gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 4.696
no noΤρελοκαμπερο θα την έλεγα εγώ!
no noΤρελοκαμπερο θα την έλεγα εγώ!
κοψε τιποτα μαφιοζε γιατι την βλεπω στο τελος να αλλαζει ονομα στο προφιλ και να το κανει μονικα μπελουτσι 2και τι κορίτσι, κοριτσαρος!
νουνα ολο μοντελακια μου φορας και για το μασερατι κουβεντα
Ταλεγα εγώ,θα μας κρεμάσουν κουδούνια!!!το ιδιαίτερο αγόρι σημαίνει και ιδιαίτερα γούστα.....μίλα αααααα.....χαχαχα
μαφιοζε τωρα που απαντας ο κουμτελακιας τετοια ωρα γευματιζει τις χθεσινες απο την γυναικα σε λιγο πρεπει να κλεισει ταμειοΤαλεγα εγώ,θα μας κρεμάσουν κουδούνια!!!
Για τα κρεμασμένα μιλάς???? Έχεις μείνει πίσω...Ταλεγα εγώ,θα μας κρεμάσουν κουδούνια!!!
Ποια είναι η Εύα Καϊλή ????ΑΝαξιοπιστη ειναι το κανονικο της ονομα και ο κοσμος σιγα σιγα θα το καταλαβει.
Συνεχιζεται...
νουνα ντροπη να ειρωνευεσαι αυτο το μεγαλο πολιτικο στελεχοςΠοια είναι η Εύα Καϊλή ????
Κυριε Πολυζώη δεν ειρωνεύομαι απλά μία ερώτηση έκανα !!!νουνα ντροπη να ειρωνευεσαι αυτο το μεγαλο πολιτικο στελεχος
ειναι η τρανταχτη αποδειξη οτι ολοι οι πολιτικοι ειναι κοπροσκυλα και χρηματιζονται
Γυναικαρααα μ
ακριβως ιδια κατασταση !!! δεν της εφταναν ολα τα καλα που ειχε ηθελε περισσοτερο χρημα !!!Ποια είναι η Εύα Καϊλή ????
Oxi , οχι... Μην χαλάς το νήμα με τέτοια.... Εδώ είναι για άλλη δουλειά.....Ποια είναι η Εύα Καϊλή ????
δεν κανεις λαθη εσυ ουτε η παρεα σου ολα γινονται μετα απο πολυ κουβεντουλα χαχααΚυριε Πολυζώη δεν ειρωνεύομαι απλά μία ερώτηση έκανα !!!
Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη ότι ο κύριος Λουμίδης του εχει μεινει απωθημενο η συγκεκριμμενη κυρια
Ισως κάνω και λαθος .........
Αν εσύ ξέρεις ένα άτομο που δεν θέλει περισσότερα χρήματαακριβως ιδια κατασταση !!! δεν της εφταναν ολα τα καλα που ειχε ηθελε περισσοτερο χρημα !!!
καλα καλα χαχαχααχΑν εσύ ξέρεις ένα άτομο που δεν θέλει περισσότερα χρήματα
Θα χαρω πολυ να το γνωρισω.....
Ο καθένας φυσικά για τους δικούς του λόγους !!!
Πολλά μπορούν να ειπωθούν, αν και το νήμα δεν είναι για τέτοια ανάλυση.Αν εσύ ξέρεις ένα άτομο που δεν θέλει περισσότερα χρήματα
Περισσοτερα χρηματα ναι , αλλα πως? Να φτιαξεις ενα Tesla , να σχεδιασεις ενα Prada , ενα Rolex, να κανεις ευτυχισμενους ανθρωπους με 100 ραντεβου , τοτε ναι.Αν εσύ ξέρεις ένα άτομο που δεν θέλει περισσότερα χρήματα
κοριτσι αυτα ειναι δικα τους μην τυχον και τους δεις καμμια ημερα σαν τα πιτσουνακια να τιτιβιζουν τον ερωτα τουςΚυριε Πολυζώη δεν ειρωνεύομαι απλά μία ερώτηση έκανα !!!
Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη ότι ο κύριος Λουμίδης του εχει μεινει απωθημενο η συγκεκριμμενη κυρια
Ισως κάνω και λαθος .........
Όμορφη γυναίκα αλλά δυστυχώς χωρίς μυαλό.......Περισσοτερα χρηματα ναι , αλλα πως? Να φτιαξεις ενα Tesla , να σχεδιασεις ενα Prada , ενα Rolex, να κανεις ευτυχισμενους ανθρωπους με 100 ραντεβου , τοτε ναι.
Αλλα να βγεις απο τον κομματικο σωληνα του Πασοκ , επαγγελματιας πολιτικος , απο μενα οχι
εγω δεν θελω πιο πολλα λεφτα εχω πλουσια νουναΑν εσύ ξέρεις ένα άτομο που δεν θέλει περισσότερα χρήματα