Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.887
- Πόντοι
- 5.956
Βλεπω ξενυχτας για να διαβασεις. Μπραβο μαθητρια μου.
δεν διαφωνω αλλα για εμας εκτοσ πρωτευουσης, μονο σε φωτο μπορουμε να αρκεστουμεΗ απόλυτη εμπειρία είναι απο κοντα!!!
Η φώτο υπολείπεται της αλήθειας
Ρωγες να κρεμας πουκάμισο!!
Είσαι ωραία είσαι και ποιήτριαα τι άλλο θέλουμεεΗ ευτυχία έρχεται από μέσα
Μας και όχι απ ' έξω ..Γιατί δεν
εξαρτάται από αυτόν τον ήλιο
να φωτίζει τον ουρανό αλλά
από τι είσαι ικανός να τον
κάνει να λάμψει !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Σε ευχαριστω !!!!Είσαι ωραία είσαι και ποιήτριαα τι άλλο θέλουμεε
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!Η ευτυχία έρχεται από μέσα
κάνει να λάμψει !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημερες !!! και στα ορθια !!!!!!!!! χαχαχαΠορτοκαλι φυσικά!
Καλημερα λαμπερη μου μαθητρια.Η ευτυχία έρχεται από μέσα
κάνει να λάμψει !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημερα !!!! το ΠΟΛΥ παιρνει ΠΟΛΥ !!!! κουβεντα χαχα !!!!!!!Αγαπη να με πειραζεις όσο θέλεις μου αρέσει ΠΟΛΥ !!!!!!
Και θα καταπινε τα χιλιόμετρα !Αν με ποθουσες πολυ θα εσκιζες τα βουνα για να με συναντησεις !!!
Ουκ εν το πολλώ το ευ!Καλημερα !!!! το ΠΟΛΥ παιρνει ΠΟΛΥ !!!! κουβεντα χαχα !!!!!!!
Καλημερα. Θα σε παρακαλέσω πολυ, να μην χρησιμοποιεις τα δικα μου σχολια προς την νηματοθετρια, η τις απαντησεις της Ελενας σε εμενα, για να πεις την οποια σαχλαμαρα και εξυπναδα θελεις να πεις..Καλημερα !!!! το ΠΟΛΥ παιρνει ΠΟΛΥ !!!! κουβεντα χαχα !!!!!!!
OMG!!!Καλημερα. Θα σε παρακαλέσω πολυ, να μην χρησιμοποιεις τα δικα μου σχολια προς την νηματοθετρια, η τις απαντησεις της Ελενας σε εμενα, για να πεις την οποια σαχλαμαρα και εξυπναδα θελεις να πεις..
Δικαιωμα σου ειναι, την στιγμη που σου το επιτρεπει η Ελενα, αλλα δεν σου το επιτρεπω εγω την στιγμη που αφορα εμενα, ειτε ειναι δικο μου σχολιο ειτε ειναι σχολιο της Ελενας προς εμενα..
Δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις το περιεχομενο των λογων και το νοημα τους, και σε παρακαλω να το σταματησεις..
Οπως αλλωστε και στην καθημερινοτητα μας, ελπιζω οτι δεν κανεις το ιδιο, να χωνεσαι στην καθε κουβεντα που γινεται μπροστα σου.. Λιγο διακριτικοτητα δεν εβλαψε ποτε κανεναν...
Λάμπω όταν σας βλέπω !!!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!
Εχεις ψυχή γεμάτη λαμψη!!!
Χαίρομαι ^100 όταν σε βλέπωΛάμπω όταν σας βλέπω !!!
Λάμπω όταν σας καλημερίζω !!
Λάμπω όταν κάνουμε χαβάλε !!
Χωρίς βιταμίνες πως να αντέξεις στα ορθια!Καλημερες !!! και στα ορθια !!!!!!!!! χαχαχα
εφαγα τη γη να σε αναζηταω, σκιζω τα βουνα και παντου ρωταω ....Αν με ποθουσες πολυ θα εσκιζες τα βουνα για να με συναντησεις !!!
Φιλε , ακουσε και διαβασε για να ξερεις , εγω εχω την αδεια και την αποδοχη της Ελενας εδω και χρονια να σχολιαζω παντα με καλο τροπο καθε αναρτηση της . Δεν σχολιασα δικη σου αναρτηση οποτε δεν μπορεις και δεν εχεις τον τροπο να με σταματησεις να κανω αυτο που γουσταρω . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου !!!Καλημερα. Θα σε παρακαλέσω πολυ, να μην χρησιμοποιεις τα δικα μου σχολια προς την νηματοθετρια, η τις απαντησεις της Ελενας σε εμενα, για να πεις την οποια σαχλαμαρα και εξυπναδα θελεις να πεις..
Δικαιωμα σου ειναι, την στιγμη που σου το επιτρεπει η Ελενα, αλλα δεν σου το επιτρεπω εγω την στιγμη που αφορα εμενα, ειτε ειναι δικο μου σχολιο ειτε ειναι σχολιο της Ελενας προς εμενα..
Δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις το περιεχομενο των λογων και το νοημα τους, και σε παρακαλω να το σταματησεις..
Οπως αλλωστε και στην καθημερινοτητα μας, ελπιζω οτι δεν κανεις το ιδιο, να χωνεσαι στην καθε κουβεντα που γινεται μπροστα σου.. Λιγο διακριτικοτητα δεν εβλαψε ποτε κανεναν...
Και άλλοι τα λέγανε αυτά και τώρα είναι κάθε τρεις και λίγο Μεταξουργείοχαχαχαχα
ειναι μεγαλη θυσια αλλα δεν το αποκλειω...
μπα ειμαι αλεργικος στο Μεταξι χαχαχα αλλα για την ελενα θα παω μια φοραΚαι άλλοι τα λέγανε αυτά και τώρα είναι κάθε τρεις και λίγο Μεταξουργείο