πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.291
- Πόντοι
- 12.056
Καληνύχτα ΛΟΥΛΑ.....
Καληνύχτα ΛΟΥΛΑ.....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ελενα ΜΟΥ!Μην αφήνεις τις αναμνήσεις να είναι καλύτερες από τα όνειρά σου
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.........
Καλημέρα Μπιλ !!ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ελενα ΜΟΥ!
Καλημέρα Μπιλ !!
Χαιρετισμόυς στον Τζουτζού!!
Καλημέρα ομορφια μουΚαλημέρα αγάπη μ
Μακάρι να σε συναντουσα θεσ/νικη
Καλημέρα κύριε Κύριε Πολυζώη πολύ ωραίο τραγουδάκι.....
εγω τα τραγουδακια τα βαζω νουνα εσενα δεν βλεπω να βαζεις το χερι στην τσανταΚαλημέρα κύριε Κύριε Πολυζώη πολύ ωραίο τραγουδάκι.....
Μπορεί το χέρι μου να μην το βάζω στην τσέπη αλλά το βάζω κάπου αλλού.............εγω τα τραγουδακια τα βαζω νουνα εσενα δεν βλεπω να βαζεις το χερι στην τσαντα
που που για πεςΜπορεί το χέρι μου να μην το βάζω στην τσέπη αλλά το βάζω κάπου αλλού.............
Στο νινακι μου .........που που για πες
ντροπη αυτο εχω να πω μονο μικρο κοριτσι και λες κακες κουβεντεςΣτο νινακι μου .........
Λενάκι καλημέρα.Είσαι απο τις καλύτερες και προχώρα μπροστά και μην ακούς τίποτα.Όποιος θέλει σε βλέπει όποιος δεν θέλει........όπως έχεις πεί εσύ υπάρχουν κι αλλού ποστοκαλιές.......Μπορεί το χέρι μου να μην το βάζω στην τσέπη αλλά το βάζω κάπου αλλού.............
An είναι δυνατόν.... Τέτοια λόγια απο 25χρονο κορίτσι του κατηχητικού !!!!Στο νινακι μου .........
τι ευγενικός, όπως όλοι οι άραβες εξάλλου!Καλημέρα Μπιλ !!
Χαιρετισμόυς στον Τζουτζού!!
το μουνι δεν ειναι αρνί να το βάλει στο παχνι!An είναι δυνατόν.... Τέτοια λόγια απο 25χρονο κορίτσι του κατηχητικού !!!!
Απο ένα άβγαλτο και αθώο κορίτσι...
Πρόσεχε τις κακές παρέες σου!!!!!!
Καρφώνεις την ηλικία σου...το μουνι δεν ειναι αρνί να το βάλει στο παχνι!
το μουνι θέλει παιχνίδια με τον π.... και τα α....!!!
Καλημέρα αγαπουλα ...Λενάκι καλημέρα.Είσαι απο τις καλύτερες και προχώρα μπροστά και μην ακούς τίποτα.Όποιος θέλει σε βλέπει όποιος δεν θέλει........όπως έχεις πεί εσύ υπάρχουν κι αλλού ποστοκαλιές.......
Φιλάκια πολλά