Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.342
Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μία ομάδα δυνατή ......Και ειμαστε πολλοι να ξερεις...σε λιγο θα φτιαξουμε δικο μας κομμα.
Σας ευχαριστω ακομα μια φορα για ΟΛΑ !!!!
Το σημαντικό είναι ότι είμαστε μία ομάδα δυνατή ......Και ειμαστε πολλοι να ξερεις...σε λιγο θα φτιαξουμε δικο μας κομμα.
γεια σου προεδραραΤο σημαντικό είναι ότι είμαστε μία ομάδα δυνατή ......
Σας ευχαριστω ακομα μια φορα για ΟΛΑ !!!!
ολα και ολα φιλε στα συνεδρεια πινουμε τσιπουροναι ναι να κανετε και συνεδρειο !!!! να πιουμε κανα
Σε ειδος μωρο μου θα σας πληρωσω ........ Εκτός αν θελετε να σας πληρωσωγεια σου προεδραρα
ποτε θα μας πληρωσεις
σε ειδος νουναΣε ειδος μωρο μου θα σας πληρωσω ........ Εκτός αν θελετε να σας πληρωσω
Με σοκολατακια......χαχαχαχα
εγω λεω να αφησεις τα χαζα και να βαλεις μια προκαταβολη τα ζιζακια σου
Δεν ξερωωωωω....εγω λεω να αφησεις τα χαζα και να βαλεις μια προκαταβολη τα ζιζακια σου
ειναι δυνατον αυτο ποτε θα σε διωξουν δεν ξερωΔεν ξερωωωωω....
Θα το παιξω λιγο δυσκολη αλλα θα βγαλω .....
Είμαι στο γυμναστήριο Τώρα και περιμένω να έρθουν και οι υπόλοιποι.....χαχαχαχαχχα
Που συνηθως αργουν .....
Εγώ όμως κυρία πάντα στην ώρα μου.............
Καρδούλα μου 55 κιλά είμαι Το θέμα είναι να χάσωΦάε σοκολατακια λενακι να πάρεις κάνα κιλό να χουμε να πιάνουμε
Εγώ πότε θα μπλοκάρω το γυμναστή μου δεν ξέρω γιατί στο τσακ είμαι Όλο μου φωνάζει και μου κάνει παρατήρησεις .....ειναι δυνατον αυτο ποτε θα σε διωξουν δεν ξερω
Δώστα αμέσως στον μικρό.... Να μην σε πρήζειΚαρδούλα μου 55 κιλά είμαι Το θέμα είναι να χάσω
όλλα δύο-τρία και όχι να πάρω.......
Τα σοκολατάκια μου τα έφεραν δώρο αλλά εγώ η Πονηρούλα δεν θα τα φαω ......
Καλησπέρα Έλενα μου σοκολατάκια μας δείχνεις γλυκειά καί εσύ έρχεται το ζάχαρο και είμαστε σε περίεργη ηλικία
Γλυκέ μου δεν έχει σημασία πόσο χρονών είμαστε είναι απλά αριθμοί το σημαντικό είναι πώς αισθανόμαστε και εγώ σήμερα αισθάνομαι 20 χρόνων........Καλησπέρα Έλενα μου σοκολατάκια μας δείχνεις γλυκειά καί εσύ έρχεται το ζάχαρο και είμαστε σε περίεργη ηλικία
δεν του ειπες οτι εσυ ποτε δεν μιλας μονο γλωσσου εισαιΕγώ πότε θα μπλοκάρω το γυμναστή μου δεν ξέρω γιατί στο τσακ είμαι Όλο μου φωνάζει και μου κάνει παρατήρησεις .....
Αχχχχχχχ..........
Γιατί λέει την ώρα της γυμναστικής μιλάω και γελάω αν είναι δυνατόν....
Με ρώτησε κάτι ο διπλανός μου και απάντησα εγώ και γυμναστής θύμωσε καλά του λέω χαλάρωσε κάτι με ρώτησε ο κύριος να μην απαντήσω ????δεν του ειπες οτι εσυ ποτε δεν μιλας μονο γλωσσου εισαι
τοσο σπανια σαν μια πετρα στο δρομο που διαβαινειςΜε ρώτησε κάτι ο διπλανός μου και απάντησα εγώ και γυμναστής θύμωσε καλά του λέω χαλάρωσε κάτι με ρώτησε ο κύριος να μην απαντήσω ????
Η αλήθεια είναι ότι λίγο γλωσσού είμαι σπάνια όμως