Εγω πριν μια βδομαδα που την ειδα στο σαλονι και της μιλησα μου απαντησε με αγενεια και μου ζητησε εξτρα λεφτα για απλα πραγματα οποτε εφαγε Ακυρο.....απο εμφανηση αξιζει αν ειχε λιγο μυαλο θα μπορουσε να δουλευει με ραντεβου και να μην προλαβαινει
Αυτή δεν είναι που είχε φύγει με την Εβελίνα; Αυτή όσοι πήγαν την έβριζαν γιατί ήταν κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ. Αν πέρασαν καλά 2-3 είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
Φιλε ειναι λιγο μικρη για χομπιστας.
Δυστυχως οι περισσοτερες νεες κοπελες, σκεφτονται το ευκολο χρημα και μονο.. βεβαια μελοντικα δεν θα τους βγει σε καλο αυτο!
οκ τωρα που ειναι ομορφες εχουν περαση..με τα χρονια ομως αν δεν αλλαξουν συμπεριφορα θα παρακαλανε να περασει ο πελατης για να κανουν σεφτε! στο χερι τους ειναι να βγαλουν πολλα λεφτα απο αυτην τη δουλεια η να κλαιγονται σαν καποιες αλλες, που ειναι τωρα 50αρες!
Τόσα χρόνια δεν άλλαξε κάτι, 0 βελτίωση τι περιμενεις να 40αρισει για να παρει τα πανω της ?
Τις πουτσες τις εχει κανει σιδηροδρομο εδω και καιρο και μυαλο δεν...
Από το 2021 είναι στο στούντιο και δεν έχει εξελιχθεί ακόμα ,όλοι φεύγουν απογοητευμένοι και εσύ περιμένεις να γίνει στανταρακι? Ποτέ? Ποτέ! Εκτός κι αν είσαι 60 χρόνων και πας μόνο να ακουμπήσεις νέα κοπέλα για να πάρεις ζωή
Από το 2021 είναι στο στούντιο και δεν έχει εξελιχθεί ακόμα ,όλοι φεύγουν απογοητευμένοι και εσύ περιμένεις να γίνει στανταρακι? Ποτέ? Ποτέ! Εκτός κι αν είσαι 60 χρόνων και πας μόνο να ακουμπήσεις νέα κοπέλα για να πάρεις ζωή
Ειναι τοσο πολυ; εγω για αρκετα μετα τον κοβιντ την ειχα 2023
την πηρα προσφατα και δεν περασα ασχημα, οπως το βλεπει ο καθενας.
Εδω υπαρχουν ατομα που δεν γουσταρουν την Λαρα και αλλα ατομα που εχουν αποψη για ολες τις κοπελες και εδω μεσα δεν γραφουν τιποτα..αλλα οταν γραφει καποιος αλλος αμεσως πεταγονται να πουν την εμπειρια τους. Δεν τους πολυ εμπιστευομαι αυτους.