anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
αλήθεια λες τώρα...?Μωρακια μου λειψατε ήδη
αλήθεια λες τώρα...?Μωρακια μου λειψατε ήδη
σούπερ να κάνω ένα πέρασμα, από την γειτονιά σού τότεςΣε λιγες ημερες θα ειμαι κοντα σας παλι
Σε λιγες ημερες θα ειμαι κοντα σας παλι
Σωστός
Η ψηφοφορία για την περιοχή που προτιμάμε για συνάντηση μαζί σου σε ξενοδοχείο ελπίζω να μην έχει την έννοια ότι θα πάψεις να μας δέχεσαι στον χώρο σου, όσους τουλάχιστον μας εξυπηρετεί περισσότερο αυτή η επιλογή.
Καλημερα σε ολους σας καλο σαβκυριακο!
Η ψηφοφορία για την περιοχή που προτιμάμε για συνάντηση μαζί σου σε ξενοδοχείο ελπίζω να μην έχει την έννοια ότι θα πάψεις να μας δέχεσαι στον χώρο σου, όσους τουλάχιστον μας εξυπηρετεί περισσότερο αυτή η επιλογή.
Τριτη η τεταρτηπότε θα σαι πάνω?
Με την ελενα βρεθηκα τη προηγ βδομάδα.ημουν κοντα στη περιοχη της κ την πετυχα φρη κ κλεισαμε.ολα ταχουν πει αλλοι πιο εμπειροι απο μενα.κυρια με τα ολα της!!αυτο π κρατω ηταν η ερωτικη ατμοσφαιρα με τα κερακια της.μα πανω απολα οι σιγοψιθυριστοι διαλογοι π καναμε την ωρα του σεξ με ατακες ο ενας στον αλλον!!
Αν ξαναβρεθω αθηνα θα επαναληφθει απο βδομαδα.
Ξερω ματια μου καταλαβα καλως ηρθες!Το γραμμα ν εγω στο εφτιαξα σωστά.....
Πότε θα είσαι πάλι διαθέσιμη για εμας που δεν προλάβαμε;
Συγχώρεσε με και μη βαράς αφεντικό. χαχαχαΑχ Μπαναϊα μου, μόλις στη προηγ. σελ. έγραψε η κοπέλα σε ίδια ερώτηση άλλου παίκτη:
"Παράθεση από: kamelot (σήμερα στις 09:42)
πότε θα σαι πάνω?
Τριτη η τεταρτη"
Βέβαια είσαι νιός στο σάιτ και δικαιολογείσαι, οπότε όλα καλά.
Συγχώρεσε με και μη βαράς αφεντικό. χαχαχα
Με την ελενα βρεθηκα τη προηγ βδομάδα.ημουν κοντα στη περιοχη της κ την πετυχα φρη κ κλεισαμε.ολα ταχουν πει αλλοι πιο εμπειροι απο μενα.κυρια με τα ολα της!!αυτο π κρατω ηταν η ερωτικη ατμοσφαιρα με τα κερακια της.μα πανω απολα οι σιγοψιθυριστοι διαλογοι π καναμε την ωρα του σεξ με ατακες ο ενας στον αλλον!!
Αν ξαναβρεθω αθηνα θα επαναληφθει απο βδομαδα.
Ξερω ματια μου καταλαβα καλως ηρθες!
Αχ μην μου λετε τετεια και τρελενομαι!Μωρό μου καλησπέρα μας λείπεις......
Αχ μην μου λετε τετεια και τρελενομαι!
Και σε μενα αληθεια εχω παθει στέρηση!
Να πάρω νουμεράκι για να είμαι ο πρώτος που θα προσπαθήσει να σε σώσει από το στερητικό σύνδρομο του πούτσου;Αχ μην μου λετε τετεια και τρελενομαι!
Και σε μενα αληθεια εχω παθει στέρηση!