gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
Από τα καλά χαχαχαΕσύ τι πίνεις????......και δεν μας δίνεις????
Από τα καλά χαχαχαΕσύ τι πίνεις????......και δεν μας δίνεις????
High class lady!
Ποιος στην έδωσε τη γούνα ο Μαζωνάκης από το βίντεο κλιπ gucci φόρεμα χαχαχα
Μου τα εδωσε η γλυκουλα ....εντάξει το πήρες το κέρμα η δεν στο έδωσε χαχαχαχ;;;;
μεγαλη ζημια εκανες ρε παιδακι μου , θα της στοιχησε !!!Μου τα εδωσε η γλυκουλα ....
Να πιω εναν καφε με 2 ευρω .....
Καλησπέρα καρδούλα μου εγώ χατίρια δεν χαλάω τις επόμενες μέρες θα βγάλω φωτό και τα ποδαράκια μου.......Τόσες φωτό ρε Ελενάκι αφού κανείς που κάνεις δώρα για Χριστούγεννα μια με πόδια περιμένω και εγω
Καλησπέρα σε ευχαριστω πολύ ...Έχω να πω ότι παρόλο που έχω να σε δω πάρα πολύ καιρό, παρατηρώ ότι παραμένεις κι έχεις γίνει πιο όμορφη γυναίκα από τότε που πρώτο εμφανίστηκες!
Με μια γρήγορη ματιά σε αρκετές σελίδες παρατηρώ επίσης ότι και οι υπόλοιποι το διακρίνουν αυτό, όπως επίσης την ευγένεια σου, τον αυθορμητισμό, το χαρακτήρα σου, μα πάνω από όλα την εχεμύθεια και τον επαγγελματισμό σου!
Καλησπέρα καρδούλα μου Θα είμαι Αθήνα και στις γιορτές με μεγάλη μου χαρά να σε συναντήσω εύχομαι να περνάς πολύ όμορφα..........Καλησπέρα Έλενα. Είχα προγραμματίσει να σε δω αλλά προέκυψαν διάφορα απρόοπτα και δεν τα κατάφερα. Ελπίζω να είσαι για κάποιες ημέρες ακόμη στην Αθήνα και να βρεθούμε. Να είσαι καλά και σύντομα να μου μεταδώσεις αυτήν την υπέροχη αίσθηση που μόνο εσύ ξέρεις...
Καλησπέρα Έλενα δεν ξέρω για την εμφάνιση θα την δω λίαν συντόμως αλλά παραμένεις κυρία και φαίνεται να μην έχεις φθαρεί από τα τρία χρόνια πού είσαι στο χώρο έχεις διαμορφώσει το δικό σου στιλ πού ταιριάζει σε πολλούς από εμάς που δεν θα το βρίσκαμε εύκολα σε κάποια κοπέλα του χώρου χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποια συνέχισε έτσι!Καλησπέρα σε ευχαριστω πολύ ...
Η αληθεια είναι οτι προσεχω πιο πολυ την εμφανιση μου πγαινωντας γυμναστηριο και με αυστηρη διατροφη ....
Δυστυχως οσο περνανε τα χρονια πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί με τον εαυτό μας.......
Όσο αφορά την Ευγενία μου τον αυθορμητισμό μου και την εχεμυθεια έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή.....
Για αυτό άλλωστε και διατηρώ φιλίες πάνω από 20 χρόνια...
Τα φιλια μου ........
Καλησπέρα ΜΑΡΚ ....Καλησπέρα Έλενα δεν ξέρω για την εμφάνιση θα την δω λίαν συντόμως αλλά παραμένεις κυρία και φαίνεται να μην έχεις φθαρεί από τα τρία χρόνια πού είσαι στο χώρο έχεις διαμορφώσει το δικό σου στιλ πού ταιριάζει σε πολλούς από εμάς που δεν θα το βρίσκαμε εύκολα σε κάποια κοπέλα του χώρου χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποια συνέχισε έτσι!
Δεν είμαι ευγενικός λέω αυτό που βλέπω αν και έχω καιρό να σε δω αλλά έχουμε μηλισει αρκετές φορές και έχεις στηρίξει σε προσωπικό μου πρόβλημα χωρίς να έχεις υποχρέωσηΚαλησπέρα ΜΑΡΚ ....
Σε ευχαριστω και εσυ όπως πάντα ευγενικος !!
Όσοι με γνωρίζουν χρόνια το site όποια παιδιά δηλαδή να έχουν συναντήσει ξέρουν πολύ καλά ότι δεν προσποιούμαι!!
Ο κάθε άνθρωπος έχει την μοναδική δική του προσωπικότητα!!
Σου εύχομαι να είσαι καλά πάντα με χαμόγελο.......
Καλησπέρα και από μένα Έλενα αν και καινούργιος στο νήμα από αυτά πού γράφεις βλέπω ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα Θες και να περάσεις χαρούμενες γιορτέςΚαλησπέρα ΜΑΡΚ ....
Σε ευχαριστω και εσυ όπως πάντα ευγενικος !!
Όσοι με γνωρίζουν χρόνια το site όποια παιδιά δηλαδή να έχουν συναντήσει ξέρουν πολύ καλά ότι δεν προσποιούμαι!!
Ο κάθε άνθρωπος έχει την μοναδική δική του προσωπικότητα!!
Σου εύχομαι να είσαι καλά πάντα με χαμόγελο.......
Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ !Καλησπέρα και από μένα Έλενα αν και καινούργιος στο νήμα από αυτά πού γράφεις βλέπω ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος μακάρι να σου πάνε όλα όπως τα Θες και να περάσεις χαρούμενες γιορτές
Mark ισχύει αυτό που λες όντως Τώρα πια το site είναι νηπιαγωγείο 《αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα)》 και εγώ μέσα μου κρύβω ένα μικρό παιδί.....Δεν είμαι ευγενικός λέω αυτό που βλέπω αν και έχω καιρό να σε δω αλλά έχουμε μηλισει αρκετές φορές και έχεις στηρίξει σε προσωπικό μου πρόβλημα χωρίς να έχεις υποχρέωση
Αυτή την στιγμή το μπου είναι νηπιαγωγείο έχεις δεχθεί βομβαρδισμούς κ Έλενα αλλά εσύ εκεί βράχος ατσάλι μπράβο σου !