Νέα

Ελεονώρα Μελέτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Γιατι τυπισα?48 ειμαι.Δεν θα μπορουσε να ησουν?Δεν εχω ιδεα ποσο εισαι εσυ.Μονο να υποθεσω μπορω απο τα γραφομενα σου.Γιατι να λιποθυμισεις?

ρε φιλε νεοτατος εισαι που πας να μπλεξεις !!!!!! παντρεμενος η ελευθερος εισαι?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Mελετη καυλα,για παρτυ σου μια  :cum: :cum:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Mελετη καυλα,για παρτυ σου μια  :cum: :cum:

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ δεν βλεπεις μολις σφογγαρισα και ηρθες και τα εκανες χαλια θα ερθει η ερι θα φωναζει τι να πω οπου ναναι τραβατε μια παχια και οποιον παρει ο χαρος!!!!!!!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε νεοτατος εισαι που πας να μπλεξεις !!!!!! παντρεμενος η ελευθερος εισαι?
Χωρισμενος εδω και χρονια τυπε.Αρα υγειεστατος.Και δεν παω να μπλεξω τυπε μου.Η Ερη εχει τον συμπαθεια μου εδω και καιρο,χωρις να το ξερει ουτε η ιδια φυσικα.Δυο κοκτειλ αξιζει να τα πιουμε.Στο τριο θα με μαλωσει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γιατι τυπισα?48 ειμαι.Δεν θα μπορουσε να ησουν?Δεν εχω ιδεα ποσο εισαι εσυ.Μονο να υποθεσω μπορω απο τα γραφομενα σου.Γιατι να λιποθυμισεις?

Αρτσαχαλ! δεν σου φαίνεται μοιαζεις σχεδον παιδί!Λύσσαξε και αυτός ο λάρυ θα μου χαλάσει τα τυχερα  :huh:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ δεν βλεπεις μολις σφογγαρισα και ηρθες και τα εκανες χαλια θα ερθει η ερι θα φωναζει τι να πω οπου ναναι τραβατε μια παχια και οποιον παρει ο χαρος!!!!!!!
 :grin: :cum: θα τα μαζεψω εγω :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Θυμάσαι στο τσατ που εμπαιναν και έχυναν ειδικα ο φοιτητης 22 οπα ; αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Αρτσαχαλ! δεν σου φαίνεται μοιαζεις σχεδον παιδί!Λύσσαξε και αυτός ο λάρυ θα μου χαλάσει τα τυχερα  :huh:

ερι τραβα μυριζομαι χρημα παρε μαζι σου και τα προικοσυμφωνα και την ωρα που θα εισθε γυμνοι στην ακροθαλλασια να του πεις μαζευω υπογραφες για την διασωση του κιτρινοπτερυγου τερασιους καλοσεντιος μπορεις να μας ενυχισεις με μια υπογραφη και τσουπ μας βλεπω μωρο μου με τριζονετα στο πανοραμα!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Θυμάσαι στο τσατ που εμπαιναν και έχυναν ειδικα ο φοιτητης 22 οπα ; αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχ

γιατι ο γκομπραςπου εβλεπε την κατερινα 69 γκαριζε ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αρτσαχαλ! δεν σου φαίνεται μοιαζεις σχεδον παιδί!Λύσσαξε και αυτός ο λάρυ θα μου χαλάσει τα τυχερα  :huh:
Τυπισα μην στενοχωριεσαι.Παιδι εγω τεκνατζου εσυ, θα τα πιουμε τα κοκτειλ.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
αυτος ο φοιτητης 22 τωρα θα εχει γινει ολοκληρος αντρας λες να αποφοιτησε η ακομα να χυνει διαδυκτιακα και να εχει χεσμενο το πτυχιο ????????

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερι τραβα μυριζομαι χρημα παρε μαζι σου και τα προικοσυμφωνα και την ωρα που θα εισθε γυμνοι στην ακροθαλλασια να του πεις μαζευω υπογραφες για την διασωση του κιτρινοπτερυγου τερασιους καλοσεντιος μπορεις να μας ενυχισεις με μια υπογραφη και τσουπ μας βλεπω μωρο μου με τριζονετα στο πανοραμα!!!!!!!!!

Είμαι λιγουλάκι αδιάφορη ως προς την οικονομική πλευρά του θέματος. Κοιτώ πάντα το πουτσο ε το χαρακτήρα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αυτος ο φοιτητης 22 τωρα θα εχει γινει ολοκληρος αντρας λες να αποφοιτησε η ακομα να χυνει διαδυκτιακα και να εχει χεσμενο το πτυχιο ????????

Αυτο το παιδι ειχε λιώσει στην μαλακια. μπορεί να είναι και ο μπιλ. Στάνταρ τον παίζει με την μελέτη βλέποντας πρωινάδικα  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οχι τυπε.Διδακτορικο κανει τωρα και βαζει καροτα οπισθιως.Κανει και παρεα με τον ιπποτη69 απ οσο ξερω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω παντος που αναγκαζομαι αυτον τον καιρο να ειμαι ολη μερα σπιτι πρωτημω να την παιζω με την μενεγακη.Εχει πιο πολυ υλικο.  :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Είμαι λιγουλάκι αδιάφορη ως προς την οικονομική πλευρά του θέματος. Κοιτώ πάντα το πουτσο ε το χαρακτήρα  :grin:

γιαυτο τωρα 13 χρονια μενουμε σε ενα δυαρι στην κατω τουμπα και περνουμε σισσυτιο απο τα ορφανα του παπαφειου!!!!

αχ και αν περασαν απο τα χερια σου αντρες με λεφτα εσυ εκει να την εχει μεγαλη και χοντρη κολλημα ........................

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπισα γι αυτο εισαι μορφη σε τουτον εδω τον κοσμο του bou.Oσο για τον χαρακτηρα μου δεν ειναι για τον πουτσο σιγουρα,αλλα και ο πουτσος μου σιγουρα εχει χαρακτηρα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Εγω παντος που αναγκαζομαι αυτον τον καιρο να ειμαι ολη μερα σπιτι πρωτημω να την παιζω με την μενεγακη.Εχει πιο πολυ υλικο.  :2funny:

φιλε πουλαω τσοντουλες ελληνικες με διασημες σε καλη τιμουλα εισαι 30 ευρω η ταινια εχω απο σπαφω νοταρα μεχρι σπυροπουλου μενεγακη εχω ενα κομματι αλλα αυτο κανει 100 ευρω!!!!!

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Μελετηηηη πονανε η μπαλες μουυυ

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Τυπισα γι αυτο εισαι μορφη σε τουτον εδω τον κοσμο του bou.Oσο για τον χαρακτηρα μου δεν ειναι για τον πουτσο σιγουρα,αλλα και ο πουτσος μου σιγουρα εχει χαρακτηρα.

για πες για τον πουτσον σου ξερεις κανω μια πουτσομελετη τωρα με θεμα ο χαρακτηρας του πεους και ποσο επιρεαζει την τιμολογιακη πολιτικη των οικων ανοχης !!!!!!!!!

αν θες να με βοηθησεις πες μου λιγα λογια για αυτον!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom