Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.296
κοριτσι αυτα ειναι δικα τους μην τυχον και τους δεις καμμια ημερα σαν τα πιτσουνακια να τιτιβιζουν τον ερωτα τους
Και κάπως έτσι ξεκινάνε οι μεγάλοι ερωτες .....
κοριτσι αυτα ειναι δικα τους μην τυχον και τους δεις καμμια ημερα σαν τα πιτσουνακια να τιτιβιζουν τον ερωτα τους
τελικα ο μονος ομορφος με μυαλο εγω ειμαι σε αυτο τον πλανητηΌμορφη γυναίκα αλλά δυστυχώς χωρίς μυαλό.......
Η νονά σου έχει πλούσιαεγω δεν θελω πιο πολλα λεφτα εχω πλουσια νουνα
αυτα ειναι βυζγια νουνα ποτε θα με κερασεις μιλκΗ νονά σου έχει πλούσια
.............καρδιά ........
Χαχαχα όχι ρε φίλε λίγο τσίπα. Τι με πέρασες σαν του προμοτορεςκοριτσι αυτα ειναι δικα τους μην τυχον και τους δεις καμμια ημερα σαν τα πιτσουνακια να τιτιβιζουν τον ερωτα τους
........ Εγώ πάντως από το λίγο που σε έχω ψυχολογήσει είσαι πολύ ευαίσθητος.....Χαχαχα όχι ρε φίλε λίγο τσίπα. Τι με πέρασες σαν του προμοτορες
Ψηλη και χαρχαλη με πολυ μυαλο Την πατησε γιατι νομισε οτι το Βελγιο ειναι ΕλλαδιστανΌμορφη γυναίκα αλλά δυστυχώς χωρίς μυαλό.......
αρχισες αλλο τροπαριο θα το κανεις χρυσο κουφετο το νημα σου........ Εγώ πάντως από το λίγο που σε έχω ψυχολογήσει είσαι πολύ ευαίσθητος.....
Όπως είναι ευαίσθητη και η φίλη μου μία χαρά ταιριάζετε......
Τι πας να κάνεις το συνοικέσιο του αισχους ;;; Χαχαχα ούτε 1 ευρώ για την κολλητή σου πολλά ευρώ για όλες τις άλλες........ Εγώ πάντως από το λίγο που σε έχω ψυχολογήσει είσαι πολύ ευαίσθητος.....
Όπως είναι ευαίσθητη και η φίλη μου μία χαρά ταιριάζετε......
Οπα ....οπα ....να βαλω ενα απο τις τραγουδαρες μου
Τελικα δεν θα το απολαυσω γιατι θα εχω τυψεις μετα .....δυο κουταλιες το εχω
εγω εγω νουνα ερχομαι μην παχυνουν τα κοριτσια αμαρτια ειναιΤελικα δεν θα το απολαυσω γιατι θα εχω τυψεις μετα .....
Θα κεράσω τις φίλες μου για να παχαίνουν αυτές και να είμαι εγώ η ομορφότερη του σαιτ......χαχαχαχαχα
Σε ευχαριστω αγαπη αλλα ειναι λαθος ........Να το φας καρδουλα μου και να το απολαυσεις.
Θα τις καψουμε μαζι τις θερμιδες που θα φας.......
Ψηλη και χαρχαλη με πολυ μυαλο Την πατησε γιατι νομισε οτι το Βελγιο ειναι Ελλαδισταν
Έλα ντε αν ήταν εδώ θα την κάναμε πρωθυπουργό το λιγότερο αρχηγό κόμματοςΨηλη και χαρχαλη με πολυ μυαλο Την πατησε γιατι νομισε οτι το Βελγιο ειναι Ελλαδισταν
Τελικα δεν θα το απολαυσω γιατι θα εχω τυψεις μετα .....
Θα κεράσω τις φίλες μου για να παχαίνουν αυτές και να είμαι εγώ η ομορφότερη του σαιτ......χαχαχαχαχα