Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.696
Καλημέρα μάτια μου..........Καλημέρα μικρή!!
Καλημέρα μάτια μου..........Καλημέρα μικρή!!
λοιπον για να εμπλουτισουμε λιγο το ρεπερτοριο εσυ θα βαζεις λουλουδακια εγω μελλισουλες και θα εισηγηθω στην διοικηση να βαλει την μελλισουλα στα smilesΠοια εχθές στις 3:00 τα ξημερώματα έβγαζε φωτό μόνη της????
Την καλημερα μου .......![]()
κοιμάσαι περασμένες 3.00 δηλαδή, ξυπνάς γύρω στις 7.00 που σημαίνει 4 ώρες ύπνο!!¡Ποια εχθές στις 3:00 τα ξημερώματα έβγαζε φωτό μόνη της????
Την καλημερα μου .......![]()
Πάντα πρωινή!!! Καλημέρα!!!
φιλε μαφιοζε μας βαζει εμας για υπνο και μετα το ξενυχταεικοιμάσαι περασμένες 3.00 δηλαδή, ξυπνάς γύρω στις 7.00 που σημαίνει 4 ώρες ύπνο!!¡
Α ρε τα νιάτα,δεν κρατιούνται!!!
ΕΛΕΝΑ η έφηβη του bou!
Όλα σας τα έχω δείξει ποια δεν έχω αφήσει τίποτα και για τον μέλλοντα σύζυγο μου!!!!νουνα βγαλε τιποτανα το κανω εδω Cash or Trash
οτι βγαζεις θα το κανω δημοπρασια(ετσι βεβαια θα αγορασω αεροπλανο)
και δεν θα ειμαι ο πιο νεος δημοπρατης αλλα ο πιο κουκλος
![]()
Καλημέρα Γλυκέ μουΠάντα πρωινή!!! Καλημέρα!!!
που ειναιΌλα σας τα έχω δείξει ποια δεν έχω αφήσει τίποτα και για τον μέλλοντα σύζυγο μου!!!!
πολυ ομορφα και του χρονου με υγεια χαρα και ευτυχια σε εσενα και σε ολους τους αγαπημενους ανθρωπους σου
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και σε εσένα εύχομαι ευτυχία και υγεία και καινούργιος χρόνος να σου φέρει ότι επιθυμείς.........πολυ ομορφα και του χρονου με υγεια χαρα και ευτυχια σε εσενα και σε ολους τους αγαπημενους ανθρωπους σου
Δυστυχώς δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άντρας που θα με αντέχει!!!που ειναιεκανε δουλεια τελικα η αννιτα ? σου βρηκε κανα κελεπουρι
![]()
τωρα στα γεραματα τι να περιμενωΣε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά και σε εσένα εύχομαι ευτυχία και υγεία και καινούργιος χρόνος να σου φέρει ότι επιθυμείς.........![]()
μισο εχω κατι ακρες στο λητω οποιο αγορακι γεννιέται απο σημερα θα περναει ειδικο κρας τεστ αντοχηςΔυστυχώς δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άντρας που θα με αντέχει!!!
Στο βάθος ειμαι καλουλα ..μισο εχω κατι ακρες στο λητω οποιο αγορακι γεννιέται απο σημερα θα περναει ειδικο κρας τεστ αντοχης![]()
εγω παντως που χρησιμοποιησα το γιαβουζ δεν καταφερα να φτασω τοσο βαθιαΣτο βάθος ειμαι καλουλα ..
Νταξει λιγο γλωσσου λίγο χαβαλετσου και λιγο ζουζου ....
Εεεεεεεε.....και πολυ λίγο τρελουτσικη με την καλη εννοια...
Χαχαχαχαχαχαχα
Κύριε Πολυζώη Εγώ θα ήθελα να της ευχηθώ Καλό ταξίδι γιατί ξέρω το Σαββατοκύριακο λείπετε πάντα επαγγελματικό ταξίδι !!εγω παντως που χρησιμοποιησα το γιαβουζ δεν καταφερα να φτασω τοσο βαθια![]()
καρφιΚύριε Πολυζώη Εγώ θα ήθελα να της ευχηθώ Καλό ταξίδι γιατί ξέρω το Σαββατοκύριακο λείπετε πάντα επαγγελματικό ταξίδι !!
Χωράω στη βαλίτσα σας να έρθω και εγώ?????