@trueno έγραψε, #140
"
Στο Βελγιο ενδεχομενως να εψαξαν την υποθεση ωστε να μην κατηγορηθει αδικα ενας πολιτικός . Που να ξερουν οι Βελγοι οτι μια προσωπικη υπόθεση ισως επηρεασει το εκλογικο αποτελεσμα . Δεν ξερουν άλλωστε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει στησει ενα κομματι της ρητορικης του στο οτι οι ΝΔ ειναι βιαστες και τοξικα αρσενικα "
"
ενδεχομενως να εψαξαν την υποθεση": Ενδεχομένως. Αλλά, αν εννοείς ότι η καθυστέρηση τριών χρόνων οφείλεται σε αυτό, στο ότι, δηλαδή, "έψαχναν", και πάλι μου φαίνεται πολύ παράξενο και πολύ μεγάλο το διάστημα, εννοώ σε σχέση με την φύση της υπόθεσης, όπου οι πράξεις είναι πολύ συγκεκριμένες και οι ουσιαστικώς εμπλεκόμενοι μόνο δύο. Αλλά, ΟΚ, είμαι/είμαστε έξω από τον χορό, που λένε...
Παρεμπιπτόντως, πολύ θα ήθελα να ξέρω, αν γνώριζε και από πότε για την υπόθεση αυτή ο Νίκος Ανδρουλάκης.
"
ο ΣΥΡΙΖΑ εχει στησει ενα κομματι της ρητορικης του στο οτι οι ΝΔ ειναι βιαστες και τοξικα αρσενικα":
Νομίζω πως δεν εννοείς το επίσημο κόμμα ή κάποιον φορέα του. Δεν γνωρίζω να υπάρχει ποτέ τέτοια ΕΠΙΣΗΜΗ θέση ή ανακοίνωση (όπως, άλλωστε, δεν υπάρχει αντίστοιχη για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επίσημη ΝΔ ή τα άλλα κόμματα).
Αν, τώρα, εννοείς, τα φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα επικοινωνίας, έντυπα και ηλεκτρονικά, και εκεί τα περισσότερα και εγκυρότερα (π.χ. ΕΦΣΥΝ, ieidiseis, Documento, Kontranews, TVXS) αν έχουν αναφορές τέτοιες είναι μόνο στα πλαίσια ρεπορτάζ με αποδεικτικά στοιχεία και ίσως επειδή σε όλες τις μέχρι τώρα περιπτώσεις εμπλοκής προσώπων σε παρεμφερή θέματα, που έχουν ταράξει το πανελλήνιο, οι εμπλεκόμενοι, από πολιτική άποψη, προέρχονταν ή είχαν ενεργή σχέση με την ΝΔ και γενικότερα τον δεξιό χώρο
και υπήρχε υποψία ότι οι αρχές κωλυσιεργούν ή κάνουν τα στραβά μάτια όσο μπορούν ή ότι φροντίζουν να πέφτουν στα όσο το δυνατόν πιο μαλακά (οι πιο πρόσφατες περιπτώσεις της τελευταίας 10ετίας: Νίκος Γεωργιάδης, Δημήτρης Λιγνάδης και Ηλίας Μίχος, στην περίπτωσή του υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι εμπλέκονται και άλλα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, πρόσωπα, αλλά η έρευνα δεν πάει με χίλια... Βλ., επίσης, ενδεικτικά Γρηγόρη Ψαριανό, που φωτογραφήθηκε στης βουλής τα έδρανα να "μυρίζει" το ρούχο της βουλευτίνας και να κάνει σεξιστικά σχόλια). Τέλος, όσον αφορά το τουίτερ και αντίστοιχα μέσα, εκεί τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ ανεξέλεγκτα από τα κόμματα και ακούγονται ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις κομματικές μπάντες διάφορα σημεία και τέρατα.
Ο Γεωργούλης, πάντως, είναι ο πρώτος από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορείται σχετικά και ήδη τέθηκε εκτός, έως ότου η υπόθεση ξεκαθαρίσει δικαστικά. Και προβλέπω ότι ουδείς από τον ΣΥΡΙΖΑ θα σπεύσει να τον υπερασπιστεί, όπως έγινε, π.χ., με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου της ΝΔ στην υπόθεση Ν. Γεωργιάδη.