Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.184
Καρδουλα μου συγνωμη που επεμβαινω .....ναι ξυσε την καραφλα σου λιγο ακομα θα βρεις κουφαρι
Τι πειραζει ο ανθρωπος αν δεν εχει μαλλια ???
Καρδουλα μου συγνωμη που επεμβαινω .....ναι ξυσε την καραφλα σου λιγο ακομα θα βρεις κουφαρι
Ναι ετσι ειναι !!!οταν δεν εχει μυαλα ειναι το προβλημα
Σε ευχαριστω πολυ γλυκο μου αγορι !Καλησπέρα στην παρέα.
Άμα δεν έχεις μαλιά είναι τέλειο το καλοκαίρι. Βουτάς στην θάλασσα και το χαίρεσαι....
Κάπου διάβασα ότι ετοιμάζεσαι... Καλές διακοπές και καλά να περάσεις. Να γυρίσεις δυνατή και με ενέργεια... (όχι οτι δεν έχεις)....
Πήγα να σου στείλω pm αλλά μου λέει οτι δεν δέχεσαι...Σε ευχαριστω πολυ γλυκο μου αγορι !
❤
Ναι το εχω μπλοκαρισμενο !!Πήγα να σου στείλω pm αλλά μου λέει οτι δεν δέχεσαι...
Πραγματικά χαίρομαι την επικοινωνία μας , και μετά τις διακοπές θα βρεθούμε....
Ετσι κανω εγω για να περασει η ωρα μου κανω δωρα.....Κρίμα που το έχεις μπλοκάρει, εσύ ξέρεις.... Θα σε έχουν πρήξει...
Φυσικά και θα βρεθούμε , ειδικά τώρα που έχω και την περιέργεια να δω τα περιβόητα δόντια... (χιχιχι).
Καλές διακοπές και καλές γνωριμίες (βλέπω Stella ...) όλο και με κάποια θα έχεις χημεία!!!!!
ΕΡΩΤΑ .....το λεμε !!!για να το εκανε πιστεψε με θα εχει δει εκει πιο πολλες απο αυτες που εχει καβαλησει
Καρδούλα μου γλυκιά σε σένα απάντησα Μην φοβάσαι δεν παρεξηγήθηκα παρεξηγούμαι πολύ δύσκολα είμαι πολύ cool άτομο!!Με παρεξήγησες, ειρωνικά το είπα σε κάτι αναφορές που είχαν γίνει...
Προφανώς και θέλω να βρεθούμε.....Εκτός αν απαντάς σε άλλον...
Που να την ρίξω ???ενταξει ριξε μου κιτρινη καρτα
και βαρα και πεναλτι
Εγω οταν σε ειδα αλλου κοιταξα. Τα ματακια σου. Πως λεει και το τραγουδι....τα αμαρτωλα σου ματια ερωτευτικα.Ετσι κανω εγω για να περασει η ωρα μου κανω δωρα.....
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ....❤
εχω χασει το μετρημα πια ......
Μολις με δεις να με κοιταξεις στα δοντια οπως κοιταζουμε τα αλογα ..
Νταξει ...εισαι καινουριος και δεν ξερεις !!!αλλη μαλακια ειναι αυτη καινουρια ? εχω διαβασει καποιες σελιδες αρκετες δεν το ηξερα το δρακουλιαρικο καθολου
Οι ρομαντικοι αντρες στα ματια πρωτα κοιτουν μια γυναικα !!Εγω οταν σε ειδα αλλου κοιταξα. Τα ματακια σου. Πως λεει και το τραγουδι....τα αμαρτωλα σου ματια ερωτευτικα.
Ειδες ποσο ρομαντικος ειμαι. Της παλιας σχολης.Οι ρομαντικοι αντρες στα ματια πρωτα κοιτουν μια γυναικα !!
Μωρό μου Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς χαχαχαΕιδες ποσο ρομαντικος ειμαι. Της παλιας σχολης.
Tony μου ο χρονος ειναι αδυσωπητος , και δεν γυριζει πισω με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!Δυστυχώς, είναι η αληθεια!
Θα κάνω ομως οτι μπορώ για να ανακτήσω το χαμένο χρόνο !
Χρόνος εστίν εν ώ καιρός , και καιρός εν ώ χρόνος ου πολύς !!!Tony μου ο χρονος ειναι αδυσωπητος , και δεν γυριζει πισω με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!
Αγαπη μου λες ο μεγας Ιπποκρατης να μην ηξερε οτι ο χρονος δεν γυριζει πισω !!!!!!!!Χρόνος εστίν εν ώ καιρός , και καιρός εν ώ χρόνος ου πολύς !!!
( το είπε ο Ιπποκράτης και ήταν ο πατέρας της Ιατρικής)