πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.840
- Πόντοι
- 12.056
δεν χρειαζεται να ξεφυγει ετσι και αλλιως φευγατη ειναιΜονο αν ειναι μαζι της και ελεγχει την κατασταση. Μην ξεφυγει και κανει τρελες.
δεν χρειαζεται να ξεφυγει ετσι και αλλιως φευγατη ειναιΜονο αν ειναι μαζι της και ελεγχει την κατασταση. Μην ξεφυγει και κανει τρελες.
απο δον κορλεονε το γυρισες σε ακαλυπτοςκαι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!
ξεκινα πρωτα πνευματικη συνδεση ... και μετα σωματικη !!!σαν πνεύμα τι να την κάνω!
σαν κορμαρα τη θέλω!
Ψυχή έχουμε και μεγάλη με όσα αντέχουμε... Αλλά οτι και να κάνουμε δεν το λέμε πουθενά, και το διαγράφουμε απο την μνήμη μας... , έτσι ο δίσκος μας δεν κινδυνεύει να χακαριστεί....και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!
Οταν πίνει όμως , όπως λέει και η ίδια, δεν είναι απλά φευγάτη, αλλά επικίνδυνει....δεν χρειαζεται να ξεφυγει ετσι και αλλιως φευγατη ειναι
Ντροπη...δεν μιλαμε ετσι για τον νονα μας.δεν χρειαζεται να ξεφυγει ετσι και αλλιως φευγατη ειναι
ξέρω μια κομπιουτερου γατονι!Ψυχή έχουμε και μεγάλη με όσα αντέχουμε... Αλλά οτι και να κάνουμε δεν το λέμε πουθενά, και το διαγράφουμε απο την μνήμη μας... , έτσι ο δίσκος μας δεν κινδυνεύει να χακαριστεί....
Αλλιώς, των φρονίμων τα παιδιά.....
την αγαπαω την εκτιμαω αλλα πολυ σπαγγος αδελφακι μουΝτροπη...δεν μιλαμε ετσι για τον νονα μας.
αν περίμενα πνευματική σύνδεση, θα το είχα κλείσει το μαγαζί!ξεκινα πρωτα πνευματικη συνδεση ... και μετα σωματικη !!!
Ρε αγορια μου μην μου λετε σεξουαλικα υπονοουμενα !!Ντροπη...δεν μιλαμε ετσι για τον νονα μας.
Καλά... Και , μην το δένεις ... Και εγώ την ρώτησα κάτι και μου είπε να πάω στο irepair να μου πουν αν γίνεται...ξέρω μια κομπιουτερου γατονι!
είναι βέβαια λεσβια,αλλά τη δουλειά θα τη κάνει!
" Ειμαι του σεμιναριου !! " αυτο το δεν αναίρει κανεις μας μωρακιΡε αγορια μου μην μου λετε σεξουαλικα υπονοουμενα !!
Μτρεπουμε λιγουλακι ...
Ειμαι του σεμιναριου !!
για αυτο κανε μια προθερμανση μπιλ πριβε και ξανα πισω αυτο να το κανεις τιμωρια 20 φορεςΡε αγορια μου μην μου λετε σεξουαλικα υπονοουμενα !!
Μτρεπουμε λιγουλακι ...
Ειμαι του σεμιναριου !!
Άλλο σπάγγος (και έχεις δει πόσο σε έχω βοηθήσει) και άλλο φευγάτη...την αγαπαω την εκτιμαω αλλα πολυ σπαγγος αδελφακι μου
Δεν ειπαμε κατι διαφορετικο. Κανεις τα καλυτερα σεμιναρια. Απολαυστικα και επιστημονικα.Ρε αγορια μου μην μου λετε σεξουαλικα υπονοουμενα !!
Μτρεπουμε λιγουλακι ...
Ειμαι του σεμιναριου !!
ακομη και σε αυτο η εξαιρεση στον κανονα φιλε μου δυστυχωςΆλλο σπάγγος (και έχεις δει πόσο σε έχω βοηθήσει) και άλλο φευγάτη...
Συνήθως οι φευγάτοι δεν είναι σπάγγοι, αλλά ανοιχτοχέριδες....
Ωχ ....παναγιτσα μου....αυτο το back stage του basic instict μου τον ξεσηκωσε.....τα θελω αυτα τα μπουτακια! Θελω πολυ να παιξουμε ....ναρθω;
να πας στο πρωτοδικείο και θα κάνεις αίτηση αλλαγής νουνάς....ακομη και σε αυτο η εξαιρεση στον κανονα φιλε μου δυστυχως
εξορκισμο θα την κανω εχει μπει ο διαβολος μεσα τηςνα πας στο πρωτοδικείο και θα κάνεις αίτηση αλλαγής νουνάς....
Αν θέλεις , έχω κάτι στο μυαλό μου να σου συστήσω....
κάνε οτι σε φωτίσει ο θεός, αν και δεν βλέπω να πετυχαίνεις κάτι..εξορκισμο θα την κανω εχει μπει ο διαβολος μεσα της