Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.300
Σε,ευχαριστωωωωωω!!!ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
Παρε και εσυ ενα λουλουδακι !!!
Σε,ευχαριστωωωωωω!!!ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ
ΘΑ απαλλαγείτε πολύ σύντομα από μένα!!!Ξεχασες να γραψεις η ΤΟΠ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ του site.
Θα σε μαλωσω.......με τιμωρια.
Θα κλεισω τους δρομους....τα συνορα.....τα παντα.ΘΑ απαλλαγείτε πολύ σύντομα από μένα!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ........
Μπορείς να στήσεις μπλόκο στον Άγιο Δομίνικο??? λέω να πάω να συναντήσω τον ντάνο γιατί είμαι μεγάλη θαυμάστρια του....Θα κλεισω τους δρομους....τα συνορα.....τα παντα.
Μπλοκα παντου....
δεν μασαμε απο απειλεςΘΑ απαλλαγείτε πολύ σύντομα από μένα!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ........
ολα τα ψωνια στο mall πανεΜπορείς να στήσεις μπλόκο στον Άγιο Δομίνικο??? λέω να πάω να συναντήσω τον ντάνο γιατί είμαι μεγάλη θαυμάστρια του....
Σιγουρα ?????δεν μασαμε απο απειλες
Σιγουρα ?????
ολοι απο το gntmΠολλοί αστυνομικοί της Δίας έχουν μαζευτεί σήμερα στο Μεταξουργείο
Εντωμεταξύ έχω μία απορία από οντισιόν τους περνάνε ???
Ζωγραφιστά κουκλάκια είναι όλοι τους.......χα χα χα χα χα
Εγω τους εστειλα να σε προσεχουν μην παθεις κατι και κυριως να μην φυγεις. Ειδες αμεση αντιδραση.Πολλοί αστυνομικοί της Δίας έχουν μαζευτεί σήμερα στο Μεταξουργείο
Εντωμεταξύ έχω μία απορία από οντισιόν τους περνάνε ???
Ζωγραφιστά κουκλάκια είναι όλοι τους.......χα χα χα χα χα
σε λιγο θα σκασει μυτη και ο μπογιας αυτο γιατι δεν τις το λεςΕγω τους εστειλα να σε προσεχουν μην παθεις κατι και κυριως να μην φυγεις. Ειδες αμεση αντιδραση.
Πέρασα από δίπλα τους Και ευτυχώς ήμουνα βαμμένη και περιποιημένη.....χα χα χα χαΕγω τους εστειλα να σε προσεχουν μην παθεις κατι και κυριως να μην φυγεις. Ειδες αμεση αντιδραση.
να ριξω εγω ενα τηλεφωνο και θα ερθει κατευθειαν κλουβαΠέρασα από δίπλα τους Και ευτυχώς ήμουνα βαμμένη και περιποιημένη.....χα χα χα χα
Για να με κλείσουν μέσα τι πρέπει να κάνω ???
Μια ληστεια ????
Είμαι ι εγώ τσιγκούνα???να ριξω εγω ενα τηλεφωνο και θα ερθει κατευθειαν κλουβα
θα τους πω οτι εισαι ξαδελφη του ταμτακου ΣΠΑΓΓΟ
Οτι και να κανεις δεν προκειται να παθεις τιποτα. Εισαι τοσο γλυκο κοριτσι.Πέρασα από δίπλα τους Και ευτυχώς ήμουνα βαμμένη και περιποιημένη.....χα χα χα χα
Για να με κλείσουν μέσα τι πρέπει να κάνω ???
Μια ληστεια ????
καντο καλυτερα το πασχα να μην ξοδευεσαι αρχιτσιγγουναΕίμαι ι εγώ τσιγκούνα???
Θα σου πάρω την Πρωτοχρονιά δύο κούτες σοκολάτες......
ειδικα τρεις με πεντε τα ξημερωματα που λουλουδιΟτι και να κανεις δεν προκειται να παθεις τιποτα. Εισαι τοσο γλυκο κοριτσι.
Άμα είσαι καλό παιδάκι θα έρθω να κοιμηθούμε αγκαλίτσα !!!ειδικα τρεις με πεντε τα ξημερωματα που λουλουδι
ΕΓΩ μαζι σου καλο παιδακι θα σε λιωσω νουναΆμα είσαι καλό παιδάκι θα έρθω να κοιμηθούμε αγκαλίτσα !!!