Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πριν φυγεις ξερειςΣε ευχαριστω αγαπη αλλα ειναι λαθος ........
Θα φαω γλυκό την επόμενη εβδομάδα που θα φύγω από την Αθήνα για να έχω λιγότερες τύψεις........![]()
Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις!Σε ευχαριστω αγαπη αλλα ειναι λαθος ........
Θα φαω γλυκό την επόμενη εβδομάδα που θα φύγω από την Αθήνα για να έχω λιγότερες τύψεις........![]()
Okay το χω το δέχομαι οπότε θα δώσω μία υπόσχεση που Θα την κρατήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στην Αθήνα θα βγάλω μία φωτό πολύ σέξι .........Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις!
Οπωτε σήμερα θα έκανες καμία βόλτα σε ζαχαροπλαστείο καταλαβαOkay το χω το δέχομαι οπότε θα δώσω μία υπόσχεση που Θα την κρατήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στην Αθήνα θα βγάλω μία φωτό πολύ σέξι .........
Υπομονη κυριε ΜΑΡΚ...........![]()
aaa οπότε σε βλέπω για βάφλα με παγωτό.....Okay το χω το δέχομαι οπότε θα δώσω μία υπόσχεση που Θα την κρατήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στην Αθήνα θα βγάλω μία φωτό πολύ σέξι .........
Υπομονη κυριε ΜΑΡΚ...........![]()
κάνα μπισκότο από το λιντλ και πολύ σου είναι κυρίως βαρελοτο χαχαχααυτα ειναι βυζγια νουναποτε θα με κερασεις μιλκ
Αναρρωνω από το έντονο ερωτικά σαββατοκύριακο με την κυρία μου...παντοφλακια τι κανεις ? ζεις? η εισαι φασκιωμενος με τσιροτα![]()
της έβγαλα το διχαλο....χαχαχαρε πουτσουνα εσυδεν πιστευω να χαλασες και τις καινουργιες παντοφλες της γυναικας
![]()
Πες τα..... Πες τα ...ρε αγάπη ο κύριος Πολυζώης όλο παράπονα μου κάνει!!κάνα μπισκότο από το λιντλ και πολύ σου είναι κυρίως βαρελοτο χαχαχα
όλο μέσα στο βαρέλι σε είχαν ναυτάκι????χαχαχαγια αυτο εγινα πιλοτος υποβρυχιου
Καλημερα στο πιοΤο πανηγύρι της ζωής ανθίζει κάθε μέρα στο μονοπάτι σου Ηλιε μου !
Και πόσο εύκολα και ασυλλογιστα και επικίνδυνα για την υπόλοιπη ζωή μας.........
Σπαταλάμε την μέρα μας !!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
Καλημέρα δασκάλε της καρδιάς μου !!!Καλημερα στο πιο
ομορφο και κεφατο κοριτσακι που υπαρχει.
Να περασεις οπως σου αξιζει.
![]()
Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος .......Καλημερα στο πιο
ομορφο και κεφατο κοριτσακι που υπαρχει.
Να περασεις οπως σου αξιζει.
![]()
Καλημέρα !!!Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος .......
![]()
Καλημερααααααα !!Καλημέρα στην πρωινή και όμορφη Έλενα