Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Μπα,δεν νομίζω....Κ για τον Σεργιανοπουλο εχυναν ποταμια φιλε αλλα το σηκωνε το σακακι...
Κάνα ρυάκι μπορεί.....
Μπα,δεν νομίζω....Κ για τον Σεργιανοπουλο εχυναν ποταμια φιλε αλλα το σηκωνε το σακακι...
Ναι αλλά είσαι βάζελοςΓια αυτό δεν έγινα.
τιτλος ΤΙΜΗΣΝαι αλλά είσαι βάζελος
o γκλέτσος ήταν πολύ ανώτερος εμφανιασιακά και γαμούσε και ανδρικά κωλαράκια κατά δήλωσή τουΜπα...
Για τον τύπο χύνουν ποτάμια,άμα τη εμφανίσει,πολλές γυναίκες να ξέρεις....
Σιγά μην έσπρωχνε τους βρωμοκρυφόπουστες.
εμπαινες γκλετσο;o γκλέτσος ήταν πολύ ανώτερος εμφανιασιακά
Καλύτερα βάζελος πάρα ανακουφιστής στην Αλιπέδου ή ψωλοζητιάνος στο Μάλεμε....Ναι αλλά είσαι βάζελος
Μπα...
Για τον τύπο χύνουν ποτάμια,άμα τη εμφανίσει,πολλές γυναίκες να ξέρεις....
Σιγά μην έσπρωχνε τους βρωμοκρυφόπουστες.
......που σε σπρωξε ο Φασουλής???????τιτλος ΤΙΜΗΣ.......
Μπα,ο Γεωργούλης πιο μπρουτάλ.o γκλέτσος ήταν πολύ ανώτερος εμφανιασιακά και γαμούσε και ανδρικά κωλαράκια κατά δήλωσή του
φημες λενε επειδη εμενε πανω κατω με Φασουλη οτι η γυναικα του τον χωρισε οταν τον επιασε να διακορευει γερικη σουφρα Φασουληo γκλέτσος ήταν πολύ ανώτερος εμφανιασιακά και γαμούσε και ανδρικά κωλαράκια κατά δήλωσή του
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ρε Χανιώτης..............Καλύτερα βάζελος πάρα ανακουφιστής στην Αλιπέδου ή ψωλοζητιάνος στο Μάλεμε....
Κάτι ξέρεις εσύ....Όλοι οι ηθοποιοι/τραγουδιστές έχουν περάσει απο κρεβάτια φασουληδων,λαζοπουλων,ψινακηδων
Αλλιώς δεν θα τους ήξερε η μάνα τους τώρα
τον έχουν ξεκωλιάσει δηλαδή τπν φασουλή όλοιφημες λενε επειδη εμενε πανω κατω με Φασουλη οτι η γυναικα του τον χωρισε οταν τον επιασε να διακορευει γερικη σουφρα Φασουλη
Ναι αλλά ξέρεις το Μάλεμε....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ρε Χανιώτης..............
χαλαρα...πολλα χρονια κανει κουμαντο.....τον έχουν ξεκωλιάσει δηλαδή τπν φασουλή όλοι
.......ιστορικό μέρος.......Ναι αλλά ξέρεις το Μάλεμε....
Εννοείται!.......ιστορικό μέρος.......
Ναι, εντάξει, οκ.....Νεότερες αναρτήσεις με πληροφορίες (;) για την υπόθεση (με προσοχή, τρέχουν διάφορα):
[...] Οι πληροφορίες, όμως, που έρχονται από τις Βρυξέλλες επιμένουν ότι η κα Ελένη Χρονοπούλου, δικηγόρος της Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είχε ερωτικό δεσμό με τον Αλέξη Γεωργούλη και στη συνέχεια, όταν εκείνος την εγκατέλειψε για τα μάτια μιας Ιταλίδας, η κα Χρονοπούλου τον κατήγγειλε στη Δικαιοσύνη για βιασμό και ξυλοδαρμό.
Και μια διαπίστωση, σωστή:
[...] Σε κάθε περίπτωση, οι συγκεκριμένες καταγγελίες, που είναι αναμφίβολα πολύ σοβαρές, δεν είναι δυνατόν να αποτελούν το πρώτο θέμα, που προβάλλουν τα συστημικά ΜΜΕ, λίγες εβδομάδες πριν τις γενικές βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, στις οποίες θα αποφασίσει ο Ελληνικός λαός από ποιόν θα κυβερνηθεί τα επόμενα δύσκολα χρόνια!
Από εδώ: