Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Γλυκουλα ειναι με τα ολα της. Το κοριτσακι μας.Α όχι ωραία άσχημη 60 η 45 κακία δεν είναι σίγουρα
Γλυκουλα ειναι με τα ολα της. Το κοριτσακι μας.Α όχι ωραία άσχημη 60 η 45 κακία δεν είναι σίγουρα
Θα συνιστουσα πριν την αλλαγή ένα καλό τρίψιμο της έδρας του σφιγκτήρος με άφθονη πουτσοκρεμα! Συγγνώμη που άργησα λίγο!τιθεται θεμας αλλαγης βαλβιδας
Καλησπέρα Μάρκ.... ζωηρούλης εισαι οχι Προς το παρόν δεν είσαι ανάμεσα στα 325 άτομα που έχω μπλοκάρει στο Viber Εχθές τα μέτρησα.......χαχαχαχαχαΘα κάνω ένα τσεκ αν είμαι μπλοκ
Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να φτάσω και στα 60 που χλωμό το βλέπω.........60 χρόνων τι περιμένεις μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι βρωμάει το αλλο
Στου μπιλυ?Αααα όλα κι όλα εγώ κοιμόμουν κανονικά!τι ρωτας τωρα επνιγε τον πονο της στου μπιλυ
είσαι μόνο 80 ευρώ μακριά!Έλενα αδημονω να σε δω γυμνη
Έχεις γίνει εμμονή
Με ποια κομόσουν ???Στου μπιλυ?Αααα όλα κι όλα εγώ κοιμόμουν κανονικά!
εε όλο και κάποια καλά θα έχει η γυναίκα.... Οχι δυστυχώς....με τη σύζυγό,δυστυχώς!
με τη σύζυγο, δυστυχώς!Με ποια κομόσουν ???
Θα ερθω στα ονειρα σου !!με τη σύζυγο, δυστυχώς!
δεν γελαω!!!Θα ερθω στα ονειρα σου !!
Χαχαχαχαχαχα
εγώ προτείνω να κάνει ένα γαλλικό!Τι χρώμα νυχιών θα κάνεις την Δευτέρα Ελενάκι ???
Όλα τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν έχουμε το θάρρος να τα πετύχουμε !!!δεν γελαω!!!
και σε περιμένω!
Θα ερθω στα ονειρα σου !!
Χαχαχαχαχαχα
synexiste synexiste exω κανονισει με την περιφερεια να ριξει καινουργια ασφαλτο γιατι μεχρι να τελειωσετε η παλια θα κολαει απο τα σιροπιαδεν γελαω!!!
και σε περιμένω!
μπορει να αργησει λιγο !!δεν γελαω!!!
και σε περιμένω!
Με τέτοιον άντρα δίπλα της μόνο ευτυχισμένη μπορεί να είναι...εε όλο και κάποια καλά θα έχει η γυναίκα.... Οχι δυστυχώς....
εγω μονο αμερικανικο ξερω μου τι σπανε οι καραμπολεςεγώ προτείνω να κάνει ένα γαλλικό!