billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Θα γινόσουν άτακτο ντροπαλό πειραχτηρι δηλαδή?Οχι φυσικα θα έκανα αλλα πραγματα !!!!!.....πιο πονηρά !!!!
Θα γινόσουν άτακτο ντροπαλό πειραχτηρι δηλαδή?Οχι φυσικα θα έκανα αλλα πραγματα !!!!!.....πιο πονηρά !!!!
Μόνο?αλλά 30 άτομα παρακολουθούν!Δεν εισαι μονη εχεις δυο που με την σκεψη τους ειναι κοντα σου !!!!!!!!!!!!!
Πολύ όμορφο σε ευχαριστω !!Δεν εισαι μονη εχεις δυο που με την σκεψη τους ειναι κοντα σου !!!!!!!!!!!!!
Την μέρα είμαι άτακτη την νύχτα είμαι ήσυχη !!Θα γινόσουν άτακτο ντροπαλό πειραχτηρι δηλαδή?
Αυτό σημαίνει οτι έχουν και άλλοι αυπνίες !!!!!Μόνο?αλλά 30 άτομα παρακολουθούν!
Λέω να σε αφήσω σε αγωνία για να τα δεις απο κόντα !!!!Δείξε χρώμα νυχιών ποδιού να έχω μια ιδέα τι θα γλυψω
ναι ρε παιδια οχι ολα στη φόρα , να μηνει κατι να δει κ ο γαμπρος.... που λεγανε παλια χαχχαχαΛέω να σε αφήσω σε αγωνία για να τα δεις απο κόντα !!!!
Να αφήσουμε και κάτι στην φαντασία !!!
Καλημέρα !!!!Ελενα εισαι Αθηνα σημερα ?
Καλημέρα δάσκαλε !!!Καλημερα ομορφη μαθητρια μου.
Για να το λες εσύ μωρο μου κάτι θα ξέρεις !!!!!Τα κακα και ατακτα κοριτσια, εχουν πιο πολυ ενδιαφερον κουκλα μου..
Καλησπέρα αγόρι ............Καλησπερα κορμι...
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!Ναι? Οριστε ? κ Μπαμπινιωτη εσεις?
Χαρηκα..
Τι θελετε?
Οκ θα ρωτησω την Ελενα αν δεχετε..
Ναι ναι θα σας ενημερωσω .
Μαλιστα θελετε μια φωτο της να την βαλετε στο λεξικο στην λεξη ομορφη..
Οκ θα το προσπαθησω.
Αφου κανουμε καθε βραδυ ιδιαιτερα λογο των εξετασεων πως να κοιθμηθεις νωρις. Οποτε ολα καλα.Καλημέρα δάσκαλε !!!
Δεν είμαι καλό κορίτσι αργώ να κοιμηθω το βράδυ και το πρωι νυστάζω !!!
Έργο τέχνης !!!!Ναι? Οριστε ? κ Μπαμπινιωτη εσεις?
Χαρηκα..
Τι θελετε?
Οκ θα ρωτησω την Ελενα αν δεχετε..
Ναι ναι θα σας ενημερωσω .
Μαλιστα θελετε μια φωτο της να την βαλετε στο λεξικο στην λεξη ομορφη..
Οκ θα το προσπαθησω.
Μήμπως να χαλαρώσω λίγο με το διάβασμα ???????Αφου κανουμε καθε βραδυ ιδιαιτερα λογο των εξετασεων πως να κοιθμηθεις νωρις. Οποτε ολα καλα.
Εννοειται αγαπημενη μου μαθητρια. Να ξεκουραστουμε λιγακι. Βγες σημερα με τις φιλες σου να διασκεδασεις. Ομως φρονιμες να ειστεΈργο τέχνης !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήμπως να χαλαρώσω λίγο με το διάβασμα ???????