james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.133
- Πόντοι
- 11.645
κουφαλίτσα? R u talking to me?Μόνο ωραίος; Θεσπέσιος!!! Είδες που σε πήρα χαμπάρι ότι εκεί το πήγαινες; Κουφαλίτσα
κουφαλίτσα? R u talking to me?Μόνο ωραίος; Θεσπέσιος!!! Είδες που σε πήρα χαμπάρι ότι εκεί το πήγαινες; Κουφαλίτσα
@Spiros_73@Lady Alexia & @Spiros_73
εγώ ξέρω ότι παίζω μουσική και με γράφετε...
ο ένας στα @ρχίδι@ του ....
και η κυρία στην Μουν@ρ@ της (ίσως και στην Κωλ@ρ@ της)
για κοιτα φιλος ποιος σου βαζει καρδουλες!αργοτερα θα παιξει και αφιερωση στο κοριτσι μας!@Lady Alexia & @Spiros_73
εγώ ξέρω ότι παίζω μουσική και με γράφετε...
ο ένας στα @ρχίδι@ του ....
και η κυρία στην Μουν@ρ@ της (ίσως και στην Κωλ@ρ@ της)
Υπο συζήτηση είναι.Δηλαδή του κατηχητικού του ρίχνεις άκυρο ασυζητητί και μόνο οι πονηροί ευδοκιμούν;
Εδώ είμαι καυλοραπανο πιστός σου ειμαιΚαι έλεγα που είσαι. ......με τρόμαξες παιδι'μ
αγαπαμε λιγο παραπανω τους ωραιους κωλος στο σοι μας
Αυτό ταίριαζε να βάλεις στο ''you talking to me?''κουφαλίτσα? R u talking to me?
Αυτή είσαι. Αφού και Άγιο κολάζειςΥπο συζήτηση είναι.
ισχύει!!Αυτό ταίριαζε να βάλεις στο ''you talking to me?''
ρε βαγγελη ρε βαγγελη!σημερα της μιλαμε για αφιερωσεις και μπακλαβαδες!και εσυ γκολ απο τα αποδυτηριαΕδώ είμαι καυλοραπανο πιστός σου ειμαι
Ο Βαγγέλ' πάντα κάπου θα τον πετύχαινω..είναι πιστός όντως!!!ρε βαγγελη ρε βαγγελη!σημερα της μιλαμε για αφιερωσεις και μπακλαβαδες!και εσυ γκολ απο τα αποδυτηρια
Γιες αμ τόκινγκ του γιου. Θα σε μηνύσω όμως για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων μιας κι ανέβασες την ίδια φώτο που είχα ανεβάσει πρώτος εγώ. Θα τα πούμε στα δικαστήριαισχύει!!
αρ γιου τόκινγκ του μι???
καπως ετσι?Ο Βαγγέλ' πάντα κάπου θα τον πετύχαινω..είναι πιστός όντως!!!
Μη φτάσουμε ως εκεί,μια ψηφοφορία είναι όλη κ όλη τα βρίσκουμε κ από δω!!Γιες αμ τόκινγκ του γιου. Θα σε μηνύσω όμως για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων μιας κι ανέβασες την ίδια φώτο που είχα ανεβάσει πρώτος εγώ. Θα τα πούμε στα δικαστήρια
θα τα βρουν οι ασφαλειεςΜη φτάσουμε ως εκεί,μια ψηφοφορία είναι όλη κ όλη τα βρίσκουμε κ από δω!!
Ε τότε ψηφίζω εσένα δαγκωτό !!Μη φτάσουμε ως εκεί,μια ψηφοφορία είναι όλη κ όλη τα βρίσκουμε κ από δω!!
Δεν τρακάραμεθα τα βρουν οι ασφαλειες
Νομίζω...η παρεξήγηση μπορεί να λυθεί μόνο αν δούμε το κολάν να....κατεβαίνει μέχρι κάτω!!