'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα όμορφη και γλυκιά Έλενα. Μας θυμίζεις τι ισχύει για το ντουέτο με Άννα 590?
Καλημερα γλυκε μου για στείλε μου Viber να τα πούμε !!Καλημέρα όμορφη και γλυκιά Έλενα. Μας θυμίζεις τι ισχύει για το ντουέτο με Άννα 590?
Θα σου στείλω, ευχαριστώ!Καλημερα γλυκε μου για στείλε μου Viber να τα πούμε !!
Ευχαριστω ........
Εμ τι , 10 η ώρα και ξύπνιες... Γιατί τις ενοχλείς τέτοια ώρα....Οχι μονη στην καφετερια !!
Παιρνω τις αλλες μπουμπουδες να τις ξυπνησω αλλα ματαια .....
ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ .......χα χα χα χα χα
Γιατί γουστάρω πολύ να της ξυπνάω.....χα χα χα χα χαΕμ τι , 10 η ώρα και ξύπνιες... Γιατί τις ενοχλείς τέτοια ώρα....
Κακίες.. Ακου εκεί γουστάρω να τις ξυπνάω....Γιατί γουστάρω πολύ να της ξυπνάω.....χα χα χα χα χα
Το καλό είναι ότι δεν θυμωνουνε ποτέ μαζί μου.........
Οι αδυναμίες δεν κρύβονται !!!Κακίες.. Ακου εκεί γουστάρω να τις ξυπνάω....
Τώρα πως τις ξυπνάς και δεν θυμώνουν , αυτές ξέρουν. Κάτι θα τους κάνεις!!!
na παρεις βιταμινεςΟι αδυναμίες δεν κρύβονται !!!
Ε βέβαια, και εμένα αν με ξυπνά κάποιος με γλυκόλογα, ωραίο πρωινο (οτι εννοεί ο καθένας) τότε γιατί να θυμώσω???Οι αδυναμίες δεν κρύβονται !!!
το ιδιαίτερο αγόρι σημαίνει και ιδιαίτερα γούστα.....μίλα αααααα.....χαχαχαΣε ευχαριστω ΜΠΙΛ !!
Εγω αν γραψω για εσενα θα θελω 200 σελιδες ..... χα χα χα χα
Εισαι σπανιο και ιδιαιτερο αγόρι δεν θα πω αλλα ........
παντοφλακια τι κανεις ? ζεις? η εισαι φασκιωμενος με τσιροτατο ιδιαίτερο αγόρι σημαίνει και ιδιαίτερα γούστα.....μίλα αααααα.....χαχαχα
Κοριτσαραααα
Η γυναικαρα εννοεις
και τι κορίτσι, κοριτσαρος!
Καλά, αυτη η φωτογραφία τι σχέση έχει με την προηγούμενη με το τρελαμένο μαλί??
γνωστά και μη εξαιρετέα!Καλά, αυτη η φωτογραφία τι σχέση έχει με την προηγούμενη με το τρελαμένο μαλί??
Επανήλθαμε στα γνωστά
ΑΝαξιοπιστη ειναι το κανονικο της ονομα και ο κοσμος σιγα σιγα θα το καταλαβει.Εγώ το όνομά της ξέρω ότι είναι Αντριάνα αξιόπιστη την έχει βαφτίσει κάποιος άλλος.....χαχαχαχ
Που εγώ με τη σειρά μου τον έχω βαφτίσει Λουμίδη.....χαχαχαχαχα
Καλα βαφτίσια ........
Τρελοκαμπερο θα την έλεγα εγώ!ΑΝαξιοπιστη ειναι το κανονικο της ονομα και ο κοσμος σιγα σιγα θα το καταλαβει.
Συνεχιζεται...