billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.094
- Πόντοι
- 5.956
Καλή η προσπάθεια αλλά δεν αγοράζω....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υγεία πανω από όλα!
Καλή η προσπάθεια αλλά δεν αγοράζω....
Αυτό να λέγεται...Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υγεία πανω από όλα!
Υπάρχει και ένα άλλο παλιό...το μουνι δεν ειναι αρνί να το βάλει στο παχνι!
το μουνι θέλει παιχνίδια με τον π.... και τα α....!!!
του μουνιου σου το γλωσσιδι μου δώσε κλωτσιά στο αρχιδι!Υπάρχει και ένα άλλο παλιό...
Το μ.... το λένε Γιώτα
και τον π..... Παναγιώτα
Το κεφάλι μπαίνει πρώτα
Όποιον θέλεις πάνε ρώτα...
Αυτά ο αρκούδας τα ξέρει???
Θα σε πάω και συγκρουόμενα αμα γουστάρεις θα οδηγάς εσύ και εγώ θα σε χουφτωνωΔεν μου αρέσουν τα τρενάκια προτιμώ τα αμαξάκια ......
φιλε τι λες ?????? ποια να μιλαγε ? τι να ελεγε ?? δεν παμε καλα καθολου ετσι !!!
και να ελεγε σορρυ δεν μου κανειςο συναγωνιστης και να μην γινοταν το ραντεβου και παλι θα επρεπε να βαλει κριτικη!!!!
εγω σχολιασα την κριτικη μπες και δες ποια ειναι η αποψη μου ...τωρα ολα τα αλλα ειναι εκ του Περισσουγια εμ
Φιλε με συγχωρεις τα ποιηματακια δειχνουν την ηλικια ??? δηλ . αν πω ενα στιχακι του Σουρι καρφωνω την ηλικια μου , δεν μπας καλα σαν σκεψη !!!!! αυτα .Καρφώνεις την ηλικία σου...
Αυτό είναι ποιηματάκι που λέγαμε πριν 40 χρόνια ......
Απο την άλλη αληθινό είναι, αλλά άλλο η επιθυμία και άλλο να το λέει έτσι αυτό το κοριτσάκι.....
μορφωμένο σε βλέπω..........του μουνιου σου το γλωσσιδι μου δώσε κλωτσιά στο αρχιδι!
Αρχαιοελληνικο στιχάκι !
Ποίηση απο ποίηση διαφέρει ώστε να συγκρίνονται...Φιλε με συγχωρεις τα ποιηματακια δειχνουν την ηλικια ??? δηλ . αν πω ενα στιχακι του Σουρι καρφωνω την ηλικια μου , δεν μπας καλα σαν σκεψη !!!!! αυτα .
Τετριμμένα αδερφέ!!! Κάποιες φορές ίσως χρησιμοποιήσω κάποια τέτοιες φόρμες, μόνο και μόνο για να βγει η ρίμα αλλά γενικά το αποφεύγω. Γράφω πρωτότυπα (όσο γίνεται) και όλα είναι γραμμένα στο πόδι να ξέρεις ή μάλλον στο τιμόνι!!! Τις περισσότερες φορές είμαι στη δουλειά και απλά έχω ένα κενό!!! Αν διαβάσω κάτι και με τσιγκλίσει, επί τόπου γράφω κάτι αν έχω έμπνευση.Υπάρχει και ένα άλλο παλιό...
Το μ.... το λένε Γιώτα
και τον π..... Παναγιώτα
Το κεφάλι μπαίνει πρώτα
Όποιον θέλεις πάνε ρώτα...
Αυτά ο αρκούδας τα ξέρει???
φαντάσου δηλαδή να γράψουμε κάτι από Πλάτωνα!Φιλε με συγχωρεις τα ποιηματακια δειχνουν την ηλικια ??? δηλ . αν πω ενα στιχακι του Σουρι καρφωνω την ηλικια μου , δεν μπας καλα σαν σκεψη !!!!! αυτα .
Μαλλον δεν ξερεις τι γραφεις την μια φορα και τι την αλλη , μηπως εισαι δισυποστατος ????μορφωμένο σε βλέπω..........
Σε λίγο θα απαντήσει ο αρκούδας με 10 στοίχους μινιμουμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποίηση απο ποίηση διαφέρει ώστε να συγκρίνονται...
Tαμτακο ε ταμτακοΔυστυχώς έξω από το μπιλ δεν έχει σούπερ μάρκετ.......χα χα χα χα
Έχω Πόρσε πάμε μια βόλτα χαχαχαΔεν μου αρέσουν τα τρενάκια προτιμώ τα αμαξάκια ......
για πατινι σε κοβω και πολυ σου ειναιΈχω Πόρσε πάμε μια βόλτα χαχαχα
Ρε αντε πιες κάνα φασκόμηλο lipton.....χαχαχαΤο νινι παχυ
εφαγε παχια φακη
γιατι νινι παχυ
εφαγες παχια φακη;
Έχω και πορσικογια πατινι σε κοβω και πολυ σου ειναι
Σόλων,Σόλων, τον μισόν η όλον?Ο Billy gun διαφώνησε
έναντι του Απόλλων.
Μάγκες μου, μη μαλώνετε
τα έχει πει κι ο Σόλων!!!
Εκείνος ντε! Ο αρχαίος μας
ο Σόλων ο Αθηναίος
που έφτιαξε τους νόμους μας
και ήτανε ωραίος!!!
Ωραίος ήταν επειδή
τον επαιρνε από πίσω !!!
τον έπαιρνε;;; τον έδινε;;;
ποιος ξέρει να ρωτήσω;;;
Αλλά το θέμα είναι αλλού!!
Δεν πρέπει να μαλώνεις,
μα να ξηγιέσαι όμορφα
γαμιώντας να καυλώνεις!!!
θέλω να τρώω στο στενό γαυρο και κουτσομουρες!Έχω και πορσικο
Έχω και μερσεντικο
Αλλά στο στενό
Πάω με τα ποδιαμ τα δυο....
Και ειμαστε πολλοι να ξερεις...σε λιγο θα φτιαξουμε δικο μας κομμα.Το αγαπημενο μου
Σε ευχαριστω παρα πολυυυυυ.
Το αφιερώνω σε όλους εσάς που με αγαπάτε.............