πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.237
- Πόντοι
- 12.056
και γιατι να ανοιξει ? μια χαρα ειναι ετσιΌχι η Άννα δεν θέλει να ανοίξει νημα ........
και γιατι να ανοιξει ? μια χαρα ειναι ετσιΌχι η Άννα δεν θέλει να ανοίξει νημα ........
Να και η αιτία για ξενύχτι.....Εχθές το βραδάκι μετά από ένα χρόνο είχαμε διπλό περάσαμε πάρα πολύ όμορφα βέβαια μαντέψετε ποια χόρευε και Τραγουδούσε στο δωμάτιο???
Χαχαχαχαχα
Εξαιρετικη ηταν .......
Κάνεις λάθος κάθε βράδυ πάω στα μπαράκια και χορεύω και ποτακια πίνω.....χα χα χα χαεπεσε συννεφο η για αυτο η αργοπορια το πρωι
Και εγώ που άνοιξα νήμα γιατί το έκανα και να βάζω γυμνές φωτό??και γιατι να ανοιξει ? μια χαρα ειναι ετσι
Ευτυχώς... Γιατί θα μας κούραζε.Όχι η Άννα δεν θέλει να ανοίξει νημα ........
πως την ειδες ρε νουνα tsoglan boyΚάνεις λάθος κάθε βράδυ πάω στα μπαράκια και χορεύω και ποτακια πίνω.....χα χα χα χα
Κρίμα και φαινόσουνα καλό παιδί...πως την ειδες ρε νουνα tsoglan boy
τι ειναι αυτουνουΚαι εγώ που άνοιξα νήμα γιατί το έκανα και να βάζω γυμνές φωτό??
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ...
Αλλά για να εμπλουτίσω τις γνώσεις σου........
Χα χα χα χα χα χα
Εγώ καρδούλα μου Είμαι πολύ του χαβαλέ και τρελή ο Θεός μετά από μένα το έσπασε το καλούπι....Ευτυχώς... Γιατί θα μας κούραζε.
Μπες στο ένα ,διάβαζε, απάντα
Μπες στο άλλο, διάβαζε , απάντα...
Κουραστικό.
Άμα θέλει κάτι , το γράφει και εδώ, στην φιλενάδα...
Ίσως και αυτή έχει να μας πει καμιά ιστορία απο το κατηχητικό !!!!!!!!!! αν και αν θυμάμαι σωστλα, δεν ειναι τόσο χαβαλετζου/εξωστρεφής σαν και εσένα
θα την απολυσω μετα τα χριστουγεναΚρίμα και φαινόσουνα καλό παιδί...
Πας και εσύ... Με τέτοια νουνά, τι να περιμένεις!!!!!!!!!!!!1
τι να κανει η κοπελα και να φωναξει να σε μαζεψουν δεν ερχονταιΕγώ καρδούλα μου Είμαι πολύ του χαβαλέ και τρελή ο Θεός μετά από μένα το έσπασε το καλούπι....
Η αννα ειναι πολυ πιο σοβαρη απο εμενα αφού να φανταστείς όταν βγαίνουμε για καφέ μόνη μου μιλάω μόνη μου γελάω με τα αστεία μου η αννα παντα σοβαρή......
Της λέω Άννα μου συγνώμη αν σε ζαλίζω.... Όχι μπουμπού μου λέει κάνε δουλειά σου.......χα χα χα χα
ευτηχως ξημερωσε
Σιγά-σιγά θα τα βγάλω όλα Ζεσταίνομαι υπερβολικά σήμερα δεν ξέρω γιατί........ευτηχως ξημερωσε
ολα ολαΣιγά-σιγά θα τα βγάλω όλα Ζεσταίνομαι υπερβολικά σήμερα δεν ξέρω γιατί........
Μήπως δεν είναι σωστό??ολα ολα
οχι τεκνον μου πρεπει για να ξεπλυθουν οι αμαρτιες σου και μετα να ερθεις να σε εξομολογησωΜήπως δεν είναι σωστό??
Ναι ξεγυμνώθω ????
Απορώ που την έχεις ακόμα... Ούτε την maserati δεν σου πήρε....και πάει να την βγάλει με σοκολατάκιαθα την απολυσω μετα τα χριστουγενα
Είδες γύρισες η Αννα, έκανε χθες το πάρτυ, να τα αποτελέσματα.....