
Τρίτον ο καθείς που μιλάει και ασχολείται με το πουλί στο χερι για το  "τσοκαρο" - μελέτη δεν δικαιούται να την λεει τσόκαρο."
Και τέταρτον λέω σαφέστατα ότι αν είσαι ο θεογκόμενος και ριχνεις θεομουνα πιθανόν να πεις την μελέτη μέτρια, αλλά αν δεν είσαι, κάτι που θεωρώ ότι συμβαίνει στην περίπτωσή των φίλων στο φόρουμ.., αντε γαμησου που θα τολμήσεις να πεις την μελέτη ασχημη και με μεγάλο κώλο.
Τις υπόλοιπες δε κακίες για ελλεηνίδες και τις προκλήσεις απο ενήλικες που γνωρίζουν ότι η τηλεθέαση απαιτεί τέτοιες παπαρίτσες γιατι πιάνουν στα ζώα τα ελληνικά.. (καλή ώρα) τις ακούω βερεσε. Αντε γαμηθείτε επομένως  :grin:
Θα σε πειραξε η ζέστη, δεν σου απευθύνθηκα έτσι, ούτε έχω βγάλει άσχημη τη Μελέτη. Για το τσόκαρο το επαναλαμβάνω ότι ειναι, προφανώς πουλάει εκει που πρέπει και την παίρνει να το παίζει έτσι.
Μήπως εκτός από τη ζέστη που μάλλον σε έχει πειράξει σου έχει λειψει και το γαμήσι που το συνιστάς σε άλλους;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ειναι γνησια ελληνιδα 100%,"δεν εννοουσα αυτο που καταλαβατε αλλα κατι αλλο", στρεψοδικια και η μπαλα στην εξεδρα...

Γνησια  αυθεντικη Ελλε-εινη-δα...........Αλλα λεει αλλα εννοει
Πολυ ασχοληθηκαμε και με την παρτη τηs  :grin:.......Παμε γι αλλα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ποσο για τον πουτσο εισαι..ποσο τελευταια,ποσο τιποτενια...
τι μισος βγαζεις..τι ζηλια..
εννοειται πως βλεπεις σαν θεα τις Ελεονωρες της Ελλαδας γιατι για σενα η ζωη ειναι:μουνι,γαμησι,μουνι,πουτσα,χυσι,μουνι,μουνι,μουνι...
Τελευταια,γυφτισσα που ελεγε και ο αλλος στην Μποκοτα.....
βλάχα βλαχαρα τιποτενια την έλεγε, να τα μάθετε σωστά.επίσης πάνε κλάψε αλλού για το χαλι Σου, δεν Σου φταίω αν αναγνωρισες τον εαυτό σου στα λόγια μου.η κατάντια σου είναι αποκλειστικά δικό σου επίτευγμα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θα σε πειραξε η ζέστη, δεν σου απευθύνθηκα έτσι, ούτε έχω βγάλει άσχημη τη Μελέτη. Για το τσόκαρο το επαναλαμβάνω ότι ειναι, προφανώς πουλάει εκει που πρέπει και την παίρνει να το παίζει έτσι.
Μήπως εκτός από τη ζέστη που μάλλον σε έχει πειράξει σου έχει λειψει και το γαμήσι που το συνιστάς σε άλλους;
φιλαρακι δεν ειμαι εγω αυτη που καθόμουν με το πουλι στο χερι πριν την δήλωση της μελετη αλλα τα παλικάρια εδω.. μετα μόλις δεν τους έκατσε η φαση ξαφνικά η μελέτη έγινε τσοκαρο ασχημη και χοντροκωλα. κατα τα λοιπά εμένα με χτυπησε η ζέστη  και η αγαμια :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τύπε καταρχάς ως άντρες που γαμάτε σε μπουρδέλα μέσα στην καλτίλα πολύ χειρότερες κατά δήλωσή σας, δεν είναι δυνατόν να λέτε άσχημη την μελέτη.
Δεύτερον σαν άντρες το αν εχει πτυχίο ή ειναι τσόκαρο δεν σας αφορά εφόσον μιλάτε για γαμήσι εκτός αν θέτε να ανοίξετε σπίτι μαζί της.
Τρίτον ο καθείς που μιλάει και ασχολείται με το πουλί στο χερι για το  "τσοκαρο" - μελέτη δεν δικαιούται να την λεει τσόκαρο."
Και τέταρτον λέω σαφέστατα ότι αν είσαι ο θεογκόμενος και ριχνεις θεομουνα πιθανόν να πεις την μελέτη μέτρια, αλλά αν δεν είσαι, κάτι που θεωρώ ότι συμβαίνει στην περίπτωσή των φίλων στο φόρουμ.., αντε γαμησου που θα τολμήσεις να πεις την μελέτη ασχημη και με μεγάλο κώλο.
Τις υπόλοιπες δε κακίες για ελλεηνίδες και τις προκλήσεις απο ενήλικες που γνωρίζουν ότι η τηλεθέαση απαιτεί τέτοιες παπαρίτσες γιατι πιάνουν στα ζώα τα ελληνικά.. (καλή ώρα) τις ακούω βερεσε. Αντε γαμηθείτε επομένως  :grin:
Περιοδος?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
απο ποτε ειναι αδικημα που διωκεται ποινικα, να θεωρει καποιος την Μελετη μπαζο?  :think:

φυσικά και δικαιούται όχι ομως οταν περιμένει σαν το λιγουρι να βγει με μαγιο για να δει τον κωλο της. η μπαζο και δεν μας αφορα η οχι  και μας αφορα διαλιεχτε..  :grin: Αλλιως θα τρωτε κραξιμο και θα κλαιτε  ;)

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες η Μελετη το εχει δηλωσει επανειλημμενως οτι υπαρχουν πολλες πιο ομορφες απο αυτη και με ομορφοτερο σωμα...

σε αυτο συμφωνω κ εγω.....αλλα οπως ξερουν ολα τα αρσενικα δεν αρκει η ομορφια για να κανουν μια γυναικα ποθητη...
χρειαζονται κ η τσαχπινια και αλλα...κ η Μελετη σε αυτο ειναι καλυτερη απο πολλες κρυοκωλες μοντελες...

κ εγω στη φαντασια μου θα προτιμουσα 100 φορες να πηγαινα μαζι της παρα με καποια κρυοκωλη...

θα μου πειτε ολα τα κανει για τη θεαματικοτητα...συμφωνω...αλλα την τσαχπινια κ τη θηλυκοτητα τα εχει εμφυτα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
φυσικά και δικαιούται όχι ομως οταν περιμένει σαν το λιγουρι να βγει με μαγιο για να δει τον κωλο της. η μπαζο και δεν μας αφορα η οχι  και μας αφορα διαλιεχτε..  :grin: Αλλιως θα τρωτε κραξιμο και θα κλαιτε  ;)
Χεστηκαμε για τον κωλο της Μελετη.
Το πρόβλημα είναι ότι βγαινει και λεει θα κανω αυτό, και δεν το κανει.
Ε θα φαει κραξιμο της αρκούδας και λιγο της είναι.
Από πότε είναι ξεφτιλα οσοι περιμενουν ένα στοίχημα να πληρωθεί, και όχι αυτοι που κανουν κωλοτουμπα και δεν το πληρωνουν?
Εσυ εχεις τωρα το κολλημα σου, ότι ζηλεύουμε που δεν εχουμε τη Μελετη και την κραζουμε. Καλα νταξ. Νοιώσε λίγο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
παλι βριζει η τραμπουκα?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Καλα αυτο ειναι σωστο αλλα παντως η τυπισσα εγινε ελαφρα ρεζιλι με το "κανω προκλητικες δηλωσεις και μετα κοκοκο"

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλα αυτο ειναι σωστο αλλα παντως η τυπισσα εγινε ελαφρα ρεζιλι με το "κανω προκλητικες δηλωσεις και μετα κοκοκο"

Εδω που τα λεμε ο πρωτοs μαλακαs ειναι το καναλι που τ ανεχεται αυτα  και ξεκιναει την παρουσιαση απ τα αποδυτηρια και καλα σιναμενη -κουναμενη βγαινει η Πεοφαγα  

Να τα κανει εξω  αυτα μακρυα απ την καλυψη του καναλιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom