SAVOUROPIDIKOULAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 230
- Πόντοι
- 0
Μεχρι ποτε εισαι διαθεσιμη;
Καλησπέρα για λίγες μέρες ακόμα θα μείνω Αθήνα ευχαριστώ πολύ..❤Μεχρι ποτε εισαι διαθεσιμη;
Καλησπέρα καρδούλα μου εξαφανίστηκα για λίγο για να με επιθυμήσετε πιο πολύ !!!!!Τι έγινε το κορίτσι?? Πολύ ησυχία σήμερα.... Πλάκωσε δουλειά ή λόγω Σαββάτου βολτάρουμε??
Σε χάσαμε , χάθηκε το γλυκό και ήρεμο κείμενο σου, το ποίημα σου , η αύρα σου!!!!!!!!!!!!!!
2 ωρες !!!!!!!!Υπερκομψη σέξυ και κούκλα άραγε τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας άντρας από 1 ώρα συντροφιάς μαζί σου ?? Τπτ πιθανον
εγω ειμαι καπως ετσι!!Καλημερα στα πιο ομορφα αγορια !
λαχανοντολμαδεςτι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας άντρας από 1 ώρα συντροφιάς μαζί σου ??
Όμορφος είσαι!εγω ειμαι καπως ετσι!!
φτυσε με μην με ματιάσουνΌμορφος είσαι!
Δεν φτύνω ποτέ είναι ενάντια στις αρχές μου και του χαρακτήρα μου!φτυσε με μην με ματιάσουν
κριμα τοτε θα κοιμηθώ ματιασμένοςΔεν φτύνω ποτέ είναι ενάντια στις αρχές μου και του χαρακτήρα μου!
Ελα στο μπιλ να σε ξεματιασω !!κριμα τοτε θα κοιμηθώ ματιασμένος
εγω ολο το καλοκαιρι ειμαι στο νησι εκτος ΑθηναςΕλα στο μπιλ να σε ξεματιασω !!
Ωραία ακόμα καλύτερα θα έρθω στο νησί σου να σε ξεματιάσω χαχαεγω ολο το καλοκαιρι ειμαι στο νησι εκτος Αθηνας
Καλημέρα λουλούδι όμορφο!!Μία θετική σκέψη το πρωί μπορεί να αλλάξει όλη τη μέρα σου!!!
❤ καλημέρα ❤
Καλημέρα καρδιά μου όμορφη!!Καλημέρα λουλούδι όμορφο!!
Καλημέρα.Καλησπέρα καρδούλα μου εξαφανίστηκα για λίγο για να με επιθυμήσετε πιο πολύ !!!!!
...τι, δν εχει ποιηση σημερα?!?Μία θετική σκέψη το πρωί μπορεί να αλλάξει όλη τη μέρα σου!!!
❤ καλημέρα ❤
δεν λες όμως τι λουλούδι ,μιση δουλεια κάνεις !Καλημέρα λουλούδι όμορφο!!