πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
νουνα καλα το πας το σπατουλαρισμα φτιαχνω μια αποθηκη και χρειαζομαι μπογιατζη τι λες ?Με τέτοιον άντρα δίπλα της μόνο ευτυχισμένη μπορεί να είναι...
νουνα καλα το πας το σπατουλαρισμα φτιαχνω μια αποθηκη και χρειαζομαι μπογιατζη τι λες ?Με τέτοιον άντρα δίπλα της μόνο ευτυχισμένη μπορεί να είναι...
καλά έλα πρώτα στο όνειρο και μετά η πραγματικότητα θα ακολουθήσει!Όλα τα όνειρά μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα αν έχουμε το θάρρος να τα πετύχουμε !!!
τώρα με τελείωσες!!!Με τέτοιον άντρα δίπλα της μόνο ευτυχισμένη μπορεί να είναι...
τοσο γρηγορα φιλε μαφιοζε ντροπητώρα με τελείωσες!!!
ρίχνουμε τσιπουρο που διαλύει τα σιροπια!synexiste synexiste exω κανονισει με την περιφερεια να ριξει καινουργια ασφαλτο γιατι μεχρι να τελειωσετε η παλια θα κολαει απο τα σιροπια
Ααα,όλα κι όλα,η νουνα στο πινέλο πρώτη!!!νουνα καλα το πας το σπατουλαρισμα φτιαχνω μια αποθηκη και χρειαζομαι μπογιατζη τι λες ?
καλεσε την σαν πνευμα ... υπηρχε ενα βιντεο στους απαραδεκτους που καλουσαν πνευματα για οδηγιες ..χαχαχκαλά έλα πρώτα στο όνειρο και μετά η πραγματικότητα θα ακολουθήσει!
Εγώ πίνω μόνο ουίσκι.......ρίχνουμε τσιπουρο που διαλύει τα σιροπια!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ααα,όλα κι όλα,η νουνα στο πινέλο πρώτη!!!
πιστευω να λες για τα καγκελα που εβαψε και οχι για τιποτα σεξουαλικου περιεχομενουΑαα,όλα κι όλα,η νουνα στο πινέλο πρώτη!!!
σαν πνεύμα τι να την κάνω!καλεσε την σαν πνευμα ... υπηρχε ενα βιντεο στους απαραδεκτους που καλουσαν πνευματα για οδηγιες ..χαχαχ
1 φορά τον χρόνο , και αυτή με άδεια του καθηγητή της...Εγώ πίνω μόνο ουίσκι.......
Σπανια δηλαδη....
1 φορα τον χρονο .....χαχαχαχαχα
Γιατι αν πιω γινομαι κακο κοριτσι ..
έβαψε κάγκελα?πιστευω να λες για τα καγκελα που εβαψε και οχι για τιποτα σεξουαλικου περιεχομενου
Και 500 χιλιόμετρα....είσαι μόνο 80 ευρώ μακριά!
μαλλον βισσιναδα η κανα ελληνικοΕγώ πίνω μόνο ουίσκι.......
Σπανια δηλαδη....
1 φορα τον χρονο .....χαχαχαχαχα
Γιατι αν πιω γινομαι κακο κοριτσι ..
..... Και εγώ σε θέλω αλλά δεν μου κάθεσαι !!!σαν πνεύμα τι να την κάνω!
σαν κορμαρα τη θέλω!
Η φαντα μπλε!μαλλον βισσιναδα η κανα ελληνικο
Αν είναι δυνατόν... παντρεμένος άνθρωπος, να κάνει τέτοιες σκέψεις...έβαψε κάγκελα?
δεν το ήξερα!
εγώ σεξουλικα υπονοούμενα ποτέ!
νουνα πιπερι στην γλωσσα μπροστα μου τετοια πραγματα..... Και εγώ σε θέλω αλλά δεν μου κάθεσαι !!!
ποιος τα διαδίδει αυτά?..... Και εγώ σε θέλω αλλά δεν μου κάθεσαι !!!
Μονο αν ειναι μαζι της και ελεγχει την κατασταση. Μην ξεφυγει και κανει τρελες.1 φορά τον χρόνο , και αυτή με άδεια του καθηγητή της...
και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!Αν είναι δυνατόν... παντρεμένος άνθρωπος, να κάνει τέτοιες σκέψεις...