Σιγά την γκόμενα...
Αυτή θα λέει με καμάρι στις φίλες της ότι κατάστρεψε τον Γεωργούλη.
χωρις να θελω να αμφισβητησω τη βασιμοτητα των καταγγελιων της Ελενιτσας
θα μιλησω βασει της μικρης προσωπικης πειρας απο τη συναναστροφη μου με...διανοουμενες του πρασινου ηλιου
μιλαμε για τα ....πνευματικα τεκνα της Δαμανακη ,της Στάη και της... Καΐλή !
απο αυτα που εχω βιωσει ως τωρα,εχω καταληξει στο αξιωμα -->δικηγορινα+πασοκτζου = κομπλεξ ανικητο....
τετοια σιγανα ποταμακια κρυβουν τα μεγαλυτερα τασκα στην ψυχη τους.
μπορει να ειναι ακαδημαικα μορφωμενες, αλλα κοινωνικα και συναισθηματικα ηταν ,ειναι και θα ειναι εσαεί μεταξεταστέες.
τι νομιζε ο Αλεξης,οτι οι δικηγορινες ειναι νορμαλ γυναικες(που αγαπουν τη θηλυκη τους φυση) ,οπως για παραδειγμα οι καλλιτέχνιδες,οι ηθοποιοί,τα μοντέλα? αυτες για την καριερα τους πουλανε και τη μανα τους.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που πραγματι ειχαν σχεση,δυσκολευομαι να πιστεψω οτι τη βιασε. μηπως υποκρυπτεται κινητρο ζηλειας και αντεκδικησης επειδη ηταν κοινωνικος και περιζητητος στις υπολοιπες Ευρωβουλευτινες?
επιπλεον,θυμαμαι στο Πανεπιστημιο οτι οι πιο αχωνευτες ανεκαθεν ηταν οι πασπιτισσες...
παντα με τουπε,παντα με το ηθικο πλεονεκτημα του " Πολυτεχνειου",αι στα διαλα καρχιες...
+ οι πιο "αλληλεγγυες κοινωνικα" σε συγκριση ακομα και με τις αναρχομουνιτσες ,οι οποιες παραδοξως ηταν πιο γήινες+συζητήσιμες.
με διαφορα οι μεγαλυτερες σκυλες και φυσικα οι πιο κομπλεξικες με την "πατριαρχια" και την πατριδα .
βεβαια,δεν αποκλειω να υπηρξαν καβγαδες,λογομαχιες,αντε και κανα μπατσακι τυπου Αλεξανδράκη-Τζένης Καρεζη.
ως εκει ομως...!!
για να δουμε τι θα ισχυριστει η υπερασπιση του Αλεξη....ειμαι γεματος περιεργεια!
μπορει να λεω και μαλακιες
Η τύπισσα τα είχε
επί μήνες με τον Γεωργούλη .
Την χώρισε και τα έφτιαξε μετά ο Γεωργούλης με μια Ιταλίδα.
Δηλαδή πριν την χωρίσει, την έδειρε και τη βίασε ;
Στη ζωή συμβαίνουν
πολλά παρα΄ξενα,
αλλά δεν είναι συνηθισμένο, να την ΄δέρνει και να την πηδάει
με το ζόρι, και μετά ....να την χωρίζει !
Συνήθως οι άντρες δέρνουν γυναίκες και τις πηδάνε
και δεν τις αφήνουν τις γυναίκες να τους χωρίσουν.
Η μούρη της δεν με πολυπείθει.
Θα μπορούσε να κάνει αμέσως ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία για ξυλοδαρμό
και να κάνει σε μεταγενέστερο χρόνο καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.
Είχε μώλωπες- τραύματα στα γεννητικά όργανα ;
το κωμικοτραγικο ειναι πως ΑΙΦΝΗΣ προεκυψε και...δευτερη καταγγελια απο Θεσσαλονικια ασκουμενη....
..... στο γραφειο του στην Ευρωβουλη!! τι γινεται ρε μαγκες?
τοσο διεστραμμένος ηταν ή μιλαμε για τη προαναγγελθεισα δολοφονια χαρακτηρα ενος alpha male?
υποπτα μου φαινονται ολα αυτα.....
η συγκεκριμενη ισχυριζεται οτι ...κακοποιηθηκε μετα απο ενα ραντεβου για ποτακι... που ειχαν βγει οι δυο τους!