billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.108
- Πόντοι
- 5.956
Όχι ρε,πότε χηρεψε η Αθηνά?Μην κουραζεσαι !! ΔΕΝ εχει αδυνατα σημεια !!! ολα της ειναι φωτια ( συν Αθηνα και χειρα κεινοι )!!!!!!!!
Όχι ρε,πότε χηρεψε η Αθηνά?Μην κουραζεσαι !! ΔΕΝ εχει αδυνατα σημεια !!! ολα της ειναι φωτια ( συν Αθηνα και χειρα κεινοι )!!!!!!!!
Γιατι ρε φιλαρακο μου που το λαθος !!!!!!!!!!!Όχι ρε,πότε χηρεψε η Αθηνά?
Κανένα λάθος, λογοπαίγνιο!Γιατι ρε φιλαρακο μου που το λαθος !!!!!!!!!!!
Ειπα και εγω !!!! γιατι το εχεις λιγο να ψαχνεσαι για λαθη !!!! χαχαχαΚανένα λάθος, λογοπαίγνιο!
Καλά έχεις ορθογραφικό λάθος είναι "χείρα κινει" όχι" χειρα κοινει"Ειπα και εγω !!!! γιατι το εχεις λιγο να ψαχνεσαι για λαθη !!!! χαχαχα
!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω εσενα και την Ελενα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά έχεις ορθογραφικό λάθος είναι "χείρα κινει" όχι" χειρα κοινει"
Αυτό παραπέμπει στο χήρα εκείνη!!!
Anyway ωραίο ρητό από μύθο του Αισώπου, το έδωσες σωστά το νόημα!
Από τον Αισώπο είναι και το "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι "
Οπότε εμείς σαν φίλοι της Ελενας είμαστε κομπλέ!
Φιλικά με βλέπετε ?Καλά έχεις ορθογραφικό λάθος είναι "χείρα κινει" όχι" χειρα κοινει"
Αυτό παραπέμπει στο χήρα εκείνη!!!
Anyway ωραίο ρητό από μύθο του Αισώπου, το έδωσες σωστά το νόημα!
Από τον Αισώπο είναι και το "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι "
Οπότε εμείς σαν φίλοι της Ελενας είμαστε κομπλέ!
Εφόσον πίνουμε πορτοκαλαδες μαζίΦιλικά με βλέπετε ?
Έχεις δίκιο δεν αντιλέγω άλλα μπορούμε να φλερτάρουμε φιλικά !Εφόσον πίνουμε πορτοκαλαδες μαζί
και αφού έχεις δηλώσει ότι με σεβεσαι πως ήθελες να σε βλέπω?
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ!!!Έχεις δίκιο δεν αντιλέγω άλλα μπορούμε να φλερτάρουμε φιλικά !
Πόσα γκόλ ???????ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ!!!
Εξ άλλου στα φιλικά παιχνίδια μπαίνουν τα καλύτερα γκολ!
Εεεεεε !!!! ψαρευεις κοπλιμεντα ?????????Φιλικά με βλέπετε ?
Ένα καλό σκορ είναι το 3-1,αλλά και το 3-2 θα μου άρεσε πολύ!Πόσα γκόλ ???????
Αααααα!!!!!!! καταλαβα τωρα τα λεμε γκολ και στα ορθια την πορτοκαλαδα χαχαχαΈνα καλό σκορ είναι το 3-1,αλλά και το 3-2 θα μου άρεσε πολύ!
Μέσα σε 90 λεπτά πόσα γκολ να μπούνε?
Ψαρεύω κουβέντα γιατί μονή σε διπλό κρεβάτι δεν μπορώ να κλείσω μάτι !Εεεεεε !!!! ψαρευεις κοπλιμεντα ?????????
Ενώ διπλή θα εκλεινες?Ψαρεύω κουβέντα γιατί μονή σε διπλό κρεβάτι δεν μπορώ να κλείσω μάτι !
Οχι φυσικα θα έκανα αλλα πραγματα !!!!!.....πιο πονηρά !!!!Ενώ διπλή θα εκλεινες?
Εαν εισαι ο Μπουζανκα ( απο Ιταλικο εργο που τον αμφανιζε να εχει 3....... )γκομενος τοτε πολλα !!!!!Πόσα γκόλ ???????
Ουκ εν το πολλώ το ευ!Εαν εισαι ο Μπουζανκα ( απο Ιταλικο εργο που τον αμφανιζε να εχει 3....... )γκομενος τοτε πολλα !!!!!
Δεν εισαι μονη εχεις δυο που με την σκεψη τους ειναι κοντα σου !!!!!!!!!!!!!Ψαρεύω κουβέντα γιατί μονή σε διπλό κρεβάτι δεν μπορώ να κλείσω μάτι !