πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.182
- Πόντοι
- 12.056
τετοια λες και μετα δεν σε σωνουν ουτε οι s400 του βλαδιμηρουΝα τα εκατοστήσω......χα χα χα χα
τετοια λες και μετα δεν σε σωνουν ουτε οι s400 του βλαδιμηρουΝα τα εκατοστήσω......χα χα χα χα
Δεν πειράζει θα με ψηφίσει το κοινό να παραμείνω στο reality............τετοια λες και μετα δεν σε σωνουν ουτε οι s400 του βλαδιμηρου
Υπεροχα ποδαρακια..
θα το κανουμε φαρμα εδω μεσα το μονο καλο ειναι πως δεν θα πεινασουμεΔεν πειράζει θα με ψηφίσει το κοινό να παραμείνω στο reality............
Αν πάμε όμως στο Survivor και θα πεινάσουμε και θα είμαστε απλυτοι για μήνες .......θα το κανουμε φαρμα εδω μεσα το μονο καλο ειναι πως δεν θα πεινασουμε
μην το λες αυτο γιατι σε καποιους τους αρεσει η απλυσιαΑν πάμε όμως στο Survivor και θα πεινάσουμε και θα είμαστε απλυτοι για μήνες .......
Καλη σου μέρα καλέ μου .....Υπεροχα ποδαρακια..
Εγώ ευτυχώς έχω καλή σχέση με το αφρόλουτρο !!!!μην το λες αυτο γιατι σε καποιους τους αρεσει η απλυσια
Να σε κλείσω ολονυχτίς τότε να με έχεις μπροστά σουΚαλημέρα Μαρκ Σε σκεφτόμουν όλο το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ ....... χα χα χα χα χα
Κοντεύεις σε λίγα χρόνιαΝαι τα βράδια πηγαίνω μία βόλτα στο Μπιλ και στο πριβέ να ελέγξω αν έχουν καλό φωτισμό στο δωμάτιο.........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να τα εκατοστήσω......χα χα χα χα
τον εχεις κανει τον πα πουτσα νη πλουσιοΕγώ ευτυχώς έχω καλή σχέση με το αφρόλουτρο !!!!
μετα να κλεισεις και συνεδρια με κανα καλο ψυχολογο γιατι αλλιως σε βλεπω συναγωνιστη για σινουριΝα σε κλείσω ολονυχτίς τότε να με έχεις μπροστά σου
Την επόμενη λέω να κλείσω Αντριάνα για ψυχανάλυση!μετα να κλεισεις και συνεδρια με κανα καλο ψυχολογο γιατι αλλιως σε βλεπω συναγωνιστη για σινουρι
φιλε μου πας καρφι για μεσα σε λυπαμαι και πλησιαζουν και χριστουγενα δεν ξερω τι διαθεσιμοτητα εχει σε κλινεςΤην επόμενη λέω να κλείσω Αντριάνα για ψυχανάλυση!
Και εκει θα ανακαλύψεις πόσο γλυκό πλάσμα είναι......Την επόμενη λέω να κλείσω Αντριάνα για ψυχανάλυση!
μονο ενας μπορει να μας πει εσυ δεν πιανεσαι εισαστε φιλεςΚαι εκει θα ανακαλύψεις πόσο γλυκό πλάσμα είναι......
Γνωριζόμαστε αν ξέρεις πως να την ξεκλειδώσεις είναι γλυκό πλάσμα άσχετα πως δείχνειΚαι εκει θα ανακαλύψεις πόσο γλυκό πλάσμα είναι......
τρελοκαμπερο ειναι σαν την νηματοθετριαΓνωριζόμαστε αν ξέρεις πως να την ξεκλειδώσεις είναι γλυκό πλάσμα άσχετα πως δείχνει
Μα Ίσα ίσα ο δικός μου ο λόγος Περνάει πιο πολύ Γιατί σπάνια υπάρχει φιλία ανάμεσα σε γυναίκες και ξέρουμε ότι και χώρος που είμαστε είναι λίγο περίεργος...μονο ενας μπορει να μας πει εσυ δεν πιανεσαι εισαστε φιλες
Ειμαι εγω τρελη ??τρελοκαμπερο ειναι σαν την νηματοθετρια