πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.901
- Πόντοι
- 12.056
ΑντισυμβατικόςΤραγουδιστής ονομα κ πράγμα!!!!!
ΑντισυμβατικόςΤραγουδιστής ονομα κ πράγμα!!!!!
Για τιποτα νιπτήρες μην τρεχουμε κ αντε να βρεις υδραυλικό κυριακατικα@vaggelis 80 ναι κοίτα να τρέχουμε μετά ζάχαρο και τέτοια....
....αμα μπεις στο Bill κ φωναξεις "εαν υδραυλικο ρε παιδια" εχω κατα νου κανα δυο που θα πεταχτουν απο τα δωματιαΓια τιποτα νιπτήρες μην τρεχουμε κ αντε να βρεις υδραυλικό κυριακατικα
Πόσο υπέροχος πχια.....για φάγωμα.
Για τιποτα νιπτήρες μην τρεχουμε κ αντε να βρεις υδραυλικό κυριακατικα
Πάντως στο πριβε δεν υπάρχουν...ΑΝ υπάρχουν θα ναι του "κωλου"....αμα μπεις στο Bill κ φωναξεις "εαν υδραυλικο ρε παιδια" εχω κατα νου κανα δυο που θα πεταχτουν απο τα δωματια
Του κωλου ειπεςΠάντως στο πριβε δεν υπάρχουν...ΑΝ υπάρχουν θα ναι του "κωλου"
Βαγγέλη μου κλείσε ραντεβού άμεσαΑπ' την καύλα μου ξέχασα και την σαντιγί έχεις δίκιο
Έργο τέχνηςΚαλησπέρα.
Για όσους δεν το γνωρίζουν είμαι κάθε μέρα διαθέσιμη από 10 πμ οπου θέλετε ♥︎
....κοιτα, για να'μαστε δικαιοι, αν ο υδραυλικος δεν ειναι του "κωλου", ΔΕΝ ειναι υδραυλικος!Πάντως στο πριβε δεν υπάρχουν...ΑΝ υπάρχουν θα ναι του "κωλου"
Ανέκδοτο.....κοιτα, για να'μαστε δικαιοι, αν ο υδραυλικος δεν ειναι του "κωλου", ΔΕΝ ειναι υδραυλικος!
Όχι μια από τις καλύτερες φωτο;Όχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Εγώ δεν εννοούσα αυτό.εδω αυτός ειναι μάστορας!!....κοιτα, για να'μαστε δικαιοι, αν ο υδραυλικος δεν ειναι του "κωλου", ΔΕΝ ειναι υδραυλικος!
Όλες τις ηλικίες ♥︎Μέχρι τι ηλικιες εξυπηρετείτε δεσποινις... να δω κάτι..
Και συ μαστορισα μαθαινωΕγώ δεν εννοούσα αυτό.εδω αυτός ειναι μάστορας!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλες τις ηλικίες ♥︎
γκουχ γκουχ.........Εγώ δεν εννοούσα αυτό.εδω αυτός ειναι μάστορας!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλες τις ηλικίες ♥︎