koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 2.846
sure!!!!!!!!Πεστα ρε φιλε!!!
τι χρειάζεται το σουτιέν στην περίπτωση της Ελενας!
αφού το κορίτσι έχει βγαλει τον Νεύτωνα μαλακα!!
sure!!!!!!!!Πεστα ρε φιλε!!!
τι χρειάζεται το σουτιέν στην περίπτωση της Ελενας!
αφού το κορίτσι έχει βγαλει τον Νεύτωνα μαλακα!!
αντε ντε να δουμε ασπρη μερα να ξερεις νουνα για αυτο δεν σου στελνω λουλουδια το νινι δεν εειναι βαζο
To κριτιριο ειναι πως ψηνει το ψαρι .....σαν τη Λουλα;μπα, καμμία σχεση, ούτε σε προσοντα,ούτε σε γούστα!!
νομίζω ότι ο roco το κανελλωνει το ρυζόγαλο!!!
ρε γαμηθηκατε ολοι με την λουλα δεν πιστευω να λετε την γειτονισσα μουTo κριτιριο ειναι πως ψηνει το ψαρι .....σαν τη Λουλα;
παραααα πολυυυυ κ τελειο χρωμααα
Εεεεππππθα μας κόψει το ΕΣΡ τι είναι αυτά χχχχ
ειδες φιλε σε λιγο θα το κανει εδω να σαν το νημα της ετσι σουΕεεεππππθα μας κόψει το ΕΣΡ τι είναι αυτά χχχχ
ΜΟΥΝΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!
Πωπω...ιδου η ανατροπη της θεωριας του Νευτωνος!!!!!!!!!,,,,,Αχ τι ωραια παιχνιδια που εχει η Ελενιτσα μας...κι αυτο το βαζακι με το γλυκο....θα το λεηλατησωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
κανονισε να σου σταθει το κουκουτσι στον λαιμοΠωπω...ιδου η ανατροπη της θεωριας του Νευτωνος!!!!!!!!!,,,,,Αχ τι ωραια παιχνιδια που εχει η Ελενιτσα μας...κι αυτο το βαζακι με το γλυκο....θα το λεηλατησωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
Είναι θυγατρικές χαχαχειδες φιλε σε λιγο θα το κανει εδω να σαν το νημα της ετσι σου
ελεος ρε κλαιωωωωωωωωωωω τι ειναι offshoreΕίναι θυγατρικές χαχαχ
Λουλα δεν ειναι μονο η συγχωρεμενη....ψχωωωω...Εχει Λουλες το Μπου....Λουλες να θες...Ολοι οι μπινεδες που σιχαινονται να τους κψλογλυφουν οι γυναικες τους εδω ψαχνονται....και βρησκουν!!!!!!!!!!ρε γαμηθηκατε ολοι με την λουλα δεν πιστευω να λετε την γειτονισσα μου
Η κατσικα μας μου εμαθε πως να τα φτηνωωωωω!!!!!!!!!! Ουζο οταν πιεις.......κανονισε να σου σταθει το κουκουτσι στον λαιμο
τι να σου πω δεν ξερω απο αυτα εγω τον χρησιμοποιω μονο γιαΛουλα δεν ειναι μονο η συγχωρεμενη....ψχωωωω...Εχει Λουλες το Μπου....Λουλες να θες...Ολοι οι μπινεδες που σιχαινονται να τους κψλογλυφουν οι γυναικες τους εδω ψαχνονται....και βρησκουν!!!!!!!!!!
Ναι ρε συ εδω ειναι που τρελαινομαι μ αυτες τις Λουλες... λενε οτι ο αντρας που του αρεσει να του γλυφουν την κωλοτρυπιδα δεν ειναι πισωγλεντης αλλα αντρακλας πελαγησιος μπον βιβερ κι οχι μπινες κι ουτε οτι σταβωσαν το γυαλο....εμεις στραβα αρμενιζουμε ....γαμω την ατυχια« μου!!!!!!!!!!!τι να σου πω δεν ξερω απο αυτα εγω τον χρησιμοποιω μονο για
Αφου επλασε ο Θεος εαενα μετα εσπααε το καλουπι.
ΟΝΕΙΡΟ..........