Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Δυό βδομαδούλες είναι, δεν το λες και πολύ. Που θα πάει θα περάσουν...Περιμενωντας...μεσημερι σας φευγω
Δυό βδομαδούλες είναι, δεν το λες και πολύ. Που θα πάει θα περάσουν...Περιμενωντας...μεσημερι σας φευγω
τωρα φιλε μου αφησα τα μελια και το εχω ριξει μονο στο βασιλικο πολτο!σε ποσα κουτακια μελι να βουτηξει ο αμοιρος?που να προλαβεις ρε γιωργη με τοσες που εχεις στο παλμαρε σου?μην βγεις και νοκ αουτ.με ρεγουλα.
Με το μαλακό ο βασιλικος πολτος θελει μικρες δοσεις!τωρα φιλε μου αφησα τα μελια και το εχω ριξει μονο στο βασιλικο πολτο!
τωρα το λες? εχει φαει ηδη 2 βαζαΜε το μαλακό ο βασιλικος πολτος θελει μικρες δοσεις!
ασπρη πετρα ξεξασπρη,και απο τον ηλιο ξεξασπροτερη....τωρα το λες? εχει φαει ηδη 2 βαζα
ασπρη πετρα ξεξασπρη,και απο τον ηλιο ξεξασπροτερη....
δεν καταλαβαίνει από τέτοια ;) έφτασε η ώρα του και πολύ κρατήθηκε
μα αυτό κανω , μικρες δοσεις...ΠΕΤΙΤ.. Αλλα εμεις οι δυο θα φαμε ολο το βαζο!!Με το μαλακό ο βασιλικος πολτος θελει μικρες δοσεις!
ετσι ακριβως 2 βαζα... είναι από αυτά που εστειλες από το χωριο, μαζι με τις ελιεςςςς!τωρα το λες? εχει φαει ηδη 2 βαζα
Καλημερα! Σε σενα και σε ολους σας!Kαλημερα Έλενα...
Καλημέρα Ελενα!!!Καλημερα! Σε σενα και σε ολους σας!
Βλέπεις μέσα στον Δεκέμβριο να μας ξανα έρθεις ;Μωρακια μου λειψατε ήδη
Σε λιγες ημερες θα ειμαι κοντα σας παλιΒλέπεις μέσα στον Δεκέμβριο να μας ξανα έρθεις ;
Σε λιγες ημερες θα ειμαι κοντα σας παλι
αφιερωμενο...