FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.255
- Πόντοι
- 1.336
μην τον αναβεις τον ανθρωπο καλοκαιριατικαΑργησες 20 χρονια !
μην τον αναβεις τον ανθρωπο καλοκαιριατικαΑργησες 20 χρονια !
Φυσικα και ηξερε !!!❤Αγαπη μου λες ο μεγας Ιπποκρατης να μην ηξερε οτι ο χρονος δεν γυριζει πισω !!!!!!!!
Αναβω φωτιεςμην τον αναβεις τον ανθρωπο καλοκαιριατικα
Εμενα με εχει ξεχασει ο χρονοςκαι ο χρονος ειναι ο χειροτερος γιατρος που ελεγε και ο Αγγελακας !!!
ε ναι εσυ εχεις ακομα δρομο , πανελληνιες φοιτητικη ζωη και μετα βλεπουμε...... χαχαχαΕμενα με εχει ξεχασει ο χρονος
δεν μεγαλωνω !!!
Χα χα χα χα χα χα χα χα
Ο νεος ειναι ωραιος, αλλά τρωει του παλιού το πέος.Μωρό μου Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς χαχαχα
Κλαιω απο τα γελια ....Ο νεος ειναι ωραιος, αλλά τρωει του παλιού το πέος.
Τώρα κάνω τη φοιτητική ζωή μου αργότερα βλέπουμε Όταν μεγαλώσω και εγώ σιγά-σιγά με το καλό!!!ε ναι εσυ εχεις ακομα δρομο , πανελληνιες φοιτητικη ζωη και μετα βλεπουμε...... χαχαχα
τωρα ειναι να παρεις τις σωστες βασεις .... χαχαχαΤώρα κάνω τη φοιτητική ζωή μου αργότερα βλέπουμε Όταν μεγαλώσω και εγώ σιγά-σιγά με το καλό!!!
...αξιωμα διαχρονικο!Ο νεος ειναι ωραιος, αλλά τρωει του παλιού το πέος.
Σε αυτή την ηλικία εκτός από σωστές βάσεις διαμορφώνεται και ο χαρακτήρας σου!!!τωρα ειναι να παρεις τις σωστες βασεις .... χαχαχα
Έτσι είναι...Σε αυτή την ηλικία εκτός από σωστές βάσεις διαμορφώνεται και ο χαρακτήρας σου!!!
Και οι σεξουαλικες προτιμησεις κ.α ...Σε αυτή την ηλικία εκτός από σωστές βάσεις διαμορφώνεται και ο χαρακτήρας σου!!!
Γενικά σε αυτή την ηλικία ψάχνεσαι!Και οι σεξουαλικες προτιμησεις κ.α ...
Καλη βόλτα κούκλα και καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!! Εύχομαι να έχεις την καλύτερη παρέα.....
Σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου δεν ετοιμάζομαι για βόλτα σε ραντεβού είμαι!!!Καλη βόλτα κούκλα και καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!! Εύχομαι να έχεις την καλύτερη παρέα.....
Αν είσαι έτσι στην καθημερινότητα των ραντεβού , θα βγάζεις μάτια όταν φτιαχθείς για έξοδο.Σε ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου δεν ετοιμάζομαι για βόλτα σε ραντεβού είμαι!!!
Πάντα σεβασμός και στα κορίτσια και στο ΑΓΟΡΙΑ....που μας συναντάνε κι αν απορείς πως γράφω τώρα στο site έχω στείλει τον κύριο να μου πάρει τσιγάρα χαχαχαΑν είσαι έτσι στην καθημερινότητα των ραντεβού , θα βγάζεις μάτια όταν φτιαχθείς για έξοδο.
Φυσικά πάντα υπάρχει και ο σεβασμός προς τον πελάτη.