Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.838
- Πόντοι
- 456
Τίς το έχω πει αδερφέ... μισές δουλειές δεν κάνω!!!δεν λες όμως τι λουλούδι ,μιση δουλεια κάνεις !
Τίς το έχω πει αδερφέ... μισές δουλειές δεν κάνω!!!δεν λες όμως τι λουλούδι ,μιση δουλεια κάνεις !
Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν έχω Έμπνευση για ποίηση Δεν ξέρω γιατί!!!...τι, δν εχει ποιηση σημερα?!?
Ουτε τα πουλακια μας φτυνεις ;Δεν φτύνω ποτέ είναι ενάντια στις αρχές μου και του χαρακτήρα μου!
Γιατί να τα φτύσω ματιασμένα ειναι ?Ουτε τα πουλακια μας φτυνεις ;
Για να καυλωσουνν πιο πολυ στη πιπουλαΓιατί να τα φτύσω ματιασμένα ειναι ?
Άμα σε ερεθίζει τόσο πολύ !!Για να καυλωσουνν πιο πολυ στη πιπουλα
....βρεεεε τι παθαμε!!!!! Μπηκα κ εγω να δω κανα λουλουδι, να διαβασω λιγη ποιηση, αλλα ναδα!Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν έχω Έμπνευση για ποίηση Δεν ξέρω γιατί!!!
Τελικά με ξέρετε πολύ καλά δεν μπορώ να σας κρυφτώ!!Το κορίτσι δεν έχει έμπνευση....
Λουλούδι μας, τι συμβαίνει??? Πως αυτό??? Τι σε στεναχωρεί????
Δεν πειράζει... Καλές διακοπές, και απο εκεί που θα είσαι, θα σου έρθει με τα ουζάκια.......
Καλή επάνοδο, με έμπνευση
Έχεις απόλυτο δίκιο είμαι απαράδεκτη Από αύριο θα βάλω και ποιηματάκι και λουλουδάκι !!....βρεεεε τι παθαμε!!!!! Μπηκα κ εγω να δω κανα λουλουδι, να διαβασω λιγη ποιηση, αλλα
μεταξύ σας δεν μετράει μονο δημοσιάΤίς το έχω πει αδερφέ... μισές δουλειές δεν κάνω!!!
Μου αρέσει που κάθεσαι και απαντάς στον κάθε πικραμενο!!Άμα σε ερεθίζει τόσο πολύ !!
Μπορεί να το επιβεβαιώσει κ η ίδια αν της το έχω πει δημόσια.... υπάρχει έτσι κ αλλιώς στις πίσω σελίδες!!μεταξύ σας δεν μετράει μονο δημοσιά
Νταραβέρι να γινετε !!Μου αρέσει που κάθεσαι και απαντάς στον κάθε πικραμενο!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!Αν θες να ταξιδέψεις μακριά
Ξεκίνα το ταξίδι
Χωρίς περιττά Βάρη
Άφησε πίσω
ΖΗΛΙΕΣ
ΦΘΟΝΟΥΣ
ΠΕΙΣΜΑΤΑ
ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ .....
και ...φόβους ........❤
Καλημέρα!!!!!
Καλημερα γοητευτικε μου κύριε !!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Καλημερα στην ομορφη παρεα..Καλημερα γοητευτικε μου κύριε !!
...και ανησυχησα!!! Ριξε κ το λελουδικο και ενα ποιημα τωρα και ειμαστε οκ!Αν θες να ταξιδέψεις μακριά
Ξεκίνα το ταξίδι
Χωρίς περιττά Βάρη
Άφησε πίσω
ΖΗΛΙΕΣ
ΦΘΟΝΟΥΣ
ΠΕΙΣΜΑΤΑ
ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ .....
και ...φόβους ........❤
Καλημέρα!!!!!