Νέα

Ελένη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για παρενόχληση

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Isidoro$
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.434
Κριτικές
36
Like
37.985
Πόντοι
18.565

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, πρόκειται για μια γυναίκα που έχει αποταθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάνοντας λόγο για περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης και η οποία έχει και ιατροδικαστική έκθεση και για έναν άνδρα, πρώην συνεργάτη του κ. Γεωργούλη, ο οποίος κάνει λόγο για κάκιστες εργασιακές συνθήκες κατά την περίοδο που βρέθηκε στο γραφείο του ευρωβουλευτή.

Η δεύτερη γυναίκα -μετά την Ελένη Χρονοπούλου- φέρεται να είναι έτοιμη να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για κακοποίησή της και ξυλοδαρμό! Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που ετοιμάζεται να καταγγείλει η συγκεκριμένη γυναίκα έλαβε χώρα, ενώ η ίδια εργαζόταν ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του κ. Γεωργούλη.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προσεγγίσει ήδη γνωστό δικηγόρο των Αθηνών και είναι έτοιμη να προβεί σε καταγγελία στις ελληνικές εισαγγελικές αρχές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον Αλέξη Γεωργούλη φέρεται να έχει στη διάθεσή της και ιατρικές γνωματεύσεις, που αναφέρονται σε σωματική κακοποίησή της.
Το εγραψα προηγουμενως, το γαμαω και δερνω, η, καλυτερα το δερνω και γαμαω, ειναι χουι, αν το εχει κανει σε μια, ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, κατα 99.9 τοις εκατο το εχει κανει και σε αλλες. Ειχα ενα φιλο, καλο παιδι κατα τα αλλα, αλλα στο σεξ ειχε αυτο το χουι. Βεβαια σε μια σχεση του, εσωσε και μια κοπελα που ηταν εξαρτημενη απο την πρεζα, χαρη σε αυτο το χουι.
 

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4.268
Like
3.522
Πόντοι
1.706
Παρέπεμψα στην συγκεκριμένη ανάρτηση γιατί μίλησε για μια πλευρά που έχει ένα, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, αξιοποιήσιμο ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ στοιχείο, δηλαδή το ότι υπάρχει προσωπικός λόγος (απογοήτευση, ερωτική αντιζηλία) ως κίνητρο για καταγγελία. Φυσικά, όλα μένει να αξιολογηθούν και να αποδειχτούν από τις αρμόδιες αρχές.
Ήδη ή Ε.Χ. έχει προχωρήσει σε ΕΠΩΝΥΜΗ ανάρτηση, και υπάρχει παραπομπή και από εδώ (βλ. @Anemodoura, #185)
Σεβαστό αλλά να μην ξεχνάμε πως και η κοπέλα εκεί δουλεύει και είναι νομικός.
Σα να λέμε πως τα θέλει ο κώλος σου να πας να κάνεις μια τέτοιου είδους καταγγελία μόνο και μόνο επειδή σε παράτησαν.
Μια χαρά γνωρίζει τις συνέπειες όταν θα την πάρουν χαμπάρι, που θα την πάρουν.
 

Milfomaniac

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
1.192
Κριτικές
146
Like
19.052
Πόντοι
26.316
Μπα...
Για τον τύπο χύνουν ποτάμια,άμα τη εμφανίσει,πολλές γυναίκες να ξέρεις....
Σιγά μην έσπρωχνε τους βρωμοκρυφόπουστες.
Άσχετο αυτό. Δεν μπαίνεις στο κύκλωμα εάν δεν σπρώξεις τους κατάλληλους βρωμοκρυφόπουστες. Όταν μπεις τότε γαμάς και γκομενάκια.
 

tzotzos456

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2016
Μηνύματα
404
Like
577
Πόντοι
81
Οχι να το κανουν σαν την Ελλάδα να ερθει μια μουρλή να σε καταγγειλει για βιασμο και να βρεθεις στον Κορυδαλλο μεχρι να γινει η δικη να σου γινει η σουφρα 2ευρω .
Δηλαδή θες να πεις, πήγε μια ΟΧΙ ΜΟΥΡΛΗ, 100% σοβαρή, με χαρτί και από νοσοκομείο μάλιστα, έκανε επώνυμη καταγγελία και με πιστοποιημένα τα αποδεικτικά από γιατρούς η αντίστοιχη αστυνομία έκανε 2 χρόνια και 2 μήνες να κοιτάξει την υπόθεση;;!! Μας δουλεύεις; Κάπου το έχασες. Σίγουρα επί δυο χρόνια δεν αδιαφόρησε και άμεσα προχώρησε την έρευνα. Και δεν μιλάμε για ένα διεφθαρμένο κράτος με θεσμούς της..λούτσας όπως το ελλαδιστάν του Κούλη. Δηλαδή αν ήταν μια "μουρλή" όπως λες, πόσο θα έκαναν να εξετάσουν την υπόθεση; 10 χρόνια;

Μελετησε τα στοιχεια η Βελγικη δικαιοσυνη και αποφασισε να ασκησει διωξη . Σιγα μην πηρε γραμμη απο τον Κουλη ο Βελγος εισαγγελεας . Τέλος .
Μελέτησε τα στοιχεία επί δύο χρόνια ε; Προφανώς ήταν πλαστά τα αποδεικτικά από το νοσοκομείο και έκανε τόσο καιρό. Θες να πεις ότι μπορεί να πάει μια γυναίκα μέσα σε νοσοκομείο, να νοσηλευτεί, να εξεταστεί, να καταθέσει τα αποδεικτικά στην αστυνομία και αυτή θα κλείσει το φάκελο για πάνω από δυο χρόνια και μετά θα τον ξανανοίξει να...ασκήσει δίωξη;; Πού γίνονται αυτά; Στην Τανζανία; Και η παθούσα δεν θα πάει με το δικηγόρο της στον εισαγγελέα; Ούτε αυτό σε προβληματίζει;

Ο Παππας καταδικαστηκε και δεν κουνηθηκε φυλλο . Η υποθεση Γεωργουλη σας χαλα τα hashtag #ΝΔ_βιαστες και #ΝΔ_παδεραστες
α) Ο Παππάς καταδικάστηκε για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος για έναν νόμο που ΔΕΝ ΚΑΤΕΠΕΣΕ στο ΣτΕ παρά τις προσφυγές των καναλαρχών και τον εφάρμοσε επακριβώς το ΕΣΡ! (οι βρωμοκαναλάρχες είχαν προσφύγει στο ΣτΕ και μετά την ανάληψη του ΕΣΡ!) Απλά η καταδίκη του ήταν γιατί δεν περίμενε το ΕΣΡ να κάνει την ίδια ακριβώς διαδικασία πράγμα που ακόμα θα ήταν στο "περίμενε" αφού δεν συνεννούσε η ΝΔ για το ΕΣΡ (είναι ανεξάρτητη Αρχή και πρέπει ΟΛΟΙ να συμφωνήσουν στη σύνθεσή του). Γι' αυτό ΠΑΠΑΡΑ η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την οριστική απαλλαγή του! Έτσι έχουμε το τραγελαφικό να καταδικάζεται κάποιος για έναν νόμο του που εφαρμόζεται πλήρως και με ευλάβεια και με τη σύμφωνη γνώμη του ΣτΕ. Κλάιν μάιν βέβαια για το πλημμέλημα της διαδικασίας και μόνο. Ο νόμος του ισχύει στο ακέραιο. Έτσι οι βρωμοκαναλάρχες της ΝΔ πλερώνουν 250€ μύρια για τα επόμενα 15 χρόνια για τη χρήση των δημόσιων συχνοτήτων όταν ήταν ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ. Τέλος...και κλάψε μαζί με τον Σπύρο τον Άδωνη και τον Μαρκόπουλο. Η ουσία είναι ότι δικαιώθηκε πλήρως. Ο νόμος του ισχύει απόλυτα.
β) Και τι σχέση έχει ένας που βάρεσε τη γκόμενά του (εννοείται κακό και καταδικαστέο) με τον ορυμαγδό των παιδόφιλων και βιαστών ανηλίκων μεγαλοστελεχών της ΝΔ! Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη για σύγκριση...

Υ.Γ. Η άσημη Μπίκα ειχε να αντιμετωπίσει έναν πάμπλουτο γόνο νεοδημοκράτη, άρα λογικό ακόμα να τρέχει σε μια διεφθαρμένη χώρα σας τη δικιά μας. Αλλά προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οπότε να δούμε αν θα τη βγάλει καθαρή και εκεί ο γόνος.

Η συγκεκριμένη υπόθεση του Γεωργούλη έχει πολλά ερωτηματικά. Τα τρολ των παιδόφιλων της ΝΔ γράφουν ότι είχε η γυναίκα αποδεικτικά από το νοσοκομείο για χτυπήματα στο κεφάλι. Και θέλετε να πιστέψουμε ότι με τέτοια δημόσια έγγραφα που είχε ένα επώνυμο στέλεχος ενός κόμματος της Ευρωβουλής και το οποίο μάλιστα είχε προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία σε αστυνομία....οι Βελγικές Αρχές (αλλά ΚΑΙ η ίδια) δεν έκαναν τίποτα για πάνω από δύο ολόκληρα χρόνια!!!
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656
Γενικά τον θεωρώ μεγάλο μυρωδιά απατεώνα ναρκισσο...!!!
έχω τη χειρότερη γνώμη. Απλά τον ανέφερα σαν παράδειγμα. Κι αυτός έλεγε ότι πρέπει να πιστεύουμε τις γυναίκες, κι έφαγε αυτή την καταγγελία κατακέφαλα, του σέρβιραν τη συνταγή που μαγείρεψε για τους άλλους. Νόμιζε ότι δεν θα εκμεταλλευτούν αυτό το κλίμα εναντίον του
 

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Μηνύματα
1.268
Κριτικές
26
Like
11.110
Πόντοι
3.466
Βελγιο, μια χωρα με πολυ υψηλο ποσοστο σε BDSM. Ενας στους 2 κανει η εκανε.
"as many as 46.8% of Belgians have performed at least one BDSM activity"
Γιαυτο οι Βελγοι δεν ασχολουντε σοβαρα με τετοιες καταγγελιες.

Την μανταμ εκει που δεν την ηξερε παρα μονο το κομμα της, την εμαθε ολη η χωρα, ειναι και μουναρος , και σου λεει ευκαιρεια τωρα που βγηκε απο το παιχνιδι η Ευα, να ορμηξει και να αρπαξει την θεση της.

Το σωστο ειναι να βγει κανα βιντεο της και να γινει ρομπα, αλλα μετα θα υπαρχουν τραβηγματα για "εκδικητικο πορνο"...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656
Αποκλειεις να εκανε καποια νεα κουτουραδα ο Γεωργούλης και να ανασυρθηκε η παλια καταγγελία ;

3 μηνες με την Καιλη δεν εχουν μαθει το παραμικρο οι δημοσιογραφοι .

Η Βελγικη δικαιοσύνη δεν αφηνει να διαρεουν στοιχεια . Την υποθεση Γεωργουλη την μαθαμε επειδη εγινε αρση της ασυλιας του και επειδη υπάρχει παλαιοτερη καταγγελία απο ελληνίδα . Δεν γνωριζουμε καν ποιο ειναι το κατηγορητηριο .

Μηπως επρεπε να μην καταγγελουν ελληνες βουλευτες και ευρωβουλευτες 6 μηνες πριν τις εκλογες;

Το Βέλγιο πάντως ειναι σοβαρη χωρα δεν ειναι Ελλάδα .
Υποθέτω ότι καταλαβαίνεις πως αυτά που γράφεις είναι υποθέσεις οι οποίες δεν στηρίζονται κάπου. Συνεχίζω να θεωρώ ότι δείχνει μαγείρεμα το να βγει τώρα στο φως μια καταγγελία που έγινε πριν τρία χρόνια. Το Βέλγιο (υποθέτω) ότι θα είχε ξεκαθαρίσει αν υπήρχαν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να του απαγγελθούν οι ανάλογες κατηγορίες, ή θα είχε βάλει την υπόθεση στο αρχείο
 

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Μηνύματα
3.178
Κριτικές
18
Like
3.602
Πόντοι
1.446
Το εγραψα προηγουμενως, το γαμαω και δερνω, η, καλυτερα το δερνω και γαμαω, ειναι χουι, αν το εχει κανει σε μια, ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, κατα 99.9 τοις εκατο το εχει κανει και σε αλλες. Ειχα ενα φιλο, καλο παιδι κατα τα αλλα, αλλα στο σεξ ειχε αυτο το χουι. Βεβαια σε μια σχεση του, εσωσε και μια κοπελα που ηταν εξαρτημενη απο την πρεζα, χαρη σε αυτο το χουι.
Μιλάς για αυτούς που λειτουργούν στο sex, μόνο αν γίνουν βίαιοι;
Είναι και η περίπτωση αυτή τέτοια;
Εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο...
Εδώ λέει ότι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση, το αφήνει φλου...
Πάντως στο στρατό είχα γνωρίσει ένα τύπο που μας ρώταγε αν ξέραμε καμιά που να γουστάρει σφαλιάρες όταν :knockinb:
 

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Μηνύματα
1.268
Κριτικές
26
Like
11.110
Πόντοι
3.466
Τελικα το πασοκ ειναι γεματο απο απληστα και ανηθικα ομορφα πορνιδια...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656
Γράφουν ότι την έκανε πριν τρία χρόνια ρε τυπε. Και γιατί να την έκανε τότε στην τελική, όταν όλες οι άλλες οι πατσαβουρες την κάνουν οπότε γουστάρουν. Θες να λυπηθουμε και το σίχαμα το κουμμουνι τώρα? Ας πέσουν μέσα στο λακό που φτιάχνουν τόσο καιρό.
όχι, δεν λυπάμαι τον Γεωργούλη. Βλέπω όμως ότι αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια οποιουδήποτε, αυτό δείχνετε να μην καταλαβαίνετε. ότι αύριο στη θέση του μπορεί να είστε εσείς, ή κάποιος άλλος άντρας του κύκλου σας
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
Η συγκεκριμένη υπόθεση του Γεωργούλη έχει πολλά ερωτηματικά. Τα τρολ των παιδόφιλων της ΝΔ γράφουν ότι είχε η γυναίκα αποδεικτικά από το νοσοκομείο για χτυπήματα στο κεφάλι. Και θέλετε να πιστέψουμε ότι με τέτοια δημόσια έγγραφα που είχε ένα επώνυμο στέλεχος ενός κόμματος της Ευρωβουλής και το οποίο μάλιστα είχε προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία σε αστυνομία....οι Βελγικές Αρχές (αλλά ΚΑΙ η ίδια) δεν έκαναν τίποτα για πάνω από δύο ολόκληρα χρόνια!!!
Τους πληρωσε ο Κουλης τύπε, ο ηγετης των παιδοφιλων.
Ουστ νουμερο
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.794
Like
14.518
Πόντοι
3.656
η καταγγελία έγινε πριν τρία χρόνια......καμία σχέση με τις πουτανίτσες ηθοποιούς κλπ,που θυμήθηκαν το χούφτωμα 10 χρόνια μετά.


όσο για τον Γεωργούλη......είναι τόσο αριστερός όσο είναι και ο Αντώναρος. Καραγκιόζηδες, πάνε σε όποιο κόμμα βρουν κενή θέση και θυμίζουν μεταγραφική περίοδο σε μπουρδέλα.
Αυτό που δεν μπορώ να κατονοήσω, είναι για ποιο λόγο δεν το μάθαμε όταν έγινε, αλλά το μάθαμε τώρα, ένα μήνα πριν τις Εκλογές
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
Αυτό που δεν μπορώ να κατονοήσω, είναι για ποιο λόγο δεν το μάθαμε όταν έγινε, αλλά το μάθαμε τώρα, ένα μήνα πριν τις Εκλογές
Ειπαμε ρε τύπε, οι βελγοι δικαστες τα πηραν απο τον Κουλη να το βγαλουν τωρα στη φορα. Δεν πειστηκες ακομη?

Υ.Γ. (troll mode off) Αυτο παλι, που θεωρουμε οτι ειμαστε το κεντρο του κοσμου, και ο,τι συμβαινει ανα τον πλανητη πρεπει να εχει καποια σχεση με εμας, με ξεπερνα.
 

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Μηνύματα
1.022
Like
1.037
Πόντοι
96
Χωρις αποδειξεις οτι και να λεει αυτη,δεν μπορει να καταδικαστει ο γεωργουλης,αλλιως θα βγαινει η καθε πικραμενη να λεει παραμυθια,και θα μπαινουν αθωοι στη μπουζου,επειδη οι γυνιαικες θελουν να καταστρεψουν καποιον πρωην τους
 

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Μηνύματα
26.690
Κριτικές
183
Like
43.795
Πόντοι
21.896
Ειπαμε ρε τύπε, οι βελγοι δικαστες τα πηραν απο τον Κουλη να το βγαλουν τωρα στη φορα. Δεν πειστηκες ακομη?

Υ.Γ. (troll mode off) Αυτο παλι, που θεωρουμε οτι ειμαστε το κεντρο του κοσμου, και ο,τι συμβαινει ανα τον πλανητη πρεπει να εχει καποια σχεση με εμας, με ξεπερνα.
Γενικά ο Έλληνας έχει δυνατή προσωπικοτητα από τη φύση του κ σε πολυπολιτισμικες παρέες ξεχωρίζει ...
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.466
Κριτικές
1
Like
32.470
Πόντοι
8.006
Χωρις αποδειξεις οτι και να λεει αυτη,δεν μπορει να καταδικαστει ο γεωργουλης,αλλιως θα βγαινει η καθε πικραμενη να λεει παραμυθια,και θα μπαινουν αθωοι στη μπουζου,επειδη οι γυνιαικες θελουν να καταστρεψουν καποιον πρωην τους
Προφανως οχι χωρις αποδειξεις τύπε.
Αλλά αναρωτιεμαι τι αναγκη ειχε μια γυναικα σαν κι αυτην, να κανει ψευτικη καταγγελια.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom