πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.337
- Πόντοι
- 12.056
ειμαι τοσο μικροκαμωμενος που ουτε μικροσκοπιο δεν με πιανειΑπο εδώ και απο εκεί τριγυρνώ μέχρι να σε βρώ ..........
ειμαι τοσο μικροκαμωμενος που ουτε μικροσκοπιο δεν με πιανειΑπο εδώ και απο εκεί τριγυρνώ μέχρι να σε βρώ ..........
Καλησπερα αγαπημένε μου !!Καλησπερα και καλη εβδομαδα ευχομαι στην κουκλαρα.
Δε νομιζω να μπορει καμια αλλη γυναικα να προκαλεσει τετοια αναστατωση χωρις να δειξει σχεδον τιποτα. Σπανιο να το βρεις.
Να περασουν οι μερες.....
Θα πάω στη Νικολούλη καλεσμένη να ψάξω να σε βρω....ειμαι τοσο μικροκαμωμενος που ουτε μικροσκοπιο δεν με πιανει
μονο αν σε βοηθησουν απο το ολυμπιακο σταδιο αναβωντας τους προβολειςΘα πάω στη Νικολούλη καλεσμένη να ψάξω να σε βρω....
Εκεί στο φως στο τούνελ
Κάπου θα σε βρω Ίσως και με έναν φακό
Κανονικα δεν θα επρεπε να σου μιλάω είμαι θυμωμένη μαζί σου πήγες επαγγελματικό ταξίδι και έμεινα με τη βαλίτσα στο χέρι δεν με πήρεςμονο αν σε βοηθησουν απο το ολυμπιακο σταδιο αναβωντας τους προβολεις
Μονο που δεν μπορει να δωσει αιμα ... Ειναι γαλαζιο βλεπεις!!!!!!!!!!Καλησπερα αγαπημένε μου !!
Εξαιρετικά ευγενικος όπως πάντα
Σε ευχαριστω
Η γαλαζοαίματη του site είμαι μόνο εγώ.............Μονο που δεν μπορει να δωσει αιμα ... Ειναι γαλαζιο βλεπεις!!!!!!!!!!ι
Του νήματός σας ΝΑΙ..... ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ!Η γαλαζοαίματη του site είμαι μόνο εγώ.............
....αυτο να το κοιταξεις, ισως εισαι κυανητικη (αντικατασταση του σιδηρου με χαλκο στο αιμα)! Να το κοιταξεις κ συντομα, μην σε παρουν χαμπαρι οι γυφτοι και σε σηκωσουν!!!Η γαλαζοαίματη του site είμαι μόνο εγώ.............
Διοτι τα Ρομα κυνηγανε τα Χαλκα!....αυτο να το κοιταξεις, ισως εισαι κυανητικη (αντικατασταση του σιδηρου με χαλκο στο αιμα)! Να το κοιταξεις κ συντομα, μην σε παρουν χαμπαρι οι γυφτοι και σε σηκωσουν!!!
περνούν οι μέρες,περνούν τα χρόνια και στα μαλλιά μας πέφτουνε χιόνια!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα ευχομαι στην κουκλαρα.
Δε νομιζω να μπορει καμια αλλη γυναικα να προκαλεσει τετοια αναστατωση χωρις να δειξει σχεδον τιποτα. Σπανιο να το βρεις.
Να περασουν οι μερες.....
Εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις........περνούν οι μέρες,περνούν τα χρόνια και στα μαλλιά μας πέφτουνε χιόνια!!!
καλησπέρα δάσκαλε!
Το νήμα μου είναι ο θρόνος μου .....Του νήματός σας ΝΑΙ..... ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ!
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε εσένα και σε όλους του νήματος.Καλησπέρα σε ευχαριστω πολύ ...
Η αληθεια είναι οτι προσεχω πιο πολυ την εμφανιση μου πγαινωντας γυμναστηριο και με αυστηρη διατροφη ....
Δυστυχως οσο περνανε τα χρονια πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί με τον εαυτό μας.......
Όσο αφορά την Ευγενία μου τον αυθορμητισμό μου και την εχεμυθεια έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή.....
Για αυτό άλλωστε και διατηρώ φιλίες πάνω από 20 χρόνια...
Τα φιλια μου ........
YES YOUR MAJESTY!!!Το νήμα μου είναι ο θρόνος μου .....
Η ρομα είναι γνωστή στις περισσότερες χώρες με λέξεις συγγενείς προς τη λέξη《γυφτος 》....αυτο να το κοιταξεις, ισως εισαι κυανητικη (αντικατασταση του σιδηρου με χαλκο στο αιμα)! Να το κοιταξεις κ συντομα, μην σε παρουν χαμπαρι οι γυφτοι και σε σηκωσουν!!!
Ναι παρε τηλεφωνοΈλενα δείχνει ότι δεν παραδίδεται στο viber, είσαι κάπου με όχι καλό σήμα;
Να πάρω τηλ καλύτερα;
Καλησπερα κυριε Billgun. Τα σεβη μου.περνούν οι μέρες,περνούν τα χρόνια και στα μαλλιά μας πέφτουνε χιόνια!!!
καλησπέρα δάσκαλε!