Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
Θέλω να του δώσεις τα χαιρετίσματά μου και του στέλνω ένα μεγάλο φιλί..........τι ευγενικός, όπως όλοι οι άραβες εξάλλου!
δήλωσε γοητευμένος!
τι άλλο βέβαια θα μπορούσε!
Θέλω να του δώσεις τα χαιρετίσματά μου και του στέλνω ένα μεγάλο φιλί..........τι ευγενικός, όπως όλοι οι άραβες εξάλλου!
δήλωσε γοητευμένος!
Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ !!!
αξιοπιστα!!!!Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ !!!
αξιοπιστα!!!!
ναι ναι !!!!
Επειδή έχεις πιει Πολλούς καφέδες το νημα μου είμαι υποχρεωμένη σαν καλό κορίτσι να σου το ανταποδώσω...........
Φιλακι στο μαγουλακι ......
Άντε ντε!!! Να μη νιώθω μοναξιά!!!ναι ναι !!!!
κατσε σε λιγο θα γραψω ποιημα ...
όπα να και άλλο ποιητής....ναι ναι !!!!
κατσε σε λιγο θα γραψω ποιημα ...
ο ομαρ σαριφ ηταν μαφιοζοςτι ευγενικός, όπως όλοι οι άραβες εξάλλου!
δήλωσε γοητευμένος!
το πουλοβερ ειναι με βε?Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ !!!
Οχι με μπεεεεεεε !!!!!το πουλοβερ ειναι με βε?
Θέλω μία χάρη Γιατί σε λίγο φεύγω για ραντεβού βάλε μου το τραγούδι της Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο νημα μου.....(το δωματιο βριζω )ο ομαρ σαριφ ηταν μαφιοζος
Οχι με μπεεεεεεε !!!!!
πολυ ωραια μπαλανταΘέλω μία χάρη Γιατί σε λίγο φεύγω για ραντεβού βάλε μου το τραγούδι της Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο νημα μου.....(το δωματιο βριζω )
Ετσι λεγετε ...
Σε ευχαριστωωωωωωω ......
Το αγαπημενο μουπολυ ωραια μπαλαντα
τωρα που θα φυγεις σταματα σε ενα σουπερ μαρκετ και παρε την σοκολατα ελεος τι νουνα εισαι εσυΤο αγαπημενο μου
Σε ευχαριστω παρα πολυυυυυ.
Το αφιερώνω σε όλους εσάς που με αγαπάτε.............
το άκουγα σπο τους θειους!Καρφώνεις την ηλικία σου...
Αυτό είναι ποιηματάκι που λέγαμε πριν 40 χρόνια ......
Απο την άλλη αληθινό είναι, αλλά άλλο η επιθυμία και άλλο να το λέει έτσι αυτό το κοριτσάκι.....
Δυστυχώς έξω από το μπιλ δεν έχει σούπερ μάρκετ.......χα χα χα χατωρα που θα φυγεις σταματα σε ενα σουπερ μαρκετ και παρε την σοκολατα ελεος τι νουνα εισαι εσυ
Καλή η προσπάθεια αλλά δεν αγοράζω.... Δεν ξέρω αλλά δεν με πείθεις....το άκουγα σπο τους θειους!
Πάρτου μια μια σοκολάτα , να ησυχάσουμε...Δυστυχώς έξω από το μπιλ δεν έχει σούπερ μάρκετ.......χα χα χα χα
Δεν μου αρέσουν τα τρενάκια προτιμώ τα αμαξάκια ......Καλημέρα λενακι ψήνεσαι να σε πάω στο christmas factory στο Γκάζι να κάνουμε τραινακι ???