πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.345
- Πόντοι
- 12.056
εννοειτε διπλα μου κανονικα και με τον νομο εισαι η νουνα μου ω ρε νουνααααααααααααΧωράω στη βαλίτσα σας να έρθω και εγώ?????
εννοειτε διπλα μου κανονικα και με τον νομο εισαι η νουνα μου ω ρε νουνααααααααααααΧωράω στη βαλίτσα σας να έρθω και εγώ?????
....55 κιλα ειμαι επιτελους εφτασα εκει που ηθελα με πολυ κοπο....εννοειτε διπλα μου κανονικα και με τον νομο εισαι η νουνα μου ω ρε νουναααααααααααα
Αχ μελισσούλα μελισσάκι ήρθες Σε άλλο λουλουδάκι........λοιπον για να εμπλουτισουμε λιγο το ρεπερτοριο εσυ θα βαζεις λουλουδακια εγω μελλισουλες και θα εισηγηθω στην διοικηση να βαλει την μελλισουλα στα smiles
εγω ειμαι 54 νουνα σε εφαγα η αριστερη μου πτερυγα γιατι αν βαλω την δεξια και το κεντρο θα γινει του τριεθνες το καγκελο....55 κιλα ειμαι επιτελους εφτασα εκει που ηθελα με πολυ κοπο....
Με αυστηρή διατροφή και γυμναστική......
Οπότε κύριε Πολυζώη άνετα χώρο στη βαλίτσα σας άντε μας Καλό μας ταξίδι.........
Αχ μελισσούλα μελισσάκι ήρθες Σε άλλο λουλουδάκι........
Καλημέρα κορίτσι όμορφο.!!!!!!
καλημερα μπεμπα
Όπως ανέφερα και χθες τις κριτικές μου τις τρώω για αυτό δεν έχω πάρα πολλές τελικά είμαι μεγάλη λιχούδα......να κατι τετοια γραφουν εδω μεσα και σε λιγο θα εμφανισθει παλι ο δρακουμελ και θα λεει αυτη την φορα να κατσεις δωρεαν για την κριτικη που σου εβαλε ο καποδιστριας
κατσε να παρουμε ενα back up γιατι σε λιγο θα αρχισεις να τρως και των αλλων κοριτσιωνΌπως ανέφερα και χθες τις κριτικές μου τις τρώω για αυτό δεν έχω πάρα πολλές τελικά είμαι μεγάλη λιχούδα......
Μιαμμμμμμμμμμμ!!!
Όχι εσένα βρήκε από την Αννίτα πανια.....για μούτσο σε πήρε χαχαχαπου ειναι εκανε δουλεια τελικα η αννιτα ? σου βρηκε κανα κελεπουρι
για με πηρε κουμτελακιααααααααααααααααααααααααΌχι εσένα βρήκε από την Αννίτα πανια.....για μούτσο σε πήρε χαχαχα
Για κολοκύθα για το χαλοουιν κάνεις μόνο.....η μπουμπού είναι κορίτσι με ήθος, βάθος συμπεριφορά.....με ξολοκυθες θα ασχολείται?????......χαχαχα......αντε να πάμε για καμιά γουρνοπουλαγια με πηρε κουμτελακιαααααααααααααααααααααααα
kati μαγειρευει ο σεφ για αυτη την εβδομαδαΓια κολοκύθα για το χαλοουιν κάνεις μόνο.....η μπουμπού είναι κορίτσι με ήθος, βάθος συμπεριφορά.....με ξολοκυθες θα ασχολείται?????......χαχαχα......αντε να πάμε για καμιά γουρνοπουλα
Μεσαααααααααα.......kati μαγειρευει ο σεφ για αυτη την εβδομαδα
φίλος με μπέρδεψες με άλλον, την Έλενα 110 δεν την έχω συναντήσει (ακόμα)
εκανε τετοιο σφαλμαφίλος με μπέρδεψες με άλλον, την Έλενα 110 δεν την έχω συναντήσει (ακόμα)
Καλά , 3.00 αθεόφοβη.... Φωτογραφίες βγάζεις..Ποια εχθές στις 3:00 τα ξημερώματα έβγαζε φωτό μόνη της????
Την καλημερα μου .......
Τέτοιες κριτικές, σκέτο ποίημα, λογικό είναι να τις φας... Είναι γλυκές και όλες θετικές...Όπως ανέφερα και χθες τις κριτικές μου τις τρώω για αυτό δεν έχω πάρα πολλές τελικά είμαι μεγάλη λιχούδα......
Μιαμμμμμμμμμμμ!!!
Δεν πειράζει, έγραψε μια φράση...Ασε την να περάσειφίλος με μπέρδεψες με άλλον, την Έλενα 110 δεν την έχω συναντήσει (ακόμα)