Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Ελενα οντως εβαλες πρωκτικο στο προγραμμα;
υπέροχη,ερωτική γυναίκα,γλυκος άνθρωπος!!!Mark ισχύει αυτό που λες όντως Τώρα πια το site είναι νηπιαγωγείο 《αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα)》 και εγώ μέσα μου κρύβω ένα μικρό παιδί.....
Μου αρέσει πολύ που τώρα πια είναι ήρεμα τα πράγματα πάντα με ευγένεια και σεβασμό γράφω στο νημα μου χωρίς να προσβάλλω κανέναν και χωρίς ποτέ μα ποτέ να θίγω προσωπικά δεδομένα......
Σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένος και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει ότι επιθυμείς......
λακη εκει που εχω υπηρετησει εγω ουτε μια ημερα δεν θα αντεχες μαθε τι ειναι διαβολοεβδομαδα και μετα μπορει να σου ξαναμιλησωΣτον αγγλικό στρατό εκανες μωρη λουλα????χαχαχα
αλλα τελικα ακουλουθησες τα χναρια του δον κορλεονεΕμ ,δεν είσαι αγγλικής κουλτούρας!
ξέρεις τι ξύλο έχω φάει για να μάθω να πινω τσαι?
Με κυνηγαγε η μάνα μου με το μπαστούνι του γκολφ γύρω από την πισίνα!
ρε μαφιοζε εσυ την εφαγες την λουλα την γυναικα του γειτονα που τον εκανε ταρανδοΑαα,όλα κι όλα,λουλα είναι ένας, γνωστός και μη εξαιρετέος!
γυμναστηριο δεν ξερουμε αν πας γυμνησηιριο πας σιγουραΚαλησπέρα σε ευχαριστω πολύ ...
Η αληθεια είναι οτι προσεχω πιο πολυ την εμφανιση μου πγαινωντας γυμναστηριο και με αυστηρη διατροφη ....
Δυστυχως οσο περνανε τα χρονια πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί με τον εαυτό μας.......
Όσο αφορά την Ευγενία μου τον αυθορμητισμό μου και την εχεμυθεια έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή.....
Για αυτό άλλωστε και διατηρώ φιλίες πάνω από 20 χρόνια...
Τα φιλια μου ........
νουνα πολυ ξεβρακωμα πεφτει σιγουρα ειναι αναδρομος ο ερμης
από μικρός ήθελα να γίνω νονός!!!αλλα τελικα ακουλουθησες τα χναρια του δον κορλεονε
αρα εχει πολλες βαφτιστηρεςαπό μικρός ήθελα να γίνω νονός!!!
Μαρη σε είχαν για μπάλα???....η για κούτσουρο χαχαχα.....lolλακη εκει που εχω υπηρετησει εγω ουτε μια ημερα δεν θα αντεχες μαθε τι ειναι διαβολοεβδομαδα και μετα μπορει να σου ξαναμιλησω
μικρος εισαι ακομη θα μαθεις σιγα σιγαΜαρη σε είχαν για μπάλα???....η για κούτσουρο χαχαχα.....lol
ολα οκ; το συνηθισες;Ελενα οντως εβαλες πρωκτικο στο προγραμμα;
Ουδέν σχόλιο !!ολα οκ; το συνηθισες;
ρε καλως την τσουπρα πουτσουνα εσυΟυδέν σχόλιο !!
Με το σι και με το νηγμα!!!!!!...Οπως πρεπει!!!!!!!!!Ουδέν σχόλιοΝ !!
Μόνος ρωτάς μόνος απαντάς.....φλικ φλοκ χαχαχαολα οκ; το συνηθισες;
Απο εδώ και απο εκεί τριγυρνώ μέχρι να σε βρώ ..........ρε καλως την τσουπρα πουτσουνα εσυ
Καλησπερα και καλη εβδομαδα ευχομαι στην κουκλαρα.