Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.976
Καλημερα ....❤ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Αργησες !!!
Καλημερα ....❤ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Άσε έπινα χτες μέχρι αργά με πολύ καλούς φίλους και με πλάκωσε το στρώμα!Καλημερα ....❤
Αργησες !!!
Αργησες 20 χρονια !Άσε έπινα χτες μέχρι αργά με πολύ καλούς φίλους και με πλάκωσε το στρώμα!
Δυστυχώς, είναι η αληθεια!Αργησες 20 χρονια !
Συμφωνω απολυτα μαζι σου !!Σαν νέος και περιπλανώμενος στη ζωή θεωρώ πως η τοξικότητα είναι παράγωγο αρνητικών συναισθημάτων, ζήλειας, κακίας, μίσους κλπ όλα αυτά έρχονται βέβαια σε αντίθεση με το ιδιαίτερο συναίσθημα της αγάπης (γενικότερα) και αυτό αποτελεί δηλητήριο για το σώμα και την ψυχή μας κατ επέκταση !
Καλημερα !Καλημέρα κι από εμένα! Καλημέρα στα παιδιά στην κυρία Έλενα και ένα κουράγιο σε όλους γιατί είναι Παρασκευή και θα χαλαρώσουμε λίγο μετά. Υπομονή αγαπητοί μου!!!
Σε ευχαριστώ πολυ !! Ηταν σκόπιμο το nickname Καλή συνέχεια σε όλους !!Συμφωνω απολυτα μαζι σου !!
Το nickname που επέλεξες δεν σε αντιπροσωπευει !!
( Αγραμματος )
Γραφεις πολυ ομορφα !!❤
Καλη συνεχεια και σε εσεναΣε ευχαριστώ πολυ !! Ηταν σκόπιμο το nickname Καλή συνέχεια σε όλους !!
Καλως το το παιδι ........❤
Είναι το αντίθετο του Διανοουμενος!Συμφωνω απολυτα μαζι σου !!
Το nickname που επέλεξες δεν σε αντιπροσωπευει !!
( Αγραμματος )
Γραφεις πολυ ομορφα !!❤
Απο διανοουμενους γεμισε ο τοπος !Είναι το αντίθετο του Διανοουμενος!
αφου δεν εχω ψιλα για κλαμπ σάντουιτς πως θα σου δινω τυπε 10 ευρω για καθε παραθεση σουλιγο η ζεστη λιγο κλαταρε ο τυπος και ρεταρει!εγω λεω να μου δινεις 10 ευρω την καθε παραθεση που σου κανω
γιατι οχι fun club den exeiς αλλα ουτε ψιλα για κλαμπ σαντουιτς
Τελικα το έφτιαξες το γλυκο ? ??αφου δεν εχω ψιλα για κλαμπ σάντουιτς πως θα σου δινω τυπε 10 ευρω για καθε παραθεση σουλιγο η ζεστη λιγο κλαταρε ο τυπος και ρεταρει!
...τυπε Καρδιτσιωτης??!?!?!p/a/p/i
κατι λειπει νομιζω
ναι ξυσε την καραφλα σου λιγο ακομα θα βρεις κουφαριp/a/p/i
κατι λειπει νομιζω
εννοείτεΤελικα το έφτιαξες το γλυκο ? ??