Νέα

Ελένη - Case D'Amore (Τρίδυμα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα North people
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ειναι το νεο ανερχομενο αστερι;

• ΝΑΙ

• ΟΧΙ

• ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

• ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
North people

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
3.919
Πόντοι
746
OP
OP
North people

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
3.919
Πόντοι
746
Εγω πριν μια βδομαδα που την ειδα στο σαλονι και της μιλησα μου απαντησε με αγενεια και μου ζητησε εξτρα λεφτα για απλα πραγματα οποτε εφαγε Ακυρο.....απο εμφανηση αξιζει αν ειχε λιγο μυαλο θα μπορουσε να δουλευει με ραντεβου και να μην προλαβαινει
Θα μαθει.. μην ξεχνας οτι η ετσι ,ετσι ξεκινησε κομοδινο ηταν στην λαφαμενα και βελτιωθηκε πολυ μετα απο καποια χρονια.

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
910
Πόντοι
81
Θα μαθει.. μην ξεχνας οτι η ετσι ,ετσι ξεκινησε κομοδινο ηταν στην λαφαμενα και βελτιωθηκε πολυ μετα απο καποια χρονια.
Θα διξει στη πορεια....μεχρι στιγμης δεν την εχω γαμησει ακομα γιατι ξερω θα μου σπασει τα νευρα στο δωματιο πλεον δεν εχω υπομονη....

OP
OP
North people

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
3.919
Πόντοι
746
Θα διξει στη πορεια....μεχρι στιγμης δεν την εχω γαμησει ακομα γιατι ξερω θα μου σπασει τα νευρα στο δωματιο πλεον δεν εχω υπομονη....
Το ψαρι θελει υπομονη και το μουνι κυνηγι.. :coffee:

• Χαχα

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
504
Πόντοι
291
Αυτή δεν είναι που είχε φύγει με την Εβελίνα; Αυτή όσοι πήγαν την έβριζαν γιατί ήταν κομοδίνο από τα ΙΚΕΑ. Αν πέρασαν καλά 2-3 είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
χομπίστας όχι επαγγελματίας............ μόνο να τα αρπαξει και τίποτα παραπανω

OP
OP
North people

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
3.919
Πόντοι
746
χομπίστας όχι επαγγελματίας............ μόνο να τα αρπαξει και τίποτα παραπανω
Φιλε ειναι λιγο μικρη για χομπιστας.
Δυστυχως οι περισσοτερες νεες κοπελες, σκεφτονται το ευκολο χρημα και μονο.. βεβαια μελοντικα δεν θα τους βγει σε καλο αυτο!
οκ τωρα που ειναι ομορφες εχουν περαση..με τα χρονια ομως αν δεν αλλαξουν συμπεριφορα θα παρακαλανε να περασει ο πελατης για να κανουν σεφτε! στο χερι τους ειναι να βγαλουν πολλα λεφτα απο αυτην τη δουλεια η να κλαιγονται σαν καποιες αλλες, που ειναι τωρα 50αρες!

• Like

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.053
Πόντοι
6.125
Τόσα χρόνια δεν άλλαξε κάτι, 0 βελτίωση τι περιμενεις να 40αρισει για να παρει τα πανω της ?
Τις πουτσες τις εχει κανει σιδηροδρομο εδω και καιρο και μυαλο δεν...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.097
Πόντοι
4.766
Από το 2021 είναι στο στούντιο και δεν έχει εξελιχθεί ακόμα ,όλοι φεύγουν απογοητευμένοι και εσύ περιμένεις να γίνει στανταρακι? Ποτέ? Ποτέ! Εκτός κι αν είσαι 60 χρόνων και πας μόνο να ακουμπήσεις νέα κοπέλα για να πάρεις ζωή :woldman:

OP
OP
North people

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
3.919
Πόντοι
746
Από το 2021 είναι στο στούντιο και δεν έχει εξελιχθεί ακόμα ,όλοι φεύγουν απογοητευμένοι και εσύ περιμένεις να γίνει στανταρακι? Ποτέ? Ποτέ! Εκτός κι αν είσαι 60 χρόνων και πας μόνο να ακουμπήσεις νέα κοπέλα για να πάρεις ζωή :woldman:
Ειναι τοσο πολυ; :think: εγω για αρκετα μετα τον κοβιντ την ειχα 2023
την πηρα προσφατα και δεν περασα ασχημα, οπως το βλεπει ο καθενας.
Εδω υπαρχουν ατομα που δεν γουσταρουν την Λαρα και αλλα ατομα που εχουν αποψη για ολες τις κοπελες και εδω μεσα δεν γραφουν τιποτα..αλλα οταν γραφει καποιος αλλος αμεσως πεταγονται να πουν την εμπειρια τους. Δεν τους πολυ εμπιστευομαι αυτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom