Γιατι τυπισα?48 ειμαι.Δεν θα μπορουσε να ησουν?Δεν εχω ιδεα ποσο εισαι εσυ.Μονο να υποθεσω μπορω απο τα γραφομενα σου.Γιατι να λιποθυμισεις?
ρε φιλε νεοτατος εισαι που πας να μπλεξεις !!!!!! παντρεμενος η ελευθερος εισαι?
Γιατι τυπισα?48 ειμαι.Δεν θα μπορουσε να ησουν?Δεν εχω ιδεα ποσο εισαι εσυ.Μονο να υποθεσω μπορω απο τα γραφομενα σου.Γιατι να λιποθυμισεις?
Mελετη καυλα,για παρτυ σου μια![]()
![]()
Χωρισμενος εδω και χρονια τυπε.Αρα υγειεστατος.Και δεν παω να μπλεξω τυπε μου.Η Ερη εχει τον συμπαθεια μου εδω και καιρο,χωρις να το ξερει ουτε η ιδια φυσικα.Δυο κοκτειλ αξιζει να τα πιουμε.Στο τριο θα με μαλωσει.ρε φιλε νεοτατος εισαι που πας να μπλεξεις !!!!!! παντρεμενος η ελευθερος εισαι?
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ δεν βλεπεις μολις σφογγαρισα και ηρθες και τα εκανες χαλια θα ερθει η ερι θα φωναζει τι να πω οπου ναναι τραβατε μια παχια και οποιον παρει ο χαρος!!!!!!!
Θυμάσαι στο τσατ που εμπαιναν και έχυναν ειδικα ο φοιτητης 22 οπα ; αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχΣΙΓΑ ΣΙΓΑ δεν βλεπεις μολις σφογγαρισα και ηρθες και τα εκανες χαλια θα ερθει η ερι θα φωναζει τι να πω οπου ναναι τραβατε μια παχια και οποιον παρει ο χαρος!!!!!!!
Αρτσαχαλ! δεν σου φαίνεται μοιαζεις σχεδον παιδί!Λύσσαξε και αυτός ο λάρυ θα μου χαλάσει τα τυχερα![]()
Θυμάσαι στο τσατ που εμπαιναν και έχυναν ειδικα ο φοιτητης 22 οπα ; αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχ
Τυπισα μην στενοχωριεσαι.Παιδι εγω τεκνατζου εσυ, θα τα πιουμε τα κοκτειλ.Αρτσαχαλ! δεν σου φαίνεται μοιαζεις σχεδον παιδί!Λύσσαξε και αυτός ο λάρυ θα μου χαλάσει τα τυχερα![]()
ερι τραβα μυριζομαι χρημα παρε μαζι σου και τα προικοσυμφωνα και την ωρα που θα εισθε γυμνοι στην ακροθαλλασια να του πεις μαζευω υπογραφες για την διασωση του κιτρινοπτερυγου τερασιους καλοσεντιος μπορεις να μας ενυχισεις με μια υπογραφη και τσουπ μας βλεπω μωρο μου με τριζονετα στο πανοραμα!!!!!!!!!
αυτος ο φοιτητης 22 τωρα θα εχει γινει ολοκληρος αντρας λες να αποφοιτησε η ακομα να χυνει διαδυκτιακα και να εχει χεσμενο το πτυχιο ????????
Οχι τυπε.Διδακτορικο κανει τωρα και βαζει καροτα οπισθιως.Κανει και παρεα με τον ιπποτη69 απ οσο ξερω.αυτος ο φοιτητης 22 τωρα θα εχει γινει ολοκληρος αντρας λες να αποφοιτησε η ακομα να χυνει διαδυκτιακα και να εχει χεσμενο το πτυχιο ????????
Είμαι λιγουλάκι αδιάφορη ως προς την οικονομική πλευρά του θέματος. Κοιτώ πάντατο πουτσοε το χαρακτήρα![]()
Τυπισα γι αυτο εισαι μορφη σε τουτον εδω τον κοσμο του bou.Oσο για τον χαρακτηρα μου δεν ειναι για τον πουτσο σιγουρα,αλλα και ο πουτσος μου σιγουρα εχει χαρακτηρα.Είμαι λιγουλάκι αδιάφορη ως προς την οικονομική πλευρά του θέματος. Κοιτώ πάντατο πουτσοε το χαρακτήρα![]()
Εγω παντος που αναγκαζομαι αυτον τον καιρο να ειμαι ολη μερα σπιτι πρωτημω να την παιζω με την μενεγακη.Εχει πιο πολυ υλικο.![]()
Τυπισα γι αυτο εισαι μορφη σε τουτον εδω τον κοσμο του bou.Oσο για τον χαρακτηρα μου δεν ειναι για τον πουτσο σιγουρα,αλλα και ο πουτσος μου σιγουρα εχει χαρακτηρα.