Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 107.758
Οταν περνω απολαυση , δινω απολαυση ?Δεν εχει κανενα παραπονο. Παντα διαβασμενη και τα δινει ολα στην ωρα του μαθηματος. Ειναι σκετη απολαυση.
Οταν περνω απολαυση , δινω απολαυση ?Δεν εχει κανενα παραπονο. Παντα διαβασμενη και τα δινει ολα στην ωρα του μαθηματος. Ειναι σκετη απολαυση.
Καθε μαθημα καλυτερο απο το προηγουμενο. Να δουμε τι μας επιφυλασει το επομενο. Σε αναμονη.....Οταν περνω απολαυση , δινω απολαυση ?
Εκπληξη ?Καθε μαθημα καλυτερο απο το προηγουμενο. Να δουμε τι μας επιφυλασει το επομενο. Σε αναμονη.....
Wow....... να περασουν γρηγορα οι μερες να την νιωσουμε απο κοντα.Εκπληξη ?
Μένω άφωνος με την κορμάρα σου. Κουκλάρα μου.
Σε ευχαριστω αγαπη ?Μένω άφωνος με την κορμάρα σου. Κουκλάρα μου.
Η αληθεια να λεγεται.Σε ευχαριστω αγαπη ?
στο τελος θα καταντησεις τζανκι στο οκανα θα σε τρεχουμεΣυνταγή
Μια πετυχημένης μέρας
Είναι
1 " δόση " χαμόγελο
2 " δόσεις " ωραίας τρέλας
3 " δόσεις " θετική σκέψη !!!
? Καλημέρα ?
Καλημέρα τασο μουστο τελος θα καταντησεις τζανκι στο οκανα θα σε τρεχουμε
την καλημερα μου
Νάτα τα "μου"???Καλημέρα τασο μου
ετσι ειναι φιλε αυτα δεν εχεις μονο εσυ τα αρκουδο μου εχουμε και εμεις τους ερωτες μαςΝάτα τα "μου"???
Μόνο μην τύχει και συναντηθείτε εσύ ζευγαρωμένος και δύο τρία κορίτσια από ραντεβού σε κανένα λόμπι και σε κόψουν λωρίδες ????ετσι ειναι φιλε αυτα δεν εχεις μονο εσυ τα αρκουδο μου εχουμε και εμεις τους ερωτες μας
ποσες?? γιατι λογω χιονιου ειναι ολες κλειστες..μηπως πουλησω μερικες και κονομησωΜόνο μην τύχει και συναντηθείτε εσύ ζευγαρωμένος και δύο τρία κορίτσια από ραντεβού σε κανένα λόμπι και σε κόψουν λωρίδες ????
Η αδυναμιες δεν κρυβονται ?Νάτα τα "μου"???
Ξερω εγω με ποιον ειναιμολις εφτασε εγκυρη πληροφορια και την μεταδιδω η ελενα ειναι ερωτευμενη με ποιον?????? οποιος απαντήσει σωστα κερδιζει λουκουμια και χαλβαδοπιτες
ωχΞερω εγω με ποιον ειναι
ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ?
Καλημερα. Επισης μια πολυ μεγαλη δοση (διπλη) αγαπης και ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου.Συνταγή
Μια πετυχημένης μέρας
Είναι
1 " δόση " χαμόγελο
2 " δόσεις " ωραίας τρέλας
3 " δόσεις " θετική σκέψη !!!
? Καλημέρα ?
Καλημερα αγορακι μου ?Καλημερα. Επισης μια πολυ μεγαλη δοση (διπλη) αγαπης και ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου.