Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.688
Την εφαγα για πρωινο ......ρε αγελαδιτσα της φαγε ασε τα ελληνικα προιοντα η κριτικη που γραφει ο αλλλος που ειναι
Την εφαγα για πρωινο ......ρε αγελαδιτσα της φαγε ασε τα ελληνικα προιοντα η κριτικη που γραφει ο αλλλος που ειναι
λεω μηπως την καθαρισες και αυτην με το πανισχυρο βιμΤην εφαγα για πρωινο ......
Εγώ που είμαι έμπειρη νοικοκυρά τόσα χρόνια ξέρω ότι τα ρεβίθια μουλιάζουνε .
Τι να κάνω άμα πεινάω τρώω τις κριτικές μου για αυτό δεν αυξάνονται!!λεω μηπως την καθαρισες και αυτην με το πανισχυρο βιμ
Αισθητικός είσαι η κομμώτρια...???Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ είμαι να σου αποδείξω ότι μουλιαζουνε και άλλα πράγματα όπως όμορφα πελματα
για αυτο δεν θα φτασεις 445.989.000 κριτικες γιατι εισαι πειναλαΤι να κάνω άμα πεινάω τρώω τις κριτικές μου για αυτό δεν αυξάνονται!!
Ρε άσε τις κριτικές....πάμε για καμιά μπριζόλα....για αυτο δεν θα φτασεις 445.989.000 κριτικες γιατι εισαι πειναλα
Ενδιαφέρεσαι να σου ξανοιξω την μπούκλα??Αισθητικός είσαι η κομμώτρια...???
Μου είπε ο διαιτολόγος μου μία κριτική την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα χάνεις θερμίδες μου λέει να τις φας όλες!!!για αυτο δεν θα φτασεις 445.989.000 κριτικες γιατι εισαι πειναλα
Καμια μπριζόλα στα κάρβουνα είναι ότι πρέπει.....τις μπούκλες κράτα τες για καμιά γειτόνισσα....Ενδιαφέρεσαι να σου ξανοιξω την μπούκλα??
Νέος στην παρέα αλλά ενθουσιασμένος με το θέαμα μπράβο σου κοριτσάρα
Τωρα ειναι ωρα για υπνο και ονειρα γλυκα οι φωτο την μερα !!Καμια φωτο να καυλωσουμε θα βαλεις;
καλημέρα γλυκια Ελενα ΜΟΥ!
και πρωινη και μπουτακια ενδιαφερον
Καλημέρα ΜΠΙΛ.....καλημέρα γλυκια Ελενα ΜΟΥ!
Ποια εχθές στις 3:00 τα ξημερώματα έβγαζε φωτό μόνη της????και πρωινη και μπουτακια ενδιαφερον