Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.676
Με ξεκουράσεις την κορμάρα σου??νουνα τελικα εχεις πολυ ωραια![]()
εγω καθε ημερα εκει θα ξαπλωνα να ξεκουρασω την κορμοστασια μου
![]()
![]()
Εσένα άλλωστε σου αρέσουν οι πιτσιρίκες........
![Jade :jade: :jade:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jade.gif)
Με ξεκουράσεις την κορμάρα σου??νουνα τελικα εχεις πολυ ωραια![]()
![]()
![]()
πιτσιρικα εχω να παρω απο οταν ημουν 25Με ξεκουράσεις την κορμάρα σου??
Εσένα άλλωστε σου αρέσουν οι πιτσιρίκες........![]()
Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με μένα...........πιτσιρικα εχω να παρω απο οταν ημουν 25ρε μπας και τα εχεις χαμενα
![]()
εγω παντως αλλο πραγμα θελω να σου σηκωνω ψηλαΗ επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με μένα...........![]()
τα ωραιότερα!νουνα τελικα εχεις πολυ ωραια![]()
![]()
![]()
για να κανουμε και μια ουσιαστικη κουβεντα φιλε μαφιοζετα ωραιότερα!
πολύ ωραίο ανεξαρτήτως ηλικίας θα έλεγα!για να κανουμε και μια ουσιαστικη κουβεντα φιλε μαφιοζεη αληθεια ειναι πως εχει ωραιο στηθος η ατιμη για την ηλικια της
για το μεγεθος μια χαρα να τα φτυσω να μην τα ματιασω
![]()
traveli planet φιλε μου μαφιοζεπολύ ωραίο ανεξαρτήτως ηλικίας θα έλεγα!
πολλές θα το θέλανε,αλλά ούτε με πλαστικές δεν μπορούν να το φτάσουν!
Αγαπουλα μου εδω με βρηκες εδιαβαστο , θα ψαξω να την βρω εκει που μου λες , φιλια πολλα.Καλημέρα καρδούλα μου γλυκιά η Άννα 590 έχει αγγελίες στο σεξ όραμα δεν έχουν όλες οι κοπέλες νημα στο site...... τα φιλιά μου........
Εχει και αλλου αγγελιες ......
Δεν θυμαμαι που ακριβως ......
πιο αγοριΕυχαριστώ πολύ αγόρι μου για τα ωραία κοπλιμέντα......
Αυτές τις μέρες έχω μία τρομερή όρεξη και κάθε μέρα θα ανεβάζω φώτο τώρα δεν ξέρω αν θα είναι γυμνές ή όχι......
Φιλια οπου τα θελετε..........![]()
Βγάλε ρε παιδάκι μου να δείξεις στο site το το θεϊκό γυμνασμένο κορμί σου......πιο αγορι
κανονισε αν δεν βαλεις δικες σου γυμνες φωτογραφιες θα βαλω δικες μου![]()
αυτο ειναι για να το χαιρονται μονο οι ωραιες και εξυπνες γυναικες Α εθνικης σαν του λογου σουΒγάλε ρε παιδάκι μου να δείξεις στο site το το θεϊκό γυμνασμένο κορμί σου......
Ναι αλλά στερεις από τις υπόλοιπες κυρίες του site να θαυμάσουν την κορμάρα σου.....αυτο ειναι για να το χαιρονται μονο οι ωραιες και εξυπνες γυναικες Α εθνικης σαν του λογου σου
αν ειναι να το δειξω και στην Β εθνικη δεν κανουμε τιποτα![]()
δεν μπορω δεν μπορω μην με στεναχωραςΝαι αλλά στερεις από τις υπόλοιπες κυρίες του site να θαυμάσουν την κορμάρα σου.....
Η αλήθεια να λέγεται.πολύ ωραίο ανεξαρτήτως ηλικίας θα έλεγα!
κοινως αλη των τρωει και δροσιζεται και αλλη ζοριζεταιΗ αλήθεια να λέγεται.
Πολλές, μα πάρα πολλές θα ήθελαν κάτι τέτοιο φυσικό....
Πληρώνουν και δεν μπορούν να το έχουν... και άλλες το έχουν και το δείχνουν με τα χίλια ζόρια....
Για να δούμε τι θα βάλει τώρα που είπε οτι κάθε μέρα θα βάζει φωτογραφία...κοινως αλη των τρωει και δροσιζεται και αλλη ζοριζεται![]()
εγω παντως την απειλησαΓια να δούμε τι θα βάλει τώρα που είπε οτι κάθε μέρα θα βάζει φωτογραφία...
E καλά. 25 χρονών κοριτσάκι είναι ...πολύ ωραίο ανεξαρτήτως ηλικίας θα έλεγα!