Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.184
Λουλουδάκι ζήτησες και ποίημα και εγώ αμέσως να εκπληρώσω❤ την επιθυμία σου!!...και ανησυχησα!!! Ριξε κ το λελουδικο και ενα ποιημα τωρα και ειμαστε οκ!
Λουλουδάκι ζήτησες και ποίημα και εγώ αμέσως να εκπληρώσω❤ την επιθυμία σου!!...και ανησυχησα!!! Ριξε κ το λελουδικο και ενα ποιημα τωρα και ειμαστε οκ!
ο @Errikos77 είναι ο κάθε πικραμένος ?Μου αρέσει που κάθεσαι και απαντάς στον κάθε πικραμενο!!
Και πως να αρνηθείς όταν ο άλλος είναι στα γούστα!Λουλουδάκι ζήτησες και ποίημα και εγώ αμέσως να εκπληρώσω❤ την επιθυμία σου!!
Ωω συγνώμη,δεν ήξερα ότι ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής πανεπιστημίου!!!ο @Errikos77 είναι ο κάθε πικραμένος ?
Μάλιστα... Η αγαπουλίαση σου έχει χτυπήσει κόκκινο τυχάρπαστε΅.
Λουλουδάκι ζήτησες και ποίημα και εγώ αμέσως να εκπληρώσω❤ την επιθυμία σου!!
Αγάπη έτσι κάνω εγώ χατίρια δεν χαλάω!!
...με συγκινησες τα μαλα ατακτη κορασιδα!
...αντε θα σε αφησουμε να τσιμπησεις λιγο κ κανεναν τσιπουρομεζε!Αγάπη έτσι κάνω εγώ χατίρια δεν χαλάω!!
Καλή σου μέρα αγόρι......❤Καλημερα στην ομορφη παρεα..
Μπα δε συμφέρει γιατί τρώω πολύ!!...αντε θα σε αφησουμε να τσιμπησεις λιγο κ κανεναν τσιπουρομεζε!
δηλαδή για εσένα η καθηγητής πανεπιστημίου θα είναι κάποιος ή πικραμένος? Ενδιάμεσα τίποτα ε?Ωω συγνώμη,δεν ήξερα ότι ο συγκεκριμένος είναι καθηγητής πανεπιστημίου!!!
Κάτι για φτυσιματα πουτσας διάβασα και έβγαλα ένα γρήγορο συμπέρασμα!
Βy the way, είστε δικηγόρος?
...βεβαια θα προτιμουσα το λελουδικο να το ανεβαζες καπως ετσι!!!!!
Χαχαχα!! Να είσαι καλά Με έκανες και γέλασα οπότε στην επόμενη φωτό το λουλούδι θα το βάλω στο επίμαχο σημείο!!...βεβαια θα προτιμουσα το λελουδικο να το ανεβαζες καπως ετσι!!!!!
Είμαι άβγαλτος μωρέ,τοσα χρόνια εσωκλειστος σε μοναστήρι, καταλαβαίνεις!δηλαδή για εσένα η καθηγητής πανεπιστημίου θα είναι κάποιος ή πικραμένος? Ενδιάμεσα τίποτα ε?
Περίεργες αντιλήψεις έχεις γεράκο μου.
Πάντως έτσι για την ιστορία τα φτυσίματα στην πούτσα δεν είναι κάτι το περίεργο στο σεξ.
Έντάξει εδώ που το έχετε ρίξει στην ποίηση , σίγουρα θα είναι κάτι "ξένο" για εσάς.
....εεε ναι! Νομιζω καλυτερα θα ητανΧαχαχα!! Να είσαι καλά Με έκανες και γέλασα οπότε στην επόμενη φωτό το λουλούδι θα το βάλω στο επίμαχο σημείο!!
μακριά από εμάς αυτά, πράγματι.Είμαι άβγαλτος μωρέ,τοσα χρόνια εσωκλειστος σε μοναστήρι, καταλαβαίνεις!
Έχω ακούσει και κάτι για strapon,πράγματα του διαβόλου τέκνο μου!!!
Τότε θα κάνεις λίγο υπομονή Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!....εεε ναι! Νομιζω καλυτερα θα ηταν
Αναμένουμε!!!Χαχαχα!! Να είσαι καλά Με έκανες και γέλασα οπότε στην επόμενη φωτό το λουλούδι θα το βάλω στο επίμαχο σημείο!!
Καλημέρα Γλυκέ μου Πάντα έχω καλή διάθεση Γιατί να μην έχω Άλλωστε η ζωή είναι πολύ ωραία και πρέπει να την απολαμβάνουμε!!Το κορίτσι ξύπνησε με ΄ άλλη διάθεση. ¨Εστειλε ποίημα , λουλούδια και έταξε και φωτό..
Καλημέρα γλυκιά μου...
Νάχεις μια όμορφη μέρα..... Η φωτό να είναι καλή και ας αργήσει....
Στο υπέροχο στηθος όμως μη βάλεις τίποτα!!!Χαχαχα!! Να είσαι καλά Με έκανες και γέλασα οπότε στην επόμενη φωτό το λουλούδι θα το βάλω στο επίμαχο σημείο!!