φιλε πρωτον δεν είμαι από αθηνα κ δεν μπορω να ερχομε συχνα
δευτερον εχω 2 κανονες για τα ραντεβού κ της τον εχω πει πριβε
Το υπέθεσα ότι μπορεί να μην είσαι από Αθήνα, γιαυτό έγραψα αυτό το "εκτός κι αν δεν μπορούσες για δικούς σου λόγους". ;)
φιλε πρωτον δεν είμαι από αθηνα κ δεν μπορω να ερχομε συχνα
δευτερον εχω 2 κανονες για τα ραντεβού κ της τον εχω πει πριβε
εχεις πμ κ μου λες...Το υπέθεσα ότι μπορεί να μην είσαι από Αθήνα, γιαυτό έγραψα αυτό το "εκτός κι αν δεν μπορούσες για δικούς σου λόγους". ;)
Γλυκε μου εκανα οτι μπορουσα να μην με ξεχασεις ευκολα!Χαχαχαχα, ναι σε ξεχάσαμε κιόλας! Παραπονιάρα!!!
είναι το μάτι το αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο...?Καλησπερα!
ωωωωω ωραίο βλέμμα !Καλησπερα!
Γλυκε μου εκανα οτι μπορουσα να μην με ξεχασεις ευκολα!
ωωωωω ωραίο βλέμμα !
δυστηχως αυτο πρόλαβα να δω ... Εδώ θα είμαι την επόμενη φορά που θα επανέλθει !Τι θες να πεις, από τη φωτό το κρίνεις; Δεν το βούτηξες το δάχτυλο στο μέλι εντέλει;
Τι θες να πεις, από τη φωτό το κρίνεις; Δεν το βούτηξες το δάχτυλο στο μέλι εντέλει;
σε ποσα κουτακια μελι να βουτηξει ο αμοιρος?που να προλαβεις ρε γιωργη με τοσες που εχεις στο παλμαρε σου?μην βγεις και νοκ αουτ.με ρεγουλα.δυστηχως αυτο πρόλαβα να δω ... Εδώ θα είμαι την επόμενη φορά που θα επανέλθει !
σε ποσα κουτακια μελι να βουτηξει ο αμοιρος?που να προλαβεις ρε γιωργη με τοσες που εχεις στο παλμαρε σου?μην βγεις και νοκ αουτ.με ρεγουλα.
σε ποσα κουτακια μελι να βουτηξει ο αμοιρος?που να προλαβεις ρε γιωργη με τοσες που εχεις στο παλμαρε σου?μην βγεις και νοκ αουτ.με ρεγουλα.
δυστηχως αυτο πρόλαβα να δω ... Εδώ θα είμαι την επόμενη φορά που θα επανέλθει !
Καλημέρα καυλίτσαΚαλημερα αντρες!
βάλε μια φωτό για το καλημέρα σεξυΚαλημερα αντρες!
;Όχι ρε Έλενα, μην βάλεις φωτό. Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία να σε βλέπουμε και να μην αγγίζουμε!βάλε μια φωτό για το καλημέρα σεξυ