Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.518
- Πόντοι
- 201
Λενακι έχω όρεξη να γλύψω πατούσα. με γαλλικο νύχι οπότε σκέψου το πώς θα τα κανεις
Ωραίο το σουτιέν, αλλά βγαλτο να απελευθερωθουν οι βυζάρες σου!!!
Τυχερός αυτός που σε χάρηκε!!!
Καλημερα κύριε πολυζωημαλισταααα 08.30 και η νηματοθετρια αφαντη
ποιος ξερει μεχρι τι ωρα επνιγε τον πονο της
νουνα αν ησουν αντρας θα σου ελεγα την κλασσικη κουβεντα (δεν γ....... σαι ) αλλα αυτο για εσενα ειναι ευχηΚαλημερα κύριε πολυζωη
Δυστυχως με έφαγαν τα ξενύχτια
Χα χα χα χα χα χα χα
Τέτοιες ευχές να μου δίνεις πάντα !!νουνα αν ησουν αντρας θα σου ελεγα την κλασσικη κουβεντα (δεν γ....... σαι ) αλλα αυτο για εσενα ειναι ευχη
την καλημερα μου
να ξερεις τα κακα κοριτσια πανε στον παραδεισοΤέτοιες ευχές να μου δίνεις πάντα !!
Έρχομαι Αθήνα και γίνομαι κακό κορίτσι ξεφεύγω !!
Καλημερα με χαμογελα
Και τα καλα που πανε ???να ξερεις τα κακα κοριτσια πανε στον παραδεισο
τα καλα πανε για νανι που λεει και η αξιοπιστηΚαι τα καλα που πανε ???
Βόλτα στο Ζάππειο???
Κλαιω απο τα γελια .....χαχαχαχατα καλα πανε για νανι που λεει και η αξιοπιστη
γιατι να θυμωσει δεν την βριζουμε ισα ισα ξερεις βεβαια ποιος φταιει ο λουμιδηςΚλαιω απο τα γελια .....χαχαχαχα
Της εχουμε αλλαξει ονομα της κοπελας,αλλα δεν θυμωνει !!!
Ο Λουμίδης για πολλά φταίει νομίζει ότι το νημα μου είναι η καφετέρια της γειτονιάς του.....γιατι να θυμωσει δεν την βριζουμε ισα ισα ξερεις βεβαια ποιος φταει ο λουμιδης
καλυτερα καφετερια ειπαμε το νημα ειναι πειρατικο εχει ποιηματα λουλουδια φαγητα κλπ αφου η νηματοθετρια δεν ξεβρακωνεταιΟ Λουμίδης για πολλά φταίει νομίζει ότι το νημα μου είναι η καφετέρια της γειτονιάς του.....
Καλημέρα μεγάλη μου αγάπηΚαλημερούδια καλό σκ ελεναρα της καρδιάς μας
Πες τα ρε καρδούλα μου σε λίγο θα μου πουν ότι κάνω και ραντεβού...καλυτερα καφετερια ειπαμε το νημα ειναι πειρατικο εχει ποιηματα λουλουδια φαγητα κλπ αφου η νηματοθετρια δεν ξεβρακωνεται
κουμτελακια πως απο εδω σαββατο την εσκισες την γαταΚαλημερούδια καλό σκ ελεναρα της καρδιάς μας
τι να πεις παλιανθρωποι επειδη φτιαχνεις κουνελοπιτα και επειδη ελεγχεις το φωτισμο στο μπιλ αμεσως να σε πουν μην πω την λεξηΠες τα ρε καρδούλα μου σε λίγο θα μου πουν ότι κάνω και ραντεβού...
Viber:....καλησπερα εγω θελω να παω με κοπελα χωρις χρηματικο ....τι να πεις παλιανθρωποι επειδη φτιαχνεις κουνελοπιτα και επειδη ελεγχεις το φωτισμο στο μπιλ αμεσως να σε πουν μην πω την λεξη