billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.092
- Πόντοι
- 5.956
μας τελείωσες πρωινιατικα!
Sexy lady!
μας τελείωσες πρωινιατικα!
θα γεμισουν αποθεματα οι αποθηκεςμας τελείωσες πρωινιατικα!
Sexy lady!
φοβαμαι οτι και αυτα απο το lidl θα μου τα παρειΑπορώ που την έχεις ακόμα... Ούτε την maserati δεν σου πήρε....και πάει να την βγάλει με σοκολατάκια
θα σοβαντισουμε το υπόγειοθα γεμισουν αποθεματα οι αποθηκες
ποιό lidl... ακριβό είναι.... Απο την λαική θα στα πάρει και θα σου πει οτι τα έκανε με τα χεράκια της και οτι βοήθησαν και οι φιλενάδες της ειδικά για σένα....φοβαμαι οτι και αυτα απο το lidl θα μου τα παρει
Καλημερα !! δεν αργησες απλα δεν ειχες πρωινο ρανταβου , και καλα εκανες ξεκουρασου γιατι ερχεται Π Σ Κ !!!!, φιλια .Αργησα σημερα να ξυπνησω
Εγινα κακο κοριτσι
Απαράδεκτη είμαι......
Χαχαχαχαχαχα
Στο στοιχειο σου !!!!!!!!!!!!!!Εχθές το βραδάκι μετά από ένα χρόνο είχαμε διπλό περάσαμε πάρα πολύ όμορφα βέβαια μαντέψετε ποια χόρευε και Τραγουδούσε στο δωμάτιο???
Χαχαχαχαχα
Εξαιρετικη ηταν .......
Δηλαδη για να καταλαβω η ΑΝΝΑ κανει συνεδριες του μουγγου και της παντομιμας ??? .Και γιατι δεν βγαζει νημα δικο της ,με προγραμμα και τιμουλες . η πρεπει να μαθουμε την γλωσσα της νοηματικης μια και το παιζει μουγγαμος !!!!! ερωτησεις ειναι και οχι ειρωνια , αυτα !!!!!!!Εγώ καρδούλα μου Είμαι πολύ του χαβαλέ και τρελή ο Θεός μετά από μένα το έσπασε το καλούπι....
Η αννα ειναι πολυ πιο σοβαρη απο εμενα αφού να φανταστείς όταν βγαίνουμε για καφέ μόνη μου μιλάω μόνη μου γελάω με τα αστεία μου η αννα παντα σοβαρή......
Της λέω Άννα μου συγνώμη αν σε ζαλίζω.... Όχι μπουμπού μου λέει κάνε δουλειά σου.......χα χα χα χα
Καλημέρα καρδούλα μου γλυκιά η Άννα 590 έχει αγγελίες στο σεξ όραμα δεν έχουν όλες οι κοπέλες νημα στο site...... τα φιλιά μου........Δηλαδη για να καταλαβω η ΑΝΝΑ κανει συνεδριες του μουγγου και της παντομιμας ??? .Και γιατι δεν βγαζει νημα δικο της ,με προγραμμα και τιμουλες . η πρεπει να μαθουμε την γλωσσα της νοηματικης μια και το παιζει μουγγαμος !!!!! ερωτησεις ειναι και οχι ειρωνια , αυτα !!!!!!!
εμενα με αγαπανε ολα τα κοριτσια γιατι ειμαι κουκλακι και ερωτευσιμοςποιό lidl... ακριβό είναι.... Απο την λαική θα στα πάρει και θα σου πει οτι τα έκανε με τα χεράκια της και οτι βοήθησαν και οι φιλενάδες της ειδικά για σένα....
εμενα με αγαπανε ολα τα κοριτσια γιατι ειμαι κουκλακι και ερωτευσιμος
οχι μόνο αγγελία, αλλά και πλούσια σε φωτογραφίες...Καλημέρα καρδούλα μου γλυκιά η Άννα 590 έχει αγγελίες στο σεξ όραμα δεν έχουν όλες οι κοπέλες νημα στο site...... τα φιλιά μου........
Εχει και αλλου αγγελιες ......
Δεν θυμαμαι που ακριβως ......
θα κρυωσεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...........................ελα ερχεται η ζωντανη κουβερτα σου χαχαχαχαχ
αμ δεν γεμιζουν ετσι................αδειαζουν σε μαλακιες........χαχαχαχαθα γεμισουν αποθεματα οι αποθηκες
πιες και κανα τσαι φιλος...........θα σε παει τσιρλιο χαχαχαχαχ
γεγονός αναμφισβητητο!εμενα με αγαπανε ολα τα κοριτσια γιατι ειμαι κουκλακι και ερωτευσιμος
τι ζωντανη ρε φιλε μετα απο 24 ωρες ακομη και τα ψαρια εχουν βρωμισει μετα απο μια ημεραθα κρυωσεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...........................ελα ερχεται η ζωντανη κουβερτα σου χαχαχαχαχ
Υπέροχα.
Σε ευχαριστω πολυ ....Υπέροχα.
νουνα τελικα εχεις πολυ ωραια εγω καθε ημερα εκει θα ξαπλωνα να ξεκουρασω την κορμοστασια μουΣε ευχαριστω πολυ ....